- TITANIC



Titanic visades på tv igår. Alltså... finns det något bättre? Då menar jag inte finns det någon bättre film - utan finns det något bättre alls? Pratade om filmen med mamma precis. Brast ut i nästan lika mycket tårar som igår.. nästan.


- THE BUCKET LIST

Har precis skrivit mig min egen Bucket list. Ni vet en sån där "innan jag dör" lista. Whu press..

Jag hittade en nästintill perfekt lista på någon random blogg, och inspirerades. Min innefattar allt mellan himmel och jord, allt ifrån Hoppa in i en taxi och skrika "follow that car!" till skriva ett brev till mig själv och öppna det om 10 år. Jag har skrivit ner den på närmsta papper jag hittade, och just detta hade några dagistider nerkladdade. Vet inte om jag ska skriva på något lite finare papper eller kanske till och med sätta ihop lite inspo-bilder och skriva ut från datorn. Rubriken lyder i alla fall:
Before I die
... och helst när jag fortfarande är ung


- ALEXANDRAS LÖRDAG



Känner mig sjuk och trasig ackackack. Men ska ha rackarns roligt ikväll ändå! För idag fyller nämligen min alex 20 ÅR!! ÅÅÅHH alleballepattsvett eller hur var det. tiden går så fort.... snyft.

kvällen till ära vankas det alltså middag (TAPAS WIHO!!) hemma hos alex, och sedan rör vi flickor klackarna mot världens bästa, och just nu kallaste, stad. Ja.... Göteborg........ Är sjukt trött men ändå underligt taggad!!

Snart knackar pojken min på dörren för att ge mig en liten genomrese-kram. Lyxigt eftersom att vi faktiskt sågs för bara ett par timmar sedan.

- TTT R Ö T T

jag e tlöööttt... suttit med körkortstester här i soffan nu ett par timmar, helt slut i ögonen. har det dock väldigt mysigt - och det får man väl ha när man är på väg att bli sjuk igen - med filtar, godis, cola och men in black II på tv. Helt ok och faktiskt rätt skönt att vara ensam hemma ikväll.

imorgon ska jag jobba på gbb igen. eller utanför rättare sagt... har stått och letat folk att dela ut reklam till hela dagen. inte så mycket folk på centralen mitt på dagen en onsdag. hoppas dagen går lite fortare imorgon med lite mer människor!

puss å klem

- LOVE GURU

Läst igenom de senaste inläggen i min blögg och jag verkar ju helt sinnessjuk. Riktigt rubbad...

Nåja. New years eve var inget å ha. Var bara tvungen att få ner det. Igår tränade jag Body balance med min duktiga och vackra moster, riktigt go träning! Känns lite där det behövs idag så att säga. Nu ska jag vandra iväg mot körskolan - och förhoppningsvis orkar jag med en stund på gymmet i eftermiddag. Har ont i halsen och vill helst undvika en period på 4 månaders virus faktiskt.

och ett litet +... Igår kände jag sån sjuk tacksamhet gentemot min kropp! Haha! Hur sjukt det än låter så just igår efter träningen så kände jag mig så jävla stark och frisk och riktigt lycklig över att min kropp faktiskt fungerar, nästan alltid, precis som den ska!

Love from your tacksamhetsguru***

- KLANTARSLE

Jag är så förbannat klantig. Hur kan man missa två tåg, varav ett när man står på perrongen, inom 7 minuter? Svaret är att det ena missades pga ren bekvämlighet och det andra för att tåget - hör och häpna - var tidigt! Ärligt! STÖR MIG. Men, som de gamla visa brukar säga - när en dörr stängs öppnas ett fönster. Visst gjorde det även denna gång. Promenerade mot Allum och fann en buss som gick till Gamlestadstorget. Score! Så slapp jag åka enda in till centralen.

Orkade ju dock inte vänta på att lerumståget skulle komma, så jag kom aldrig iväg till gymmet. Men kanske var det lika bra, nu orkar jag följa med min moster på hennes träning ikväll istället. Har varit i Partille på körskolan i cirkus 3,5 timmar. Inte dåligt! Vågar knappt skriva det men denna gången ska jag väl för fan klara att stå ut med lite teori eller? Det är bara att hålla tummarna.

Nu inväntar jag blattepapi som är på ingång. Hoppas han har maaaat med sig!

- BEST OF BOTH WORLDS

Min helg har väl egentligen varit rätt så perfekt.

Mandis födelsedagsfirande på fredag på bryggan med massa dans och billig dricka! Spenderade hela lördagen i pojkvännens säng och med lite tv-spel. På lördag kväll åkte vi på släktkalas med gooooodaste maten och sen hem till mig för att slockna på soffan till kass tvfilm.

Idag skulle man ju tränat då va... men jag är helt enkelt för mätt haha. Så tillbringar hellre dagen hemma hos moster med alla barn och går på bio och gör mig ännu rundare ikväll. Vi ska se new years eve! *förväntansfull**

Tog lite såhär-fräsch-kan-man-va-efter-en-helg-som-denna-bilder. Lite ögongodis för den som vill;);));P:P





och BAM en dödlig posebild som avslutning!

- TWEET

Där står man och svettar röva av sig (kan man ju hoppas i alla fall) på crosstrainern och har precis kommit in i serien som visas på tv. Yes tänker jag, nu går tiden fort! Så kommer la nån flummig, finnig tonårskille och byter kanal mitt framför näsan på 4 ilskna, ska-bli-fit-som-fan-beach-2012-tjejer --- till family guy! Grrr ondheten! När det dessutom är ett asgammalt avsnitt man sett ett tiotal ggr. Stog och trampa länge, samtidigt som jag föreställer mig hans pungkulor under mina fötter så försöker jag komma på nån brilliant utskällning... Så ser jag killen nästan ramla av träningscykeln --- aha... han är utvecklingsstörd.

- DET DÄR MED PENGAR, NOJJA OCH LIVET

Igår fyllde min älskade kompiz amandis 20 år. 20 ÅR!! Fy i helskotta va gamla vi är. (förlåt mandis, du är forever young no stress) Fick du din saknade ajphone?? Hade du en fantastisk dag? Leggade dom dig på systemet?

Har sån sjuk åldersångest att jag snart går in i väggen. Allting runtomkring mig känns som press. Press att hitta ett jobb, press att hälsa på sin familj, press att spara pengar, press att slösa pengar yadaydayda.. Om jag bara hade en hel livstid som 19åring hade jag inte varit så nojjig. Hur fan ska jag hinna med allt? Hur ska jag kunna leva och ha roligt, och samtidigt jobba röven av mig för att få ihop pengar så att jag kan göra alla grejer som man "borde" göra och dessutom alla grejer som jag alltid drömt om. Hur ska jag någonsin kunna bryta mig fri? "Freedom is a state of mind" my ass.. Frihet är pengar. Hade jag haft alla pengar i världen hade jag nog fan inte varit så jävla stressad hela tiden. I alla fall inte över samma saker dag efter dag.. Nä. Sån ska jag inte vara. Jag är fullt medveten om att pengar inte gör en lycklig, men det skulle i alla fall hjälpa en bit på vägen. Hade jag inte behövt oroa mig för min ekonomi så hade jag haft mer tid och kraft att njuta av mitt fantastiska liv som jag egentligen har.

Jag trodde att detta skulle vara tiden då jag lyckas spara ihop pengar till en livsresa på ett halvår, samtidigt som jag kan hjälpa mamma med hyran och ändå gå ut och leva livet med min pojkvän och mina kompisar. Istället sitter jag och kliar mig i huvudet och försöker räkna ut hur jag ska klara mig på 48kr på 6 dagar. Nej. Så illa är det inte.. jag har sparat ihop pengar. Men det blir ju aldrig mer. Jag lägger undan - jag plockar ut. Begär jag helt enkelt för mycket?

Fan jag är bara 19 år gammal, ett litet tag till. Ska jag verkligen gå och oroa mig över hur livets pusselbitar tillslut ska falla på plats redan eller ska jag helt enkelt face fact och inse att det är inte så jävla farligt om jag faktiskt pungar ut 2000 kr till danskurser, 1000 kr på en tatuering och 6000 kr på en charterresa med bebisar, favoritfamilj och pojkvän. Vill skrika LÅT MIG BESTÄMMA SJÄLV, sluta tjata på mig, låt mig göra vad jag vill och sluta pressa mig. Sluta ge mig dåligt samvete och skyll på att ni bara älskar mig.

- WORKING ON THE HIGHWAY

Snart blir det lunchpaus med hannis! awesome att jobba på centralen båda två. WIE!

- I'LL BE YOUR DREAMCATCHER

Satan nu har jag ännu en idé till tatuering och det kommer bli så underbart fint att jag kommer inte kunna låta bli!!!!

hinthint**

 



- LOVELY LOST AND FOUND

Just idag är mitt största bekymmer vad jag ska äta till frukost. Fy i helskotta va härligt!

Haft så mycket småsaker att tänka på så länge, och nu är det mesta avprickat från att-göra listan, och klockan är inte mer än halv tolv! Känns så rackarns gött! Bestämt att jag, fastän jag har tid, inte ska gå och träna idag. Vill ha en pyssla om mig själv dag, ska bara lata mig och låta allt sjunka in. Imorgon ska jag jobba kl 7 på GBB, slutar vid fyra så då hinner jag gå och träna! Äntligen lite framförhållning.

Så... godis hela dagen? Eller nyttigdag?


- DÅ VAR MAN DÄR IGEN...

... då börjar träningsvärken om. Så roligt att man får beröm efter allt slit! Hade alltså ett lyckat pass ikväll igen, och nu ska jag ta en behövlig dusch. Har inte den blekaste aning om hur min jobbframtid under de närmsta månaderna kommer se ut men fy fan va taggad jag är på livet ändå. Vill dansa!!! Ska ta och anmäla mig imorgon. Sedan ska jag befinna mig på hotellet kl 15. eller???

just de... bokat Bodrum med anna och alla barn, mami och älsklingen i maj! Med all inclusive, bamseklubb och hela köret. NICE. *charterbryd*



- HUNGRIG

Ja här sitter man helt hopplös and alone på jobbet. Nä, det är inte hopplöst. Det är som sagt rätt nice. Börjar dock bli hungrig..... Jag är alltid hungrig nu för tiden! (beeeebis........???) Men ser det som en bra grej. Förhoppningsvis betyder det att kroppen börjar må bra igen och svarar på all träning och grejer! Inte bara att jag är supertjock liksom.

(Jäkla unge utanför som tallar på våra fönster med sina grisiga söta små händer - SPRING IVÄG!!/dagisfröken) Nu kom det samtal och kunder så jag glömde helt bort var det var för meningsfullt jag ville framföra här i den ytterst viktiga och populära bloggen.


- I BELIEVE YOU CAN'T APPRECIATE REAL LIFE 'TIL YOU'VE BEEN BURNED

om jag bara kunde sluta ha sån tidspanik hela tiden så har jag egentligen det finaste livet man kan ha.

Nu ska jag strax vandra ner till tåget för att jobba en helg på GBB. Känns väldigt nice. Idag är jag där själv, så lite socialt tråkigt men å andra sidan har man lite egen/slösurftid! I eftermiddag kommer min älskling hem. Som jag har längtat. Tråkigt att jag ska jobba imorgon istället för att kramas med honom.. Men är man lite sådär arbetslös så måste man ju änna!

Nä nu får jag pussa katten hejdå.

innan jobbet i somras.. måste fixa det håret!


- SUCCESS

Känns så jävla gött att ha gjort passet för första gången, och att alla tyckte om det så mycket! Åhh nu känns världen ljusare och alla problem kommer liksom trilla bort ett efter ett. Gud va skönt! Galet att en timma kan förändra tillvaron så.

Min kropp är sådär perfekt utmattad, imorgon väntar äntligen jobb på mitt gamla hem GBB och på kvällen blir det förmodligen tv-mys med härliga tjejer. Deessutom kommer min storebror och hälsar på! YEI! Saknar honom nu när han inte är arbetslös och grejer..

BRA DAG. Särskilt fikan med fridis och gabbi. Minus att inte supercorre var med.

Nä nu blir det film som vanligt! Eller vänta... nya simpsons avsnitt. Hm.. tufft val.

S-U-C-C-E-S-S -- that's the way you spell success!


- PINGVIN

Alltså jag har sån sjuklig träningsvärk. Det är riktigt härligt att känna att man tränat men det behöver ju inte gå till överdrift!! Går runt här som en gammel pingvin....

Idag ska jag träffa mina fina fikatjejer! & ikväll är det dans som gäller. Eller ja.. Zumba??

På tal om dans... jag måste anmäla mig. Spelar fan ingen roll hur dålig jag känner mig på att dansa, nu när jag ändå inte vet om eller hur jag ska jobba - kan jag lika gärna dansa mig lycklig! Älskar ju det mer än livet självt - när det går bra dvs.

Elinpelinpäronpung, min underbara vän som bor i sthlm numera. Hoppashoppashoppas att jag kan komma upp till dig under Streetstar. Saknaden är otänkbar!!




- CHEZ

Har haft en såååå rolig kväll med mina tjejer! Hänt sånna skruvade grejer som liksom bara kan hända när vi är tillsammans sådär mitt i veckan. Haha.. Man kan till exempel göra allt för att se utveckligstörd ut!


Hur tur har inte jag som har pojkvän.... haha

- SHOTS

Sådärja!
Tänkte pallra mig iväg till gymmet även idag, men är så trött i hela kroppen efter passet igår så bestämde mig för att träna hemma istället. Körde igenom mitt eget pass och körde lite styrka. Man känner sig lite stolt när man upptäcker att man får träningsverk i hela kroppen efter sitt eget pass! Nu ska jag fortsätta i samma bana, ut på en liten powerwalk. Eller vem försöker jag lura... jag kan inte powerwalka. Jag kommer vandra omkring med långsamma steg ute i skogen nånstans. Mycket mysigare.

Längtar till våren... när var det här egentligen? åttan/nian?


- CAN'T START A FIRE WITHOUT A SPARK

Sitter här nyduschad, lyssnar på bra musik och käkar min hemmagjorda smoothie med sked. Råkade visst bli typ.. hemmagjord yogurt. Gott äre i alla fall! Ska försöka ta mig till gymmet idag för att träna min rygg. Mitt ena problem är nämligen att jag är överrörlig i lederna, framför allt i ryggen. Vilket innebär att jag måste ha starka muskler som håller allt på plats. Mycket av mina muskler tinade bort när jag var sjuk i 14års åldern, min rygg tog nog mest skada. Lika bra att börja nånstans!



- IMPLODERAR

Det är kanske inte meningen att jag ska ha den där tatueringen trots min längtan. Spenderade nämligen natten/morgonen på akuten med min rygg. Fick sedan en tid på freaking vårdcentralen igen. Trodde det skulle vara hopplöst även denna gången eftersom att dom inte tagit mig på allvar (just dessa ggr med urinvägsinfektioner och smärtan i ryggen) men efter en skickad journalkopia från läkaren på akuten så börjas nu en låååång utredning. Undra hur många utredningar man ska behöva gå igenom. Är jag en hypokondriker med extremt låg smärtgräns eller har jag bara otur och knas lite överallt i hela kroppen? Känns ju ändå som att alla mina udda smärtor borde ha nåt slags samband...

Hur som helst så krockade ju läkartider med tatueringstiden och svårt var det men man får la prioritera.. haha. Får boka om - tredje gången gilt!

Förövrigt har jag så mycket tankar och drömmar att jag imploderar. Ja.. det går inåt. Vet inte hur jag ska hantera allting. Men känner att platsbanken.se inte är någonting för mig längre trots att jag i princip är arbetslös återigen. Behöver ett äventyr!


- ENSAM STACKARE

HUR HAR JAG BLIVIT EN SÅN GALET IRRITERANDE POJKVÄNSNÖRD?? Fan jag brukade tycka om att vara för mig själv och nu har jag aldrig känt mig mer ensam och killen har varit iväg i ett dygn. Gah.. skyller på att det har varit en sån där söndag när ingenting har hänt. Har dammsugit och försökt få ihop plats i min garderob typ.. och vilat min förbannade rygg. Nu hjälper inte ens värktabletter längre så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
+ att alla mina vänner dumpa mig idag. (läs: hanna lysell) som tur är kom hon på bättre tankar och håller mig i handen imorgon när det är dags för nålen! wahh e pirrig som en banan!

- FÖRLORAT MAMMA, PAPPA OCH SYSTER

Fan va lyckligt lottad man är. Vad har jag någonsin att klaga på? Självklart är lite deppdagar helt naturligt men jag måste tänka om.. Jag har inte känt mig ledsen på väldigt länge, jag är inne i en verkligt tacksam period, men när jag hamnade på en blogg som denna så tänker man verkligen efter.

Stackars trettonåriga lilla tjej.. att vara 13 år gammal har nog inte varit en dans på rosor för många människor. Så mycket förändringar i skolan, kroppen och mentalt. Här är en tjej som förlorat nästan hela sin familj, och hon orkar fortfarande vara glad och ja.. en helt vanlig trettonåring. Gumman.. Hoppas att hon fortsätter sin livsresa med den styrka hon verkar besitta. Då finns det nog ingenting hon inte skulle klara. All lycka till denna lilla tjej.


- NEW INSPO



http://karinbylund.blogg.se/


http://imfancy.blogg.se/

- DENIM

Äntligen hemma i min säng! Fast inte alls lika härligt när den är sådär extra tom eftersom att man vet att mannen kommer vara borta en vecka. buh.

Hård vecka på hotellet, och ska bara jobba månaden ut. Men nästa vecka är det inte mycket jobb på schemat så det är faktiskt skönt! Måste dock börja tänka ordentligt på pengarna.. shoppade lite mycket idag. Eller.. var egentligen inte mycket men vågar inte riktigt tänka efter hur mycket som gick. Är nu i alla fall en lycklig ägare till bla ett par sjukligt snygga jeansshorts och en dunderfin jeansskjorta! (men gud.. stavas det så?) Denim är kärlek.

Längtar som en galning efter sol och värme, så när mami frågade om vi inte borde hänga på moster och familjen till turkiet i maj var jag snabb med att hoppa i taket av glädje! Självklart måste vi följa med! Ligger och drömmer mig bort..

Nu tänkte jag kolla på nån film eller kanske ta tag i den där sista vänner-säsongen. Ja ni vet, de där vanliga kvällsrutinerna. Kolla på film och sakna pojkvännen..


random bild på lite kärlek

- LOL

Fick precis min pojkvän att skriva lol till svar... haha, stolt!

Det har varit en ganska tung vecka på mitt nya jobb, och imorgon är sista dagen innan lite ledighet. Helgen ska spenderas tillsammans med erik som åker iväg till Åre en vecka på lördagnatt, så får vinka av honom.. alltid lika jobbigt. Sen hoppas jag ha massa tid för lite kompismys! Var så härligt att träffa Gabbi, Frida, Maja, Cornelia och Amanda idag på en (väldigt kort.......) fika! Så längtar efter alla ännu mer nu bara för det..

Min tatuering blev ju aldrig av eftersom att hans son blev magsjuk, så har beställt på måndag ist - så hoppas det blir av! Är faktiskt lite nervös och rädd för att jag ska ångra mig. Trodde jag aldrig att jag skulle bli men jag är fortfarande så säker.

Ja, nu ska jag kasta in min b&j i frysen, ta av mig mina redan uppknäppta byxor (när jag inte hinner äta på jobbet äter jag maaaassa middag hemma ist och blir dundermätt) och kasta mig in i en dusch. Ska försöka somna i tid idag, behöver sova ikapp lite. Upp imorgon halv sex för att åka till jobbet!

Au revoir!

- TITTUT

Hej alla!

Ska om ett par minuter springa iväg till hotellet för ännu en dag, riktigt roligt är det! Har haft såkallat vändpass, så slutade 23 igår och börjar nu kl 7. Phu.. Men är vid liv i alla fall, så får väl lära mig dricka kaffe eller nåt som alla andra kaffehoes (dom säger på svenska men jag bara kan inte skriva det haha) på jobbet, så man klarar sig in i andra andningen.

Kl 15 när jag slutar ska jag möta upp riktigt fina brudar i stan för en efterlängtad pratstund och fika!! Känner på mig att dagen kommer gå riktigt fort när jag har det att se fram emot :) Nä, nu får jag tametusan springa ut i stormen.. '

pussss

- COMFORT

Idag är det äntligen dags! Inte sovit mycket i natt, men känner mig utvilad och pigg i alla fall så det är ju skönt. Får se hur jag känner mig imorgon! Slutar kl 23 så är inte hemma förrän vid tolvtiden ikväll.




- 2012

Så är första dagen på nya året över. Den har spenderats i soffan tillsammans med min älskade med film och pizza. Förutsägbart? Kan hända men ack så härligt.. Har ju tyvärr alltid dåligt samvete efter en dag när man gjort absolut noll nytta, så imorgon blir det upp rätt tidigt för att ta tag i sånna där nödvändigheter som sena räkningar, reklamationer, tidrapporter osv. Kl 15 ska jag vara redo på Hotellet för upplärning! Riktigt taggad!

Hoppas att nyår var fint runtom i landet, med massa kärlek. Min var riktigt bra, om man bara räknar min. Tyvärr så finns det ju nästan alltid en galning som ska sabba trevligheternas nyårsfest. Jag somnade iaf nöjd och lycklig i armarna på min älskling.

Tror att jag lyckades ta en å annan bild att publicera! Får bli en annan dag för vem sjutton vet vart kameran är.. Nu ska jag försöka hitta en tredje film för dagen!

Gnight kompizar, nu gör vi det här till ett riktigt bra år, eller hur?

RSS 2.0