då har man gjort det igen

-- spenderat en hel söndag halvdöd med tanken aldrig mer igen. blä.. borde lyssna på den duktiga lis som vet att hon inte tår alkohol särskilt bra. ist hade man en väldigt rolig kväll! med en mindre rolig morgondag... idag är måndag och nu är den normala baksmällan här. lite seg.. lite ont i huvudet. sjukt sugen på allt som finns i kylskåpet, och på allt som inte finns. ni vet...

så idag vill man ju inte röra på sig allt för mycket. finns dock alldeles för många saker på listan som man borde ta tag i. vi får se hur denna dagen slutar. ska i alla fall börja med en lååååång lång dusch.

kram då

LONDON CALLING

Tack älskling, för den bästa helgen. Bästa överraskningen. Bästa pojkvännen helt enkelt. Vad hann vi inte med? Förutom Big Ben då....
Vi åkte typisk london-taxi, röd dubbeldäckar buss av ren slump, badade och bastade, beställde roomservice, såg Harrods, hann nästan med hela Oxfordstreet, Picadilly Circus, såg BRUNO MARS (med nöd och näppe), kramades i världens goaste kingsize bed... och så mycket mer!

LYCKLIG OSV

Jag känner mig extremt lycklig, och tacksam idag. igårkväll hade jag den där sjuka huvudvärken, förmodligen lite för att jag gått och blivit lite dagisfröken och första dagen gör kanske lite ont, men med bästa mannen bredvid så var det okej ändå. och med nya kuddar... fy satan vilken härlig natt. och då kan inte morgonen bli annat än underbar. att ett par långa armar fortfarande var virande om mig hjälpte såklart till.

när jag gick till nordåsens förskola som det så fint heter imorse - nej förresten - cyklade! så var jag så jäkla taggad! började 11 och behövde inte cykla hemifrån förrän fem i. slutade fem och var hemma fem över. hur bra har jag det inte?! även om jag idag fick smaka på lite mer barnkaos än igår så längtar jag nästan tills imon! (inte bara för att det är maskerad-disco). det här inlägget blev jäkla osammanhängande. men det gör inget.. känner mig glad i hela kroppen.

ett litet tribute-inlägg till min fantastiska helg i london får komma senare ikväll. då får det även bestämmas angående denna halloween helg. mycket som händer!

to me, you are perfect

ja, så vad gör man när man är arbetslös? säkert vad ni, mina hårt arbetande vänner, går runt och tänker på! ja eftersom att man kan vara uppe hela natten om man så önskar, så får man lite tid att fundera. bland annat på vilken film det är dags för ikväll.. när man ändå är ensam och allt. och med lite för-julstämning i tårna så finns det väl inget mer passande än att beta av årets julfilmslista? och varför inte, göra ett kefft kollage av dessa älskade, hatade julfilmer som visas år efter år på tv då dagarna går alldeles för fort fram till självaste doppare-dan!

Så här kompisar.... här får ni en liten lista på mina kärate julfilmer. dom som jag har på tv-hyllan men som jag ändå envisas se på tv när dom väl kommer eftersom att film är alltid mycket bättre sänd på tv än i dvd-spelarn. dom som jag inte har på tv-hyllan och bara älskar att bänka mig framför. dom jag inte riktigt kommer ihåg om jag sett hela.... och dom jag alltid lyckas missa! (det är dom jag alltid lyckas missa som jag tänkte börja beta av nu.. såhär lite drygt 2 månader innan jul. woh christmasfever folks) *trumvirvel please---*
(ett ytterst genomtänkt och välgjort kollage...)

Här ser ni filmer som Ensam Hemma (dom två första filmerna va..), Love actually, Grinchen (sett cirkus 1000 ggr), Santa Paws, Elf, The nightmare before christmas, The Holiday, The Santa Clause, Jack Frost (buuhh snyft), Polar expressen och A christmas carol. Sistnämnda är ju bra i alla former. Som bok, animerad eller tecknad. Fast inte den med mupparna... Finns ju hur många som helst mer.
En film som jag ser fram emot, som verkar ha en sån där Love Actually känsla - är Happy New Year som snart kommer på bio. Måste se!

och utan ett ljud mitt hjärta i din hand

Känner mig lite vilsen.

Nu ska jag städa mitt rum. Städa bort allt som känns konstigt ni vet.. metaforiskt osv. sen får vi se om jag pallar ta mitt feta arsle till gymmet! alla kommer bara kollar på mig när jag dallrar fram. pepp!

Ninis, vi åker på lördag 22a och är tillbaka på måndag! en snabbis i london. ska bli så himlans jäkla nice! och ninis vi saknar dig!


she's a maniac, she's a maniac on the floor

Sedan jag fick veta att jag inte längre kommer att jobba många timmar på gbb längre, alltså i tisdags - så tror jag att jag har sökt ca 15 jobb. 15 jobb på 3 dagar är väl inte dåligt för en nybörjar-arbetslös? Nackdelen är ju att man tyvärr kommer ihåg vilka jobb det är man faktiskt har sökt... men jag har i alla fall hållt kvar i min kräsenhet gällande arbete och dessutom sökt på några fina hotell som jag tycker om. Jaaa jag vet, man får inte välja som man vill och vara kräsen i min situation. Men jag kommer inte att göra ett bra jobb om jag hamnar på ett ställe där jag inte trivs.

För en gång skull så har jag tajmat in lite sjukhet rätt så bra. Febrig och ont i huvudet hela veckan, lite fram och tillbaka. Tur att man har en pojkvän som jobbar bara 2 minuter härifrån som kunnat ta hand om sin arbetslösa och sjukliga flickvän. Mindre tur att min chef ringde imorse och behövde personal. Damn?! Att man behövs när man blir sjuk.. att man blir sjuk när man behövs. Och så ska jag upp kl 5 imorgon för jobb. Oskönt med feber... Nåja! Nog om det.

Om bara cirkus två veckor åker vi iväg till London! "Va snygga vi kommer vara" som min älskling sa. Jag funderar på att strunta i faktumet att jag är fullständigt pank och inte heller kommer få några pengar. Jag får väl plocka från mitt kära sparkonto som jag kämpat så för - och shoppa rumpan av mig! För hallååå... LONDON!! Måste ju dessutom köpa typ en.. Bruno Mars tröja. *stort fan...!!* 

Så morgondagens to-do får alltså bli en shoppinglista inför london! Sounds good to me.

PUSS

lose my self in the blinding light

Att söka jobb kan ju vara det jobbigaste någonsin. Har haft turen att aldrig behöva göra det innan.. nåja, nu får jag med mig lite livserfarenhet!

Ikväll ska jag hålla pojkvännens lillebror sällis (skriver man verkligen barnvakt till en så cool kille liksom?) Tänker mig lite tv-spel, pizza och dans! Kommer bli en fin dag!

Nu får det räcka med jobbsökande för idag... får se vad som händer. Stay tuned.....


RSS 2.0