you can't play on broken strings

Finns många fantastiska låtar. Många fantastiska melodier och texter. Ändå måste jag ha det nästan helt tyst, när jag skriver här.
Resan är lång.. "the journey is the goal.." Jag orkar inte mera. blääääee. Skit i det.

Idag slutade vi tidigare, eftersom att vi - jag, johanna och sandra - var klara med geografin. Eller, det tror jag åtminstone att vi var. Så då i alla fall, fick man hoppa över geografilektionen. Nu borde jag ju då istället göra läxan som vi fick, men det bara orkar jag inte. Jag borde också städa mina rum, eftersom att båda ser ut som kriget. Men det orkar jag inte heller. Känner mig lat och näst intill paralyserad. Vill bara dega... som om jag inte borde fått nog av det.
Jag lär ju inte hinna någonting imorgon heller. Imorgon är det the day of movements number one. Man kan också kalla den helvetesdagen. Nä, inte riktigt. För att nästan halva dagen kommer ju vara otroligt skoj.
Måste börja planera bättre, så det börjar Här:
Imorgon då.. skolan. Slutar tio i fyra. Sista lektionen med simning. Det kommer bli h e m s k t . & jag förstår inte hur jag ska stå ut. Tur är att jag i vanliga fall, älskar att bada och simma omkring.
Efter simningen ska jag dra mig direkt in till årets första danslektion! Som jag egentligen verkligen inte har råd med. Men det ska bli väldigt roligt! Tror vi börjar med hiphop, som jag aldrig provat. Sedan en till klass street. Ska bli  SÅ  roligt.

Sedan hem, läxor.. har så mycket att ta igen. Måste ju jobba extra eftersom att jag faktiskt också ska till stockholm för att se CHRIS BROWN på fredag!! Åker på torsdag, för lite shopping. Men jag kan inte förstå det.. ska stå 20(0) meter ifrån världens mest begåvade människa, typ. Chrisszzy! Herregud. Han kan dansa som en gud, allt också. Sjunga, uppenbarligen - och agera!

RSS 2.0