- BAD BLOGGER, BAD

och statistiken sjunker när man är en så dålig bloggerska. det gör inte särskilt mycket. hej på er som är kvar!

jobbat denna vecka, så känns som ett skönt avslut på februari. stackars alla som föds idag, får bara fira födelsedag vart fjärde år?!? nääää men vilken dag ska man välja egentligen, när det inte är skottår? Hm..

idag jobbade jag en halvdag på nordåsen, sedan mot lerum för lite tjej-ärenden och sen har jag och morsis övningskört i princip hela dagen. eller nä, har fikat och shoppat, hälsat på min fina bror på hans nya jobb och i hans nya lägenhet! storabrodern nu alltså.

snart har jag uppkörning och jag har köpt en ny bikini för sommaren (för att sammanfatta ovanstående stycke) NERVÖS? ja. GLAD? ja!

nu har jag redan krypt ner under täcket och tänkte få lite "jobb" gjort här på datorn, men det är så mycket mer spännande att skjuta upp det till morgondagen, inte sant??

- ARE U WILD AND DIRTY LIKE AN ANIMAL

klockan är sex jag är färdig inför party-kvällen. är jag sugen eller?!! JA. jag vill dansa. haha gud bara för det kommer jag få värsta blyg-fyllan och ställa mig i ett hörn hela kvällen.

ett hyffsat försök att le med tänderna while takin a pic. ansträngt eller?




- I'LL PUT MY SUNGLASSES ON

Sitter i sängen och kollar på Smash, jag har tjuvstartat lite innan sverige premiären och åh va den är bra! är bara 3 avsnitt in men tror att förväntningarna kommer att uppfyllas.

Har världens tovigaste hår efter en natt med mardröm efter mardröm. Har haft en galen drömvecka... börjar som sagt bli svårt att skilja drömmar från verklighet nu.

Solen skiner i alla fall, och jag jobbar inte idag heller! Jeez kommer vara så extremt fattig nästa månad och borde fetglömma jorden-runt resan, men vädret är härligt i alla fall! Ska försöka komma ut på en långpromenad. Tänk om ninis var hemma och ville ta en promenad med mig? Köpa kakor och sätta oss på någon brygga och huttra i alldeles för tunna vårkläder.


- ZOMBIELAND

Lever i nån slags drömvärld nu. Glömmer ibland bort hur verkligheten ser ut. Den är väl inte så pjåkig den heller egentligen, bara mörk och tråkig. Idag är allt grått. + är i alla fall att snön verkar försvinna. *fingers crossed*


- DANCE LIKE NOBODY IS WATCHING

Här är den äntligen. En del av mig, tillslut.


- RUNT, RUNT OCH HEM IGEN

Sitter och planerar lite jorden runt. Eller nej, inte planerar.. det vågar jag inte göra utan pengar riktigt. Men kollar läget, vill få ett hum om ungefär hur mycket pengar man behöver för att ta sig.. ja vart som helst. Behöver nog någon som kan lite mer om olika delmål osv men än så länge går det rätt bra! Inget ser omöjligt ut. De destinationer jag siktat in mig på är Sv - Bangkok // Singapore - Perth // Sydney - Auckland - Los Angeles - Barbados - New York - Sv. Dessa destinationer går att välja i ett paket på statravel.com, men jag la till Barbados! En början iaf. Snart kommer min fina pv och hjälper mig.


GAMEBOY

Synd att jag har för lite tålamod för att spela gameboy nu för tiden. Legat här i sängen med samma bana ett tag nu och vill bara kasta det i väggen... men det låter jag bli att göra eftersom att det var världens bästa present.

Ja.. ligger hemma i sängen själv en fredagkväll kan ju låta riktigt deppigt. men icke! har ju varit med fina tjejer också och ätit MASSA gott. Imorgon vankas kalas för brorsan och papi som fyller år, och jag som har lovat mig själv att inte äta på ett år efter ikväll...

- LOVEBATTLE

wuuhhh alla hjärtans dag å allt och jag har fjärilar i hela kroppen! kan de vara för att jag precis hörde hannis röst?? pirrigt med så mycket kärlek! erik älskling du har fått konkurrens.


- PS

NINA i mizz you and love you do death!!!! det är väl redan valentines hos dig va, där downunder? såhär får du mitt hjärta. massa bloggkärlek. <3!!


- HEART

Ledsen att jag lämnade er carefaces med föregående inlägg.. tragiskt!

Tänk er nu känslan av att ställa om klockan från gårdagen, då den står på 5.45 - till 8.45(!!!) VÄRSTA SOVMORGON!! NÄ men skönt iaf. Behöver verkligen inte gå upp imorgon egentligen men man vill ju inte känna sig för arbetslös. Så tänkte (om jag orkar imorgon = frihet!) roa mig med lite träning och körkortsteori. Sedan bär det av till pojkvännen ett par dagar om det går för sig, han är ju så ensam hemma utan familj stackarn, så det innebär ju packning imon också. Sjuttsingen.. Men imorgon är det ju alla hjärtans daaaag. Rätt onödigt tyckte jag förr, men kan hända att det var min bittra antikomersiella singel sida som dominerade då. Nu tycker jag att det är en jättebra ursäkt för lite extra mys, som får älsklingen att hoppa över träningen utan för mycket dåligt samvete??

Så all u luvers out there, tänk lite extra på era nära och kära imon! och ät massa hjärtformad choklad.

käjlek<3<3<3<3<33

- SJUKT OINTRESSANT BLOGGBABBEL

Jag skulle aldrig orka bli en bra och aktiv bloggare, det vet väl ni - jag orkar ju inte ens lägga upp bilder på facebook. Mina inlägg här är ju för att jag har tråkigt eller söker efter lite uppmärksamhet/bekräftelse typ. Eller lite skrivanda i fingertopparna helt enkelt. Men alla de här bloggarna som verkligen vill slå igenom nu, ni vet dom som är på gång - dom måste lägga ner hur mycket tid som helst! Se respektabel ut, orka ta sig ut och ta kort, lägga upp bilderna osv.. Jag tänker att Kenza och dom hade ju lite tur, bloggvärlden var ju inte stor då. Det var ju dom som gjorde bloggandet stort och då kan det inte varit lika svårt att slå igenom.

Lyckas man slå alla konkurrenter mot höga odds så tjänar man ju i alla fall grymt stora pengar. Dessutom måste man ju bli väldigt kreativ.

Ja där har ni. Jäkla onödiga rader kring dagens bloggsamhälle. Idag är anledningen till detta inlägg självklart uttråkan på ett väldigt kallt och tomt GBB kontor.

- ALONE-TIME

Kan inte ens minnas när jag senast var ensam en lördagkväll. Jag njuter faktiskt. Jag har alltid behövt min ensamhet. Jobbigare är det ju nu när man saknar någon. Men den där intensiva saknaden börjar nog inte riktigt förrän chokladen och colan är slut, och då är han ju redan här.

Idag har jag varit med min lilla linnéa. Vi har ätit i massor och bakat kladdkaka. Den råkade visst gå lite sönder men det var gott ändå. Hon är så fantastiskt klok den ungen. Sedan kom dom små huliganerna tillsammans med pappa rené och hämtade upp min stumpa. Allt städande som jag, mamma och linnéa sysslat med kunde lika gärna kvittat. När tvillingarna kommer vänds huset upp och ner. Men allt är återigen i ordning och jag kan ligga här i min stora säng med ganska gott samvete. Så ja, en ganska så bra kväll helt enkelt!


- DANSAR MIG GALEN

Sjuka blåmärken efter gårdagens klass. Man måste älska tills det gör ont.



- PEEKABOO

Sa jag att min dator krashade? Ja.. hela facebook vet. Efterlyste hjälp och fick några tips så hoppet är ännu inte ute, men inget är prövat ännu eftersom att ja, jag har ju varit på körskolan i stort sätt hela dagen. (teoriprov bokas nästa vecka - i am döööne) Ett annat teknikproblem löste i alla fall sig självt idag. Letat efter min ipod, där jag har spelningslistan för passet - som också är enda stället jag har kvar spellistan eftersom att datorn pajjar, ja ni hajjar (rim) - letat ö v e r a l l t. Ringde jobbet och kollade och tvingade pappa att kolla igenom varenda vrå hemma hos honom och den vart ej funnen. Ackackack jag var ju tvungen att hitta den idag! Visste att den var urladdad och jobbar imön så måste hinna hitta den idag! Ja.. så gav jag upp och var beredd att ställa in passet pga klantighet och mitt i min klagosång som jag höll för mamma så ser jag en liten vit hörsnäcka sticka fram... under linnéas teckning, mitt på hallbordet och där var den ju. LYCKA (och skam)!!!
Detta firades såklart med finbesök från amandis och alex. Trevligt med lite vardagslyx! & där har ni.. min dag. Ja ni läste rätt. Inget gym idag heller inte......... skäms.
tittut

- LIVET

Har huvudvärk och ont i halsen men nu åker jag iväg till körskolan. Tar med mig träningskläder ifall att lite frisk luft skulle få mig att må lite bättre. Vill helst inte visa mitt nylle för någon stackare alls där ute men måste man så måste man ju.
Bild från i somras.. blond??

- GILLA

Har varit en ganska mesig flickvän idag och klippt ihop ett litet bildspel/film till min och eriks ära. Blev rätt B men bilder till fin musik är aldrig fel att vila ögonen på.

- LIKE GLITTER IS RAINING ON ME

Gick till dagis idag, skar upp några skivor bröd och gick hem igen. Jag var dubbelbokad. Jag bestämde mig för att jag inte behövde dom fyra timmarna, utan att dom kunde jag lika gärna spendera hemma eller på gymmet. Det blir inget gym idag - idag ska jag ligga kvar här på sängen med solen på mina ben och bara vara lite. Försöka att inte känna någon stress eller ha dåligt samvete över att jag inte stressar.


- SO THEY SAY HOW ARE THINGS TODAY HOLD ON WAIT UP

Så var man uppe med tuppen igen. Öppnade på gbb idag men imorgon, då äntligen får jag sovmorgon! Wihihuu. Då börjar jag kl 12 på dagis. Alldeles perfekt, sätta sig ner till lunch som start på dagen. Mm.

Men nu har ju faktiskt måndagen precis börjat... Idag slutar jag vid fyra och tänkte dra mig hemåt floda. Om man pallar ta sig ut i kylan sen är det tamejtusan dags för lite träning idag. Måste dessutom hämta mina instruktioner till mitt nya pass där ändå, så varför inte. Ikväll kommer min älskling hem till mig. Helt ok (lika helt okej som om jag vunnit en miljon dvs)

Nu ska jag fortsätta slösurfa här på mitt ensamma kontor.

puss å kjam

- INTENSE

Helgen blir kaotisk. Nej.. men intensiv. Igår kom älsklingen och hämtade mig på dagis, så åkte vi och beställde bästa thaimaten och hemåt mot olofstorp för typiskt fredagsmys. Det blev The Voice, som jag förövrigt inte fastnat för allt, och monopol i sängen! Rätt gott. Ikväll blir det lite stress hem till emelie för middag med tjejerna! Malin och Vickan lämnar ju oss för lite varmare breddgrader en månad i thailand. ååhh... Sedan möter jag mina andra tjejer - och drar åter mot olofstorp! Där blir det lokalfest så det skriker om det! Sover hos pojken min och åker och jobbar imorgon. Sen sover jag hos pappa och jobbar måndag... suck. Tänk om man bara hade en säng att välja på!


- REKLAM



Vad vore världen utan energidricka??

Sitter med körkortsteori efter att jag haft en halvdag med lågstadieelever på gympalektionerna. Låt mig säga att det är enorm skillnad på att ha gymnaster som är på din lektion av fri vilja och ungar som bara behöver bli av med energi under skoldagen. Phu.. Ska strax iväg för att hålla i mitt pass på Actic. Känns rostigt efter över en vecka utan träning!

RSS 2.0