betterbutterbitter

längesedan jag tittade in här nu. någon dag jag har tid ska jag kanske (understryk kanske in your minds) ta tag i den här jäkla bloggen. roligare att skriva när den är lite fin. men ack så dålig jag är på design och skit.. får nog be någon snäll liten syster om hjälp.

jag ser fram emot helgen! good news good news och good news. lite bad också, men dom lägger vi åt sidan så länge. imorgon skulle vi haft prov i rättskunskap (låt oss gissa att jag kanske varit på... 50% av dom lektionerna?) men fick reda på idag att vi får välja att göra det efter lovet! eeeeaaasy. missade ju ännu en lektion idag pga att jag var på alexandras skola och fick mitt hår slingat och klippt. det blev najs! efter att ha skrämt mig med en gul lugg så fixade hon det fint!
på fredag ska jag jobba hela dagen. långfredag = mucho dinero = glad tjej. efter jobbet blir det av direkt hem till fina majs som ska ha födelsedagsmiddag och partaj!! lördagen är jag tack gode ledig, lär behöva tid att återhämta mig. för på kvällen ska jag träffa min älskade elin, och jag tror det lutar åt brorsans röj på kvällen?

nu ska jag göra en snabbisplanering för mina småttingar, ska träna dom själv nu om en stund.

vi hörs! tjingeling

guys and dolls

parasiter är vad dom är. sånna som lever på att förstöra andras liv.
varför alltid det allra vackraste, och bubbligaste livet.. det är ju frågan bara.

hej och hål

rensat hela min garderob idag, och min bigass byrå... jag är väl egentligen inte klar, men det får räcka så länge. lite ont gör det ändå att slänga bort (läs: till välgörenhet etccccc) faktiskt. ändå lite minnen som följer med dom.
kan i alla fall inte riktigt förstå hur jag fick plats med allting innan när jag inte får det nu efteråt?

när jag ändå var på sånt hurtigt humör tänkte jag passa på att plugga, anledningen till att jag ställde in mina andra awesome planer, men det gick la sådär... självklart tappat bort det viktigaste jag behövde för att veta vad jag ens ska plugga på. men tur var väl det, för i stället fick jag hänga lite med nina, 2 hembakade muffins och ett extra hål i örat!





battlefield

hela världen skakar

jag kan inte sluta skaka. vad fan?? vågar inte gå ut ur mitt rum.. mamma kan inte riktigt se mig sån här. hur ska jag klara av onsdag, fylld med död, när jag inte ens klarar av livet just nu.
imorgon ska mina bekymmer dränkas och jag ska bli häppie. jäkla downperiod. jag behöver nog se havet

so much to do and so little time

finns så mycket som jag behöver få ur mig, men så lite som egentligen borde skrivas här.
jag är trött på att gå sönder och plockas ihop igen. men idag så var min bror här. han både gjorde sönder och plockade ihop. men han är lite extra bra på att få bitarna att passa ihop sen igen. hitta alla bitar av mig som rymmer. han fångar dom. och han fångar mig. det vet jag nu. och hela tiden.

thanks for the memories

enda jag kan tänka på just nu. och jag är glad för det. för vem vill tänka på allt annat?


rolig bloggrubrik

hejhejhallå.
  • jag saknar en man
  • jag irriterar mig på en annan
  • jag älskar min pyttelilla kusin som är sötast på jorden
  • jag älskar min mosters stora mage med bebis i
  • jag önskar mor min häppi b-day!
  • jag kommer inte kunna somna eftersom att jag är rädd för alla mardrömmar och skakningar
  • jag är besatt av how i met your mother
  • och jag är som vanligt nervös inför en efterlängtad onsdag.. waaahhhh

HEJ HÅ

RSS 2.0