HOOLLAA

gott nytt år kompisar!!!

och så vill jag bara säga...

.. hur grym familj jag har! fastän den är på olika håll.
min bror som tar hand om mig hur jävla äcklig jag än är, och som bara frågar mig hur jag mår dagen efter - och hur det går på jobbet. ist för att kalla mig klantarsel och skälla ut mig som en annan storebror.
min pappa (som jag självklart berättade för... hemskt annars ju) som gissade det helt själv och bara skrattade åt mig! och sa att: ja, någon gång ska vara den första. och: skyll dig själv - och sist men inte minst: nästa gång ringer du mig, okej?
och min fina mamma, som jimmy berättade för när han åkte dit. som skickar sms och frågade hur jag mådde och kallade mig fyllo. och sa att hon älskar mig mest i världen ändå, fastän jag är puckad.

det är kärlek i hela kroppen det.

...........................

ungefär så bra fantasi har jag nu, att jag kom på den fantastiska rubriken!
eh, ganska fuckat inlägg innan eller? har inte läst men minns att det var smärtsamt att skriva. allt för att hålla er uppdaterade!!!
igår i alla fall, var jag hemma hos en jobbarkompis - amanda. dit skulle även de andra gamla workers komma så vi skulle sitta och tjöta och ha det bra. så sara och johanna kom förbi. men bara jag och amanda tog i med hårdhandskarna och öppnade en vinflaska. (jag drack väl bara tre glas?? eller??? haha) vet inte hur det gick till men jääävlar va det drog till.
slutade i alla fall med att jag vettefan hur jag tog mig hem. eller ah, hur jag lyckades sätta mig på rätt vagn och hoppa av rättare sagt. kanske var tack vare att jag hade min awesome telefonbuddie i örat nästan hela vägen hem. också pretty much allt jag kan minnas. att jag pratade i telefon.
väl hemma, slänger jag mig på sängen. lyckas dra av mig kläderna, och SPRRRRINGER fort som fan till toan. haha, tack snälla pappa för att jag har övervåningen för mig själv! någonstans mitt i attackerna har jag varit så jävla grym och tvättat bort mitt smink? vafan, tänker man på det när man är halvt medvetslös, mer än vanligt? awesome. så, ett par sånna rundor blev det. tills jag hamnade mitt i sängen igen. helt jävla utslagen. så vaknar jag av att brorsan (<333333) pratar med mig. minns inte ett ord, bara att jag rusade upp igen. och igen och igen. tillslut, någonstans mellan brorsans klappningar på ryggen och bubbelvatten på läpparna somnade jag.
som tur är hade jag ställt klockan alldeles för tidigt, att jag ens ställde den. eftersom att jag då skulle jobba. ALDRIG MÅTT SÅ DÅLIGT. att jag inte avled idag gör mig här och nu till superwoman. kramade toalettstolen en del i morse också alltså, och lyckades tillslut ta mig till jobbet. fungerade ju sådär kan man ju säga.... allting liksom gick i slow motion, och jävligt obehagligt när en datorskärm snurrar. så jobbtoan fick också smaka på lite.. hehe. frrresch.
förstår om ni tycker jag är fruktansvärt gross och sådär, men ville bara ha lite sympati! ni som vet, vet ju hur sorgligt det är att vara såhär bakfull!! så att det håller i 24 timmar efteråt.. ja, ni får en klapp på axeln från mig som inte klagat mer. detta var nytt för mig, ville dela det med er!
och säga att det blir jävligt lugnt imorgon på självaste nyår, eftersom att jag planerar att gå och krama om toaletten nu en sista gång innan jag går och lägger mig.
TJA!!

MARDRÖM!!!

fattar inte riktigt hur jhag ska klara mig idag på jobbet. haraldrig mått såhär jävla pissigt!!! det har liksom finally hänt, jag har spytt på fyllan! både igår och idag... den goda nyheten är ju nu att jag inte har nåt kvar att få upp :D:D det lite tråkiga nyheten är att jag inte slutar kräkas för det, så det gör ooont i magen. usch. så nu vet ni det! när ni då tycker synd om er själva som läste allt det dr - tänk på stackars mig!

ica ulf <3<3<3<3<33<3



hahah, älskaren!

winter wonderland

sitter kvar här hos morsis. efter en dag med världens bästa syster. jag borde åkt till pappa.. men varför, när jag har det så bra här?
jag älskar vintern, för övrigt. älskar att det knastrar under fötterna när man går ute, och att halsduken blir fuktig när man andas i den. eller att man känner sig som bambi på hal is när man går här ute på landet, och känslan av att komma in i värmen igen. och kanske mest av allt!! att colan vi ställt utanför dörren, för att den inte får plats i kylen - faktiskt är isig och god när man häller upp i glaset!

förresten, snön igår?! GALET. den älskade jag också.


back in heaven!

hemma! åh herrejeeez.. en dag på stan mitt i mellandagsrean är ju rena mardrömmen. alltid hatat rea! aldrig i mitt liv lyckats hitta någonting, och mellandagsrean är ju helvetet själv med massa sadister överallt. så där går man ju bara och blir lika bitter som dom.. nä, fy. men idag har liksom varit... okej! finns väl egentligen bara små änglar i göteborg, hehe. hade det fint med alex idag i alla fall, och vi hittade allt ifrån schnygga underkläder och råheta nyårsskor! *ÖVERLYCKLIG!!!**hihihihih**

så vad fan gör man på nyår?
-hem till en fin vän på middag och fest??
-"åååårets fest" med förväntningar upp till månen med massa nytt folk och ett par gamla goingar i stan?
-lokalfest med brudarna och resten av alla vanliga?

lutar åt tvåan just nu, faktiskt... bara för att vi stötte på anordnaren i stan. jäklar då!

här ska ni iaf få en bild på mina översnygga nyårsskor!
watch and drrrrroooool:

(jag vet att jag har snygga fejset på)

dagen efter...

nu är det till att trycka försiktigt på tangenterna. mandis engberg ligger och nanar i min säng. var skönt att ta en liten morgonlur, som vi kallar det. efter att vi kickat ut övernattningspojkarna.
igår var crazy, och jag är numera nykterist! förutom på nyår, dvz.
ehh orkar inte skriva, ville bara säga hej

FEZT

hej kompisar!
idag är det juldagen (läs festdagen) så självklart ska det dansas! just nu är alle och nina här och vi förar lite, väntar på lite folk..

här ska ni få ett fint minne:


kinda like santa

HAHA! upptäckte precis något skrämmande fantastiskt!
titt på de två senaste uppladdade picsen.. SCARY LIKE!
jag och drunk-santa <3333333 hehe

nä, god jul på riktigt!
och en riktigt snuvig PÖÖZZzZz

bad santa

tänkte bara säga god jul till er små icke-kommenterande fegisar!
tycker antagligen om varenda en av er, och hoppas ni får en fin (och vitvitvit) dag imorgon med massa kärlek från favvisar runtomkring.
nu ska jag skriva klart mina awesome julklappsrim och klämma på paket som en annan femåring *fnizZzz*

godis jul då!

hehe, gillaren!

girlpower xmas



ehh ja, girlpower. aldrig vart med om en sån tung gran! självklart var den sne, och eftersom att den stått ute i natt var vattnet inte längre vatten... så eh ja.. jag försöker fixa. (var glada att ni slapp bilden jag flashade hela röva)


man får ju helt enkelt anpassa sig! vi anordnade en liten ställning för vår snea (men jättefina!!) gran, bestående av.. eh, presentsnöre!

sån här är vår da' före doppareda'n.
tjing så länge!

TACK

http://www.tackfilm.se/?id=1261405375890RA43

hahaha, titt :D

-john mayer på repeat


night guys

imorgon kommer sis hit på frukost. hon åker hela vägen från götet för att käka scones i min soffa och glo på film. fint det.
natti kompisar.

bild uppning

på danshusets årliga uppvisning i mölndal (stavning?).
älskar dig bästis.

hahah, tänkte precis lägga upp bilder från parken men ååhh haha dom är så fula! haha, hemska! :D

<3<3<3

hahah, okej.. blev inte så många bilder.
får bli bättre vän med min kamera alltså! + att jag har ju iofs en bild på alexandra när hon trillar i bussen... hittar jag sladden till mobilen kommer den upp.
nu ska jag kolla parlamentet och chilla med morsis.

le och lys
och ha det mys! pözZz


dance 'til you pass out

tjabbatjenahallå.
igår var det dags för åkeriet igen! fett höga förväntningar tack vara überseriösa festfixar mail osv, så det hade mycket att leva upp till. gjorde det? njaaaaa asså det var kul! men man tröttnade rätt fort. vet inte om det var för att jag var för lat för att hämta mer zarra (eller för att det är för äckligt??) eller för att vänner var ledsna, i dunno.. hur som helst så var ju det bästa med hela kvällen - CORNELIA. herre det är ju ingen fest utan super_corre ju. allt blir liksom fest med denne bryden.
efter ett tag på åkeriet bestämde jag och favvistjejerna att vi skulle dra till robert på lite efterfest eller nåt. man vet ju att alla efterfester är dömda att faila, men en sertain someone sa till mig att alla var hemma hos honom. så var inte fallet. men vissa myste ju till det med ett par gamlingar, och jag har fan inte haft så kul på länge som jag hade med corre inne i ett mörkt förråd med en skål jordnötsringar och en gitarr. sedan vandrade vi ut för att se mikaela samuelsson gå helt loss med en tomtesäck, och filmrepliker.. ganska galet där nere.

kvällen var värd! fett långt att gå hem i kylan utan morsans halsduk som jag lyckades tappa bort. tur att jag hade en telefon mot örat som höll mig varm.
PLUS att jag stötte på 2 galningar på hemvägen. sjuk panik ju.
konstigt att man alltid blir så rädd. dom kanske bara ville se hur jag mådde? men å andra sidan har ingen upp på min trappa å göra.. nä. jag står fast vid att dom var totala galningar.

ska bli bättre med bilder, men nu ska jag hälla i mig ett vattenfall med vatten! (läs cola)

daughters will love like you do

ÅHHHH JAG FATTAR INTE.
får ont i huvudet.

grön kväll

sjukt skönt att ligga hemma ikväll och ta det lugnt. ångrar förstås apmycket att jag åkte till pappa. eller ah, lite i alla fall. bruden är här, och jag bara hatar att vara i samma rum som henne. så jag har stängt in mig på mitt rum med green day på högsta volym! (visst låter det värsta emo??) nä, det är rätt mysigt att vara här på mitt rum. är något särskilt med det. men kunde lika gärna varit hemma hos morsan och umgåtts. eller hemma hos nathalie, om jag inte hade trott att det skulle bli värsa grejen här ikväll... jaja.
vet ni vilken film som spelas tjugofyrasju här hos mig under juletid och julefrid? grinchen! kan nog varenda replik i hela filmen alltså, i stort sett. tradition är tradition och jag älskar ju ändå den filmen. på sommaren också men då får jag hejda tönten i mig alltså.

buhh är så trött. undrar om det är influensan som ligger kvar och spökar, som det sägs att den ska göra. annars vettetusan vad det är med mig. sover så fort jag får chansen. kan inte lägga mig ner och blunda utan att däcka totalt. förutom på kvällarna när jag ska sova. könstigt. men när jag väl somnar så sover jag ju som en björn i ide. men jag klagar väl egentligen inte! underbart att kunna sova faktiskt.

känner att detta blev ett fett tråkigt och onödigt inlägg, men behövde rensa fingrarna och hjärnan lite. nu ska jag fasen skriva en lista så att jag inte glömmer köpa någonting imorgon!
lateh dudes

Good riddance

"It's something unpredictable, but in the end it's right -
i hope you had the time of your life..."


Sitter och lyssnar på green day och känner mig nostalgisk (säger man så?). minns dagarna jag satt på mitt rum och glodde på min vägg fylld med billie joe och resten av gänget och dyrkade dom som gudar.. synd att man missade deras senaste konsert i sthlm ändå.. hade vart kul liksom. stå och hoppa lite som om man gick i sjuan igen. yeahwell, nästa gång! Ska snart pallra mig iväg till tåget för att ha min sista uppvisning med danshuset för detta året. jag och amadna är väl inte sådär aaastaggade men vafan, man får la ställa upp! idag ska allting tamigfan bli rätt. förövrigt har det liksom gått bra på föreställningarna. till och från. men hiphopen bara kicka vi på. var så jävla roligt alltså, kommer sakna den gruppen, som amanda sa. verkligen.
men ser fram emot twisted! ska bli kul med en sån fet utmaning. se hur vi klarar av det!

nu är det bara eh, 6 dagar kvar till jul? jag har köpt julklappar till två personer, typ. tänkte stressa in imorgon. usch. mitt i gröten av allt. borde varit klar nu!
jaja, jag är fett stolt över mig själv idag iaf. jag har nämligen städat mitt rum :D:D:D längesen alltså.. men är det jul så är det!
vad som är mindre bra är ju att min ipod är heeelt död och jag ska till pappa ikväll utan laddare eller liknande.... rumpa på det.
men hallå, GOTT JULLOV SÅ LÄNGE. pöss och klem

shubberabom......lappazappaleele?

har gett mig faaan på att jag ska lära mig den där!
men får nog bli en annan vecka... denna är ju ganska booked om man säger så.

har i alla fall äntligen skrivit klart mitt tal. alltså, skrivit om debattartikeln (om man kan kalla den det utan att förolämpa alla andra debattartiklar i historian och deras skribenter..) till talspråk och ändrat lite hit och dit.
tränat lite på det nu och det sitter la sådär! men får bli som det blir imorgon. om jag nu ska ha det då, dvs.. har annat att tänka på ska ni veta!
imorgon har vi nämligen första uppvisningen! yihaa. jag är som vanligt dödligt nervös. aldrig sådär asnervös inför själva dansen jag menar, det där kan man ju. men är alltid livrädd för att kläderna inte ska sitta som dom ska eller att håret hamnar rätt i ansiktet under hela koreon. nåja, värre har man ju vart med om! skönt att det är så lätta danser imorgon i alla fall. street och.. street.
resten av veckan blire mera dans, dans, dans! men det får vi ta då.

nu vill jag ju bara säga att jag är lycklig igen. high five för det!

lusselelle

lusselelle, lusselelle - elva näätter före jul!
yihaa, snart julafton. inte för att jag är så jäkla taggad men blir rätt pepp på att handla klart alla julklappar. jag har återigen blivit mig själv! en extremt bra jultomte dvs.

sitter och jobbar och riktigt njuter av att det är helt freazing ute. älskar när det blir sån där riktig, riktig vinter. frisk luft och glittrande gator liksom.. igår fick jag ju sån där helt underbar vinterkänsla. nästan så att jag kände julpirret i magen. var och tog en långpromenad med papi inne i stan! upp och ner på avenyn lite som sånna där riktiga coolingar, stannade och käkade kebab. (glöm inte att anteckna nu)
men mest längtar jag faktiskt till nyår. kvällen då alla har förväntningar upp till månen så faller allt bara platt och blir pannkaka. men ändå! (men waaaahhh va tröga kunder jag har idag)
älskar nyår och nya tag liksom. sådär klassiskt.
fett osammanhängande och onödigt inlägg :p men har liksom inge att göra här på jobbet.
så tar och stänger ner nu!
tjing

put ya hands up!

Hahah, va gulligt det är när kostymnissar och kungligheter rådiggar reggea på nobelprisgalan... eller jag menar, fredspriskonsert?

idolvinnaren; ERIIIK!
(vänta, ahahahahaha nissarna!!)
ja, men erik. värdig vinnare tyckerja, inte särskilt oväntat! weeii nu är idol och soffsittar kvällarna overrrr.


hos dadi-yo

alltså jag blir så jädrans pissed!!x1000
sätter mig vid datorn för att spana in fetaste dansbloggen, kolla de nya videorna och bara bli lite glad så dampar hela skiten! (ja dampar) sen när blev datorn hos morsan snabbare än den här liksom??

annars så är denna kväll en fin liten kväll. går från att vara på fett bra humör till världens vrak.. yeah well! idolfinal idag guys! jag har fått papi att lova att inte ta hit häxan så jag får väl ställa upp och stanna hemma och hejaheja! annars hade det varit mysigt att åka hem till sis och kolla idol där med massa gott, som det var tänkt.

och hörrni, julklapps jakten går helt lysande! skolan..? njehh, not so much. men vi lämnar det där, heh heh.
nu ska jag försöka kolla på några videowws igen, och denna gång utan att springa ut ur rummet och hoppa och stampa i golvet. stackars grannar. tååålamoooood lisa, tålamod.

som min fader skulle sagt, hajde hej!

ssssstupid

alltså, dumt!
dumt hur det kan krypa nåt så jävligt i hela kroppen. varför? var ju bara... nåt.
!@´$\{\/@£$@ = rackarns, för er som inte förstår.
hatar att sakna.


idag åkte jag och mandiz iaf in till tha hood för att köpa julklappisar och köpa biljetter! biljetter lyckades vi inte få tag i, och eh.. nästan inte julklappar heller. men finfina underwear unnade vi oss själva för att vi är så jävla bra typ. man hör ju vardagslyx slängas runt så varför inte!
& heh heh heh, nu har jag hur mycket som helst att välja på regarding julklapp till amanda! *stoltstolstolt*

snart börjar sytycd (so you think you can dance - fett onödigt att förkorta när jag har värsta långa utläggningen efteråt) och jag är pepp som faaan. har dans i hela kroppen nu. enda från tårna, runt i hela huvudet och rakt in i hjärtat ikväll. är lite freaked out bara, ang tis, ons och fre? - ah, uppvisningarna. ska käka endast protein hela jävla veckan för att få tillbaka muskler som verkar vara spårlöst försvunna efter denna olyckliga sjukdomstid. hehe. blev helt skakis i benen bara av promenixen ner till tåget liksom.
wish me luck en gång till och släng till en spark i röva så ska allt säkert rulla på!
later småsorkar


måsten -känsliga läsare varnas för maximal tråkighet

gahh finns så himla mycket jag måste göra nu!
har en miljon saker att bättra på i mindebattartikel samt mitt tal. känner att jag inte är inne i nåt sånt där direkt pluggflow nu alltså... jag menar, har kunnat gjort hur mycket som helst under de här håller-på-att-bli-frisk dagarna. dumma mig! pisk ska jag ha.

julklappar sen då.. har jag köpt en enda? nein.
knappt kommit på vad jag ska köpa till la familia!! jag som brukar vara så påhittig.. hm.

morsis - massa idéer. mysbraller, varma sockar (jättekul hehe jag vet!! men hon önskar sig faktiskt det..), äggskärare (haha, ännu värre?).. SJUTTON OCKSÅ, det var massa mer jag har kommit på. ville ju köpa en kära mamma bok, men det tar alldeles för lång tid att pilla med, har inte tid :( jäkla skit.
papps - eeehhhhhhhhhhh........... skulle vilja köpa biljetter till någon show eller nåt. han har ju blivit lite sån. men va fan.
brroo - INGEN ANING.
moster anna - fan... var nåt jag tänkte på. just det, hon önskar sig tråkgrejer som bh:ar, träningskläder hej&hå.. iofs finns det en del hemlizzzar som jag skulle kunna satsa på.
rené - ähhh.. tomt. helt -- tomt. men jag glömde ju av hans födelsedag - så jag måste satsa STORT.
har en idé till båda två iofs. om dom kan stå ut med varandra ensamma for about 2 timmar or so...
linnéa - vääärldens underbaraste lilla kusin, vad vill du ha din bortskämda treåring?? jo, ett slott för cirkus 700 riksdaler och en hello kitty dator för god knows how much.. åh, pluttan.
mormor - här kommer den enkla delen! slänger in ett par mascaror och julafton är räddad!
manda - HEMLIZZ hihihihiih (hjälp)

ja... såhär ser det ut. fan va jag suger.
nu ska jag försöka rädda min artikel.
WISH ME LUCK

meet me halfway

i can't go any further than this,
ohh i want you so bad it's my only wish...

lalalaaa


suuupernajs låt.
var lätt det var. för dig. nä, det var det nog inte... jag vet inte.
men det var du som gav upp.

vissa saker gör mig så rackarns förbannad. så jag sätter på råbra musik på högsta volym. känns alltid mycket bättre. men idag är liksom högsta volym inte högt nog. hör alla ord eka inuti i alla fall.
kanske har lock för öronen jag vet inte...

liten friskus update: the fever is back! yehuu

friska fisken!!

ja, sant!

d - t - y - p - o

klockan är typ kvart över waaayy to early.
inte kollat än, meen - finns inte en chans att jag har feber idag också. 6 dagar is enough liksom, måste vara något slags rekord.
orkar inte ens tänka på hur mycket tid jag har förlorat när jag varit såhär sjuk, när jag redan hade alldeles för lite tid fär att göra allt jag borde.. åååhhhh panik. lika bra att skita i allt. så.. - bortblåst.

drömde om snyggaste killen i natt... wahh så fin. enda killen som jag någonsin varit så obsessed av liksom, och bara sagt typ... hm, 5 ord till? han verkar värsta självupptagen och sådär (i have my ways för att ta reda på saker om killen... sa ju det - besatt!) men ack så grym dansare.

och på tal om dans då.. i söndags, smet jag med för att kolla på jimmys och twisted feet dance acadamy uppvisningen. ganska dumt gjort med febern och hej och hå, men såå värt det.. sån feeling där, går ju inte att beskriva. vad gör jag på danshuset? nä, så är fel att säga. älskar danshuset, danshuset är home. men känns lite som man vuxit ifrån det på något sätt.. ni som inte är ett dugg intresserade av dans, sorrii. hur som helst, stannar mest på danshuset för att fortsätta mina modernklasser med daniella. dom vill man inte vara utan. och innan också för att fortsätta klasserna med carro. men nu ska ju hon till new york, och vi ska få en ny lärare under en termin. perfekt tänkte jag, lite nytt och sen kommer carro tillbaka! men varför kan jag inte lika gärna få lite ny känsla på twisted feet då? jo, pga den moderna klassen... vill inte lämna den. skulle kunna ta bara moderna på danshuset, och välja en annan klass på tf - men det är alldeles för liiiiteee... och vip på ett ställe + en kurs på ett annat är pissdyrt. buhhuu..
vad ska jag göra?!

idag är det iaf genrep inför vår (danshusets) föreställning nästa vecka. jag kommer inte kunna gå dit har jag räknat ut, eftersom att jag faller ihop och totaldäckar efter att ha gått till köket och tillbaka till sängen typ... bättre att försöka bli helt frisk inför uppvisningen. vet ju hur det går till där ändå.

anyway, fett onödigt inlägg. men jag kan inte sooova

-

sååå trött.

what's new pussycat

Är det inte ganska sjukt? Fjärde december...

såg på what's new? kategorin på spotify att andrea bocelli (ni vet den blinde operasångaren) gjort en julskiva. var ju tvungen att lyssna lite. längta efter pappa lite. varje gång förstår ni, nästan, som man kommer hem till pappa sådär på tidig kvällstid - så möts man av andrea bocelli, michael bublé, laura pausini eller nu det senaste - gammal julmusik. musiken från spotify, tända ljus och en dansande pappa. ja, han har förändrats min gamle far. saknar honom idag. & ska prata med honom nu innan jul.

idag är jag fortfarande stööört förkyld. vaknade med lägsta temperaturen på flera dagar, men the fever is back. blö. hostar snart upp mina lungor tillsammans med mina andra inälvor, fyi.
nu ska jag gå och sätta på en julfilm och tycka synd om mig själv lite till.
hoppas ni rockar därute.
pöss

don't pretend you don't love me at all

ååååååhhhhhhhhhh jag har inte tid att bli sämre igen... DUMMA.
har lust att lägga mig ner på golvet och banka nävarna i golvet och sparka med benen.
fan.

men tack amanda (www.ate.blogg.se) för din fina christmas spellista på spotify.

FYI

kolla min bilddagbok vettja, där jag har lagt upp en bild som typ bevisar att jag hakat på svinistrenden! (om det inte är vaccinet då dvs...)

sen är det bara en sak till som jag vill säga. jag är sådär, jag gillar väl egentligen inte att läsa bloggar. eller jo, sånna där med en egen klang liksom. gillar sånna där med eget och personligt språk. & så gillar jag att snoka omkring hos mina kära kompisar, er känner jag ju. jag förstår ju erat språk.

men sånna där bloggar där dom tror att dom är nåt? finns en specifik blogg och människa jag tänker på, som jag ogillar starkt. och ni som vet och förstår - ja ni vet och förstår. vad är det wannabe's egentligen?!

nu däckar jag, tjing!

blllöööö

rubriken är tillägnad johan svennerberg, som älskar uttrycket blö.

fett otur att jag ska bli sjuk nu av alla dagar på året. tog det dumma vaccinet, sjukt osäker och cirkus tre timmar sen, men jag tog det. tänkte att, fuck jag har ju inte tid att bli sjuk nu precis. debattartikeln, företagsekonomin och foto liksom.. ehh vad händer? jo, vaknar klockan fem på morgonen sådär lagom mysig och svettig igår och känner mig halvförlamad. seriöst, finns inget jag hellre gör nu än klagar på hur jävla synd det är om mig som äntligen har kommit upp ur sängen, för att upptäcka att det var ju sjukt jobbigt att sitta upp. men men, hoppas fan att det är vaccinet alltså. tror förstås inte det... tänker att antingen är det svinisen som hunnit hugga tag i mig innan den jäkla sprutan hunnit verka, eller så är det någon annan freakin förkyldning. kan man bli förkyld när man han influensa? eller av vaccinet? fett ovärt med sprutan i alla fall. allting måste ju bero på den. borde utrotas.

jaja, jag går och lägger mig igen. finns inget hopp för mig här.
buhu!


RSS 2.0