NU VILL JAG BARA HEM

Så lång dag. Så lång helg... Ser nästan fram emot en ny vecka. Eller, det gör jag faktiskt. Känner mig så fri nu när jag inte har nästan några måsten.. Eller rättare sagt, det är nöjen som blivit bortvalda men med alla måsten så blir nöjen inte längre.. nöjen. Eller nåt..

Hur som helst så hände något igår som jag varit rädd för. Förmodligen därför jag hade en så konstig känsla hela min ensamma kväll. Men det slutade med en massa kärlek och jag är så glad.

Den här dagen på jobbet har varit så jädrans vanlig, så att jag vill bara hem och lägga mig. Så jag tror jag stänger igen här nu och.. säger adjöken för dagen.


PARTYYYYY!!!!

Jag borde vara lika taggad som rubriken. Denna helgen väntas en jädra massa utgång och ståhej med mina närmsta tjejer! Tyvärr har lite gamla vanor fått mig ur balans och humöret sjunker lite var sekund.. men det är väl inget lite bra musik och en huvudvärkstablett kan ordna, innan jag trallar hem till mandisen på fixochtrix. Måste dessvärre tillägga att det är nog lite min.. finns det något tommare ord än tom?? Hm, min väldigt tomma plånbok, som får mig att bli lite depp också. Ekar när man viskar hallå i den.. Snart är det lön, men inte mycket hjälper det för dom pengarna försvinner lika fort igen eftersom att teleräkning osv ska betalas. Nåja! Varför ska man ha pengar om man inte använder dom... eller nåt.

Jag var jävligt taggad på studentresan också. Nu - not so much. Förstår att inte Ving är det enda alternativet för alla andra (men för mig som redan lagt en handpenning på 1200...) men man kan väl åtminstone låtsas bry sig om att jag nu inte kan följa med. Att det kan bli hen sjuhelsikes diskussion när några av oss vill byta hotell, inom samma stad - men utan att prata med varandra, utan några som helst åsikter går man och byter stad och land. Skulle vilja använda det sjukt tunga ordet besviken här. För nu vettetusan vad jag ska hitt på...

Jaja, shit happens. Haha, jag har det inte värre än min sthlmska vän Maryam såg jag iaf. Haha, stopp i toan och halka rätt ner i det. Fin morgon!
Jag har det nog rätt bra!

-

Det är en sån natt. En natt jag kommer ligga och vrida och vända mig under täcket, lägga kudden över huvudet och önska att jag var någon annanstans. Jag ser inga av våra stunder framför mig, men känner alla på en och samma gång. Det är en sån natt.

varning för depressionssymptom efter läsning

Äh.. alldeles snurrig i huvudet. Trött och utmattad.
Blir så ofta förvånad nu för tiden hur man kan tänka och resonera på så olika sätt. Hur saker som inte finns i min värld, är självklara hos någon annan. Hur kan vi egentligen vara så olika, om vi gått sida vid sida hela våra liv? Tänker jag egentligen så annorlunda, är jag så förstående som jag vill tro att jag är? Skulle jag reagerat på ett annat sätt? Jag vill säga att jag skulle det. Kan jag inte se det i min betéendehistoria, och känner så här starkt emot så.

Nu till något ännu roligare! Engelska arbetet ska vara inne på fredag, mellan 3-5 sidor. Jag har än så länge skrivit en halv sida, och det är redan tisdag kväll. Snart kommer bf hit, det ska man ju inte klaga på när han åker så långt. Får hoppas att det bara är min säng han har saknat för jag lär ju bli fast här.. eller.. jag borde kedja fast mig här. Får .. inte... k-k-kramas ikväll!

Bara för att bjuda på en bild liksom. Från det ljuva jullovet hemma hos moster på julafton. Åh.. mitt sista jullov. Deprimerande.

2011.01.01

Avslagen tand, otaliga rivsår, oförklarliga blåmärken, en trasig telefon och en massa massa kärlek. Gott nytt år på er!

RSS 2.0