KCAL

Visste ni att det är lika mycket kalorier/100g i dom där naturgodisarna, banan i choklad, som i en vanlig marabou? WTH?!

BROADWAY DANCE CENTER

Jag kom in.... jag kom in på BDC.
Var på s.k. healing igår, så hade en del att berätta för mamma när vi satt vid middagsbordet bara hon och jag. Som vanligt kollade jag mailen, har liksom blivit rutin nu, utan att egentligen tro på att jag fått svar. Men där var det... mailet som avgör en del av min framtid. Vågade inte öppna det... nejnejnej jag vill inte få bakslag nu, jag vill inte öppna jag vågar inte. Men utan att lyda mig rörde mina fingrar vid svaret... "We are pleased to welcome you into our ISVP program......." och där var det som om någonting exploderade inuti mig. Aldrig gråtit så! Sånna sjuka känslor bara föll ner för mitt ansikte. Så glad! Så rädd och nervös. Så lättad och lycklig! Chocken har äntligen lagt sig och jag börjar förstå att jag ska dansa i New York på en av världens mest kända och bästa dansskolor. Hur fan ska jag klara det?!?
Idag ska jag bara njuta. Jag ska göra en inbetalning till skolan och sen ska jag bara njuta. Sedan börjar det sista av alla förberedelser - nämligen visum och CSN. Men det tar vi en annan dag. Idag ska jag bara njuta. Jag kom in på Broadway Dance Center.
Jag och mami i Bodrum, Turkiet. Nääääästan lika glad som jag är nu!!

RSS 2.0