- Malou...

min älskade lilla tjej. världens underbaraste trollunge. skräm mig aldrig så igen..

precis lagt mig och ska försöka sova, blir inte mycket sömn såhär sista natten på 2011. lillan slutade andas ikväll och åkte ambulans i ilfart till sjukhuset. tårarna bara rann och rann på mig. slutat andas.. vill inte leva i en värld utan den finaste lilla bebistjejen.

när jag, mamma och jimmy väl kommit fram till sjukhuset och rusat in - så möttes vi av det där finurliga skrattet som tösen har. världens leende. hon kan nog få vem som helst att smälta sötdöden. allt var okej. men det var alldelesalldelesalldeles för nära. min älskade lilla malou <3


- FAMILY DINNER

Får nästan ta och skynda på, ska strax iväg och träffa släkten hemma hos pappa! Myser omkring i min pojvkäns fina kofta här. Så bra att ha en så lång och fin kille, kan ha hans kläder som klänningar - super!

Får ta och fixa mig det sista, och ta tag i den där disken som står och ropar på mig.

Kjamizar


- YOUR LOVE IS MY TURNING PAGE

i surrender who i've been for who you are
for nothing makes me stronger than your fragile heart.



- WE MADE IT ALL THIS WAY

Va det ska vara svårt att komma upp ur sängen ibland.. bara för att mina fossingar är så kalla och för att en riktigt stor och fin disk väntar. phu...

nä. får helt enkelt tänka på den varma duschen jag ska ta när jag är färdig med allt som ska göras, och den mysiga middagen vi ska ha ikväll!


- SPONTANITET

Min jul har varit riktigt fin. Inget bråk och hela familjen samlad. Ni fick ju se några av bilderna på mina sötnötter, och mer blire inte för denna gången.

Idag har jag och älsklingen träffat mina sysslingar från Slovenien, Sara och Tara. Sara följde med oss på stan en stund, så fin är hon den lilla tjejen. Så imorgon ska jag tillbaka till pappa för middag med lite släkt från fjärran!

Idag när jag kom till stationen från gbg, så ligger ju där så lägligt en tatueringsstudio. Så jag gick lite spontant in och bokade en tid på fredag kl 14. Äntligen fick jag tummen ur! Synd att jag är så fattig men.. äsch. Jag har ju längtat så.

Så nu ska jag bara bestämma mig för typsnittet, så hjälpte han mig rätt mycket om hur vi ska placera den! Får väl lägga upp resultatet senare. Så bra och lagom till nyår!


- STRÅLANDE JUL









Malou... finns inga ord. Hennes minspel!!! <3









Bara litet smakprov.. underbar dag, med alla bästa. <3

- HÖR MIN ÖNSKAN DRÖMMEN MIN...

Vilken galen dag! Jag och mamma var lediga idag, och vi har hunnit med allt.

-Handlat sista julklapparna
-Handlat fulla lass med julmat
-Dammsugit och dammat hela hemmet
-Lagat potatisgratäng
-Griljerat fläskfilé
-Griljerat julskinkan
-Lagat lax
-Gjort tryffel för första gången
-Ischoklad x2
-Slagit in ALLA julklappar.... (aldrig mer dagen innan julafton)

Ja.. det var väl det. Vi har hållit på i 12 timmar i sträck, med en yatzy paus. Jultradition det där med yatzy. En pizza hann vi beställa också men den tog vi nästan i farten. Tillslut slängde vi oss på soffan helt utmattade.. Men gott folk, nu är det trots allt julafton! & jag ska se på min julklassiker att somna till.

Ser verkligen fram emot imorgon, även om morgonen blir lite stressig.

HA EN RIKTIGT GOD JUL KOMPISAR!

HOHOHOVER AND OUT.


- AT LAST

Äntligen. Snart är det dags för mitt danspass och sen är jag ledig! Enda fram till 2a januari. Vilken lyx! Önskar mig lycka till!

- RAISE YOUR HAND IF YOU'RE F*CKED

Vill knappt kommentera det. Vilken pina det är att sätta ihop ett "dans" pass när man är lite av en perfektionist. Vill ha en röd tråd genom allt, vill använda liknande steg men inte samma steg mer än så och så många gånger... jag tror jag avancerar lite för mycket. Nu har jag låtlistan. Jag har stegen. På vissa låtar är kombinationen sisådär bestämd, men får känna på det. Vet vad jag har att välja på i alla fall. Va skönt det ska bli imorgonkväll, när jag och min fina kille kan sitta och slappna av och bara julmysa! Gillar inte att ha sånna här grejer att tänka på när man bara vill vara avslappnad med bomull mellan öronen istället för hjärna.

Nu ska jag i alla fall få mig lite sömn. Upp tidigt imorgon och jobba! Hela dagen.. pfuu. Först blir det någon älskad julfilm!


åh... mitt långa hår.

- dan, före dan, före dan - före dopparedan

Hej alla nya läsare!

Idag börjar jag kvart i ett. Är uppe med tuppen ändå såklart... och alla kan väl gissa varför. Dans. För att jag är så långsam. Ska sätta igång alldeles strax, jag måste ju faktiskt bli klar idag. Ska bara lyssna klart på lite julmusik, och gosa med katten. Hon pussas och pussas.. man kan ju inte låta bli!

- WINTER WONDERLAND





ÄNTLIGEN! Stora, härliga och fina snöflingor! Kan man knappt se på bilderna dock.. Men ändå! Vilken härlig dag!

- ZZZ

Gick upp halv nio imorse, när jag börjar kl 12. Varför? För att äntligen få färdigt mitt danspass! Fortfarande inte riktigt klart. Behöver kanske nån mer låt, eller i alla fall lite låtar till styrka. Men nu är jag i alla fall svettig som en gris. Känns nog som att jag fått mer träning än vad jag faktiskt har, eftersom att det är så oerhört, olidligt och underbart varmt i vår lägenhet.


- APPLE

Ligger och kollar på en dokumentär om Steve Jobs på svt-play. (jag skulle kolla julkalendern såklart...)
Det är ju rätt fantastiskt och skrämmande att ett företag kan bli så enormt stort. Lite som Google imperiet. Det jag ville anmärka var, att i dagsläget är 10% av Apple värt drygt 37 miljarder amerikanska dollar. Ehh...




- FUDGE



Kolla så gott det blev! Synd att allt kommer att ta slut innan julafton... haha. Får baka mer i veckan! Idag ska jag och mamma försöka oss på nån chillitryffel...! Damdamdam......

- JULGODIS

Idag ska det bakas julgodis! Nytt för mig... någon bra idé eller nåt recept kanske? Funderar på fudge, ischoklad och knäck... Ska även försöka sätta ihop ett pepparkakshus!

Kom precis hem till mamma här, har varit hos papi i helgen. Var härligt att träffa lite familj. Precis duschat, och snart kommer älsklingen och ska vara med mig och adventsmysa. Nu ska jag bara plocka i ordning lite så drar det snart igång!


- THIRTEEN IN ONE AND A HALF MONTH

Jag saknar att ha kontroll. Känns som om hela mitt liv ligger i någon annans händer.. jag vet att det inte är så, men jag lyckas inte riktigt få grepp om saker. Jag behöver ha tillbaka min kontroll. Det är sorgligt nog vad som får mig att må bra när jag är ensam.

Nu kommer mamma snart och hämtar upp mig här hos pappa, så ska vi ut och knuffas med allra andra julklappshandlare. Uppdraget idag är killarna: jimmy, pappa och något mer till erik... Får bli lite fattiga julklappar tyvärr. Jag är så pank så det ekar i plånkan. Vill hitta lite roligare till mormor också. & till Anna. Phu.. det här blir en dyr jul. Igen.


- VILA

Gått runt och känt mig trött och irriterad större delen av dagen. Vet inte riktigt vad det är med mig.. men visst känns det att det är slutet av året? Vi behöver vila. 2011 har det hänt så otroligt mycket. Vad väntar egentligen 2012? Galet att jag knappt tänkt på det... vad som kommer att hända. Man bara lever í en tråkig liten bubbla just nu. Rätt så nöjd med livet liksom...

Jag är inte den som ger nyårslöften eller så. Men jag ser väl 1a januari som en bra starta-om-på-nytt-dag som de flesta andra. 2012 ska jag genomföra saker. Jag ska klara de små mål jag ställer upp framför mig, och jag ska göra några större planer. Planer jag inte är rädd för. Som känt avskyr jag verkligen att planera, ens några dagar fram i tiden. Älskar att vara organiserad - hatar att planera. Kan vara lite konstigt kanske..

2012 ska jag vara med om något storslaget. Något jag aldrig varit med om förr. Även om man upplever många små ögonblick som man knappt tänker på, som kanske egentligen är mirakel - och även om man får nya erfarenheter och upplevelser varje dag. 2012 ska vara ett år då jag känner mig nöjd med tillvaron - men inte tillräckligt, jag ska sträva efter mer. 2012 ska vara ett lyckligt år för mig och mina kära.


- DUFVENKROOKS

Jäääääääääääsp, godismorgon!

Bra att man har en blogg att ursäkta sig med, för inte sätter jag igång med nåt jobb inte...

Sov hos älsklingen inatt, så han fick köra hem mig tidigt imorse innan han skulle till jobbet. 22 minuter tror jag att det tog. Ganska långt? Själv börjar jag inte förrän kvart i ett, men bra att jag kom upp i tid. För att jag måste fortfarande sätta ihop en spellista till dans-passet, och komma på åtminstone en till koreografi. & försöka komma ihåg de förra... suck.

Hela vårt hem är sådär fint julstädat nu! Så härligt att komma hem till. Funderar på att ta lite nässpray och värma lite glögg.. inte för att det är särskilt gott men åh så mysigt det doftar! (tänkte skriva luktar men visst låter det äckligt då??)

Nu får jag ta och sätta igång här. Men här är förresten en bild på den enda glöggen som jag faktiskt tycker är god! Utan alkohol såklart... jag är fortfarande klen.

P.s. bara 10 dagar kvar till jul.


- HE'S GONNA FIND OUT WHO'S NAUGHTY OR NICE

Det här med att tomten snart kommer fungerar rätt bra för att få snälla barn på dagis.

Känner att jag behöver skriva av mig.. är så trött. Trött på i princip allt. Känns som att jag har tusen saker att göra, men ändå ingenting. Ta det inte fel, jag är väldigt tacksam över att ha flera jobb som jag har - men kan inte hjälpa att det stressar mig lite. Tänker på allt som behöver göras, även om allt inte är idag så stressar hela januari månad mig redan. Jag önskar så att jag kunde ta.. en månad i alla fall till att bara ta hand om mig själv. Rensa, träna, planera, baka, dansa... göra saker som jag tycker är roligt! Göra saker som jag behöver.

Känns lite som att jag klagar och klagar, och det är verkligen inte det jag vill... jag menar jag har så mycket tid egentligen. Men jag blir alltid sån att när jag väl vet att jag har mycket saker att göra och tänka på - så gör jag ingenting. Det är precis som att för många planer/tankar försöker komma genom samma dörr på samma gång. Det går inte. För lite plats. Så jag skulle behöva en tid att bara släppa förbi en sak i taget. Behöver tid för mig själv.

Idag ska granen in och pyntas och jag ska åtminstone sätta ihop en ny spellista till passet på torsdag. MÅSTE!

- TREDJE ADVENT

denna söndag har inte varit helt olik många andra söndagar. lugn och skön med lite adventsmys.. som tur var kom älsklingen till mig lite senare igår, så att jag åtminstone fick lite kärlek innan jag somnade sött i min säng i hans armar. idag har vi mest gått omkring och kramats, kollat på julkalendern och juste- jag spöade honom såklart i monopol!

skulle fått massa gjort den här helgen, bland annat städa ordentligt och börja koreografera lite till mitt pass ju.. har jag gjort något ens i närheten? åh nej. försöker tänka att "there's no time like the present", alltså att det är lika bra att bara ta tag i saker. men så tänker jag istället.. äsch, det finns alltid imorgon. men det finns det ju inte alltid! rätt som det är så är det torsdag. eller julafton.. åh. känner att jag helt enkelt måste komma tillbaka till det där att ta tag i saker igen. för jag gör det bara inte. jag bara glider runt och smakar på livet.

är så förkyld att det är inte sant. så trött är jag också.. så lika bra att sova nu. nya tag imorgon! efter jobbet ska vi i alla fall klä granen! det hann vi med idag i alla fall.. att köpa gran alltså. den blev rätt mesig men får gömma den i massa fint pynt! 8)

puss och kjam

- THE NIGHT IS YOUNG

men jag kastar in handuken. är väl egentligen inte trött men att bara ligga själv på soffan med massa tända ljus och mys är såååå utmattande! heh. nä, nu byter jag lite atmosfär och flyttar in till sängen..


- 18.49

Klockan är tio i sju, en lördag kväll. och jag har nog aldrig känt mig så ensam haha. trodde det skulle bli skönt med lite ensam-tid, trodde också att jag skulle få mig ett städryck eftersom att jag är så sjukt sugen på att baka i mängder. men nä.. inte lust med nåt. bara trippar runt här själv i min lägenhet. låter det normalt?
blö. skulle inte bli ledsen om någon kom och överraska mig med en puss och kram nu.

- TRUE COLORS

blev en himla fin fredagskväll trots allt. längesedan man var tillsammans med sina tjejer...

stans vackraste vänner.. eller? btw tjejer, har inte en enda bild på alla oss tre tillsammans från resan!


- FÅNGAD I EN STORMVIND...

...bokstavligen.

asså folk... gå inte ut. alla satans facebook-updates om hatade västtrafik. är någon förvånad att alla tåg är inställda/3 timmar sena? STANNA INNE KOMPISAR DET ÄR STORM om ni inte märkt det.

min kväll går mot ensam katastrof.. ingen utgång, uppenbarligen pga det sjuka vädret. hannis-gänget är hos amanda långt ut i skogen och ingen kan hämta mig. jag har bara pyttelite cola kvar och vägrar fredagsmysa på pepparkakor. amandis svarar inte i telefon.... AMANDA SVARA! jag vill kolla på idol och mysa med dig.

SATAN!

UPDATE: myskväll med mandis och alex istället!! :D



- FEEL LIKE I'M ON TOP OF THE WORLD WITH YOUR LOVE

ok, tänker man efter så är det rätt mycket som hänt den senaste tiden. inte bara en stor årsdag inte! jag vet inte ens om jag konkret skrivit det svart på vitt, att jag fick det jobbet jag sökte. men jag vet ju att det är ni, mina vänner, som läser så ni har ju säkert koll. hur som helst så måste jag ändå säga att jag är ganska så stolt över mig själv som fick ett jobb som jag tillsammans med väldigt många andra sökte. dom valde mig! lilla mig som aldrig gått på en arbetsintervju tidigare. det får man väl lov att vara stolt över?

jag måste ju erkänna att detta jobb, som receptionist på Hotel Comfort/Vasa i Göteborg, verkar väldigt krävande. visst är jag van vid utmaningar men denna är verkligen något nytt. trots det känner jag mig redan väldigt bekväm med tanken och det är ju detta jag vill göra! kul helt enkelt.

dessutom är det nu dags för mig att ta över Just Dance passet på Actic i lerum. jag är ju så sjukt otränad efter en höst av nästan noll motion och av långa sjukdomar, men än så taggad! känner riktigt all motivation i kroppen.

Så helgen blir rätt busy.. och förmodligen rätt så pojkvänsfri :(( jag har många julklappar kvar att köpa (hrrm komma på vad jag ska köpa till att börja med....) så det måste göras i helgen eftersom att det är mina sista lediga dagar innan jul. Gud.. det var jobbigt att skriva! sedan måstemåstemåste jag verkligen bli helt hundra på mitt dance pass och göra lite nya koreografier. brukar ta minst en heldag för mig. sist men absolut inte minst är jag så galet sugen på att storstäda, skura, damma, våttorka - u name it! måste göra fint. granen ska nämligen inhandlas till helgen!

bara för att göra ett sjukt långt och tråkigt inlägg (ni hajjar... keep in mind saker för mig själv måste skrivas ner) så ska det avslutas med en grå och tråkig bild för alla er som tröttnat på mitt och eriks nunor tillsammans! jag älskaren.


- 365 part II



Min fina man innan han fick syn på sin present som låg och väntade på bordet!



& en glad en!! så roligt och extremt värt att få se din min älskling..



"Älskling, kör försiktigt. Jag älskar dig! <3" stod det på presentkortet för att köra Ferrari eller Lamborghini!



och en liten.. ful och drogad (?) en. alltså ärligt, varför blir man aldrig bra på bild?? *fjortis*

Tog cirkus sjuttontusenmiljoner år att ladda upp de här bilderna.. jeez. & så saknar jag redan mitt hår lite. Klippte ju mig igår!

- LIVET

Är glad att kunna säga att livet kommer ivägen för bloggeri titt som tätt. Hur som haver så var jag återigen en sväng på Ullared igår, denna gång med morsan. FY va det är hemskt att vara såhär fattig... som tur är har man massor av jobb på gång. Massor av utmaningar. Idag är jag taggad!

Nu ska jag iväg lite tidigare till dagis för att vicka. Blir en lång dag! Ska se om jag orkar pallra mig till gymmet efter stängning idag... brukar ju sluta.. hrrm.. sådär.

Massa julkramar!

- 365

Hela helgen har vi firat vårat år tillsammans.. nä, men nästan. Det är det enda jag gått och tänkt på! Vi har idag varit ett par i 365 dagar!!! Sjukt va tiden går fort... Firades igår med middag på El Corazon och idag en sväng på stan. En liiiiiten present fick pojkvännen också.. hehe. Obeskrivligt ansiktsuttryck när han öppnade paketet!

Just nu sitter jag hos papps som kom hem från Bosnien sent igårkväll, ska strax hem till mamma igen. Där ska jag allt lägga upp en bild eller två från kvällen igår!7

<3

- A CIDERELLA STORY

varför är det så att om en grej helt plötsligt slutar fungera, säg tvn och alla kanaler, så slutar allting att fungera!?!?!! tex online filmer på datorn... jag får fan anfall!

ville ju fortsätta vara en riktig tonårsbrud som jag är idag, skällere på mamma och lipar, och se på A cinderella story. rackarns bananer.

- DECEMBERNATT

Vad sägs om ett litet jul-mirakel? KOM IGEN SNÖN! Gud.. det där med julkänslor känns lite närmare men än så långt bort.. åh. Har jag hunnit bli bortskämd med vit vinter redan? Det var ju såhär det såg ut när man var liten... inte snöade det då. Förutom dagen efter julafton såklart... då kom det väl alltid några små slaskiga flingor.
Nä, idag är det 1a december, och om tio minuter börjar julkalendern. Missade den på dagis idag, så får ta och kolla hemma! Sedan står det baka (köpa...) fredagsmys till dagispersonalen till imorgon. Kände att det är min tur att ge tillbaka lite..
Nu ska jag gå och göra någon snö-dans och sjunga en sång till vädergudarna!

RSS 2.0