två missade prov och ett ledarmöte

det var någonting jag ville dela med mig av. men antar att jag fick ur mig det mesta på väg hem från tåget, då jag gick och tänkte lite högt för mig själv.
förövrigt är jag pretty döv, bara så ni vet. mina permanenta lock för öronen går inte ens att blåsa ur nu när jag är så goddamn förkyld.




čežnja

saknad.
saknar min familj väldigt, väldigt mycket. saknar dagarna tillsammans med mina sysslingar och deras familjer, mina kusiner, mina farbröder, min farfar... hela tjocka släkten faktiskt. särskilt just nu så saknar jag somrarna tillsammans nere i slovenien/bosnien. ja, jävlar va jag saknar.

prihvatiti da u svakom zlu ima i dobra

hela tiden ska du vrida och vända på allt jag säger.. tror ärligt talat inte vi pratar samma språk.
nu vill jag bara hem!! stänger om tio minuter, och när går tåget? om en timma. oooorkar inte


big mountain

hejhej i stugan!

snartsnartsnart stänger jag här på jobbet. har varnat min sidekick (heh) heidi om mina planerade nattbravader. att jag kommer trött till jobbet imorgon med andra ord. bara jag kommer i tid så hon slipper sitta själv, så får jag sova på jobbet om det är så, sa hon. thank you!

ja. tonight's the night. det är ikväll det händer. lite för stora och galna förväntningar i ord, men känslan i mig försöker hålla sig lugn i alla fall. men ska bli kul att träffa så många ikväll, och fira tre tuffa brudar på en gång!
igår hade sandra lite förkrök hemma för att sen gå ut första gången som artonåring. hoppas verkligen ni hade världens sjukaste kväll! på ett sånt där toppen sätt alltså.. jag hade trevligt den lilla stunden jag fick träffa alla i alla fall!
ikväll blir det minsann ingen lilla stund. ikväll kör vi på hela flaskan och hela natten.

nä nu ska taggas på enda sättet som går att tagga själv på ett biljettkontor med glasväggar.. energidricka ftw!

alanyan me crazy

lääääängtar!
nu äre fanimej inte långt kvar!












konstigt nog, så saknar särskilt den här lille filuren, kaya




och vi. <3












mamma smygfotar i poolen från hotellrummet... vi är alltid sist kvar!











nej, nu räcker det..

hahahhaah
<3


i didnt do it....

idag var jag ute och övningskörde med morsis, och krockade! eller.. det var faktiskt en tant som körde in i mig (med sin två veckor gamla mercedes) men ändå.. :)

Zzzz

är så trööööött. men lite förvånad.. något som skulle fått mig att grubbla i hundra år innan, rör mig knappt längre.. men jag är ändå alltid dum som börjar allting själv. jaja.. är man inte lite puckad då och då kommer väl allt på en gång när man blir gammal eller nåt.. och det vill man ju inte..

det var mysigt med massa sol, lite glass och lite nina på stan. plus att vi sprang in i elin!!! men nu har jag duschat och ska faktiskt bara se på film (läs sova) här i min ensamhet.. naaaajs

jag saknar en man, förresten. yeah u kno wham talkin bout. peace mf

nervöst och galet

igår fyllde vår fina amanda engberg arton år, äntligen! så avis på dig är jag. nu är vi inte många småttingar kvar i klassen.

kvällen firades med godaste (och största!!) buffén hemma hos amanda herself. jeeez va gott det var. blev helt lycklig i hela kroppen när jag såg all mat. då vet man att life's gooood.. efter middag, lite champagneskålar och hej&hå sprang vi i våra höga klackar (utan att snubbla thank you very much) mot bussen och mot stan. jäääävlar va nervös jag var. knäna skakade like freakin hell och det var inte pga att jag är så ofit att jag orkade rushen dit. nej, det var för att sara som stog kanske 2 pers framför mig knappt kom in... blev först nekad men stog på sig! go girl! så när jag kom fram var jag helt övertygad om att han skulle tröttnat på småtjejer som oss och sparka ut mig ur kön alldeles själv. men fan, det gick bra! (tacktacktack snälla linnea andersson!)

vi dansade som riktiga bönder, tappade bort varandra och dansade lite till. värd kväll!
men jävlar va mina fötter värker idag alltså... såg ut som små hobbitfötter när jag tog av mig skorna igår, haha.

nu ska jag möta nina i stan i den härliga solen för lite glass. tjing!


you see, i can be myself now finally In fact there's nothing i can't be I want the world to see you'll be with me

Jag var dum igår!!!
Och jag är något nervös inför ikväll. wuuuaaaaahhh


calling all angels

jättehuvudvärken allan idag.. kan inte vara uppe och gå så lika bra att ligga kvar här. försöka slappa bort den så jag får gå och dansa idag. så längesen...

ser fram emot ikväll! ensam hemma. funderar på att vara just det också. ensam. men mja, lär la bli gaaanska uttråkad halvvägs in på kvällen..
nä, nu ska jag göra ett allvarligt försök att få bort huvudvärken.
smell ya laterz (Y)(Y) (H)(H)(H)

bamboo?

tjäbba.
riktigt stolt över mig själv att jag för en gång skull sagt ifrån. och riktigt glad över att jag har personer som förstår mig.

har varit en vecka med mycket jobb och konstigt socialt liv. hahah, hela mitt liv är freakin weird. vad händer egentligen?? jag vet ärligt talat varken upp eller ner. haha, jaja. jag hamnar där jag hör hemma på nåt vis.

idag har varit en awesome dag eller? tänk vilken skillnad en liten gul sol och blå himmel kan göra. (heeeeeeeja sverige!! = gul och blå he he he) riktig pendlare har jag varit idag. riktig svensson. åkt bussar, tåg och spårvagnar fram och tillbaka hela dagen som en annan hemlös. nej usch va hemskt.. men var tack vare att jag helt enkelt behövde rymma. resten lämnar vi i mina fingertoppar.

kvällen i alla fall spenderades med brorsis och papi på bamboo restaurang. fett ovärt att betala så mycket pengar när man bara orkar lite noodles ändå typ. men fick solfjädrar och glass och vi hade så kul som bara vi kan ha. haha. ganska värt ändå kanske.

nä. jag kommer ingen vart. sorri för tråkig uppd. ska skärpa mig lovar!!!

dead probably

helt ärligt? känner mig ensam och övergiven.
jag har mina vänner. dom som jag vet alltid finns där. sen finns det ni, er som jag älskar på så många sätt, men som glömmer mig. och varför ska jag älska er då?

kan du hämta mig klockan trå?

goddagens. eller godmorgon kanske.
här är man uppe med tuppen trots att man är ledig enda dagen i veckan. awesome. fast lite bra är det, för klockan två idag ska jag vara på plats på avdelning bläckfisken på linnéas dagis för att hämta upp den lilla skönheten. sedan hoppas jag *håller tummarna* att jag hinner ta tåget till alingsås och bli hämtad i moppebil av elinpelinfelinselinrelin. (inget roligt som rimmar ju)

-

Tiden har nog aldrig gått såhär långsamt.. bara fyra timmar kvar

all we ever do is say goodbye

-

månsonaten



klassikern, beethoven, månsonaten.

yiruma



tack elin

moonless night


river flows in you

just nu så känns det mesta helt fucked up, som man skulle kunna säga. rätt gött att det är lov då. heh. och rätt gött att man har elin. (TRIBUTE)

jag längtar efter att stå på en strand med sanden mellan tårna, vinden i håret och blått saltvatten upp till knäna. tror inte jag är ensam om det, nä.
men nu ska jag lyssna på fint pianospel och känna vad jag känner. tjing

låååååååååååååååååångfredag

hej hopp hallå!
sitter här inburad i ett litet glasrum som en fisk i ett akvarium. känner mig ungefär lika underhållande också. men snart ska jag ut och vara med mitt arbetsgäng!! <3333333
längtar tills ikväll (sådär skumt mycket) efter mina fina tjejer och killar som vi ska träffa hemma hos bästa maja.

RSS 2.0