let's get loud

När jag hör den gamle låten, tänker jag på Menzur! (aka martin) Hemma är jag. Medans alla andra, typ .. är kvar. Blä på er halmstadsbor! Vi kommer och spöar er på hemmaplan i September, räkna med det!

Tack för uppdateringen mandis.. Haha, den behövdes! Kan inte förstå att världens bästa artist är död. Innan största comebacken i världen också.
Nåja... rip.

Står i baren (saknar man inte redan all dans på baren??) hemma nu. Hemma och hemma.. Huset är helt tomt i stort sett. Bara några påsar och skit kvar, sånt som jag ska ta till mamma - och sånt som ska slängas. Resten är bortaa.
Hoppas att jag hittar min katt snart, så ska jag kidnappa henne och tvinga stackarn att stanna inne i ungefär en månad.

Hallå, durre ringde mig... lite smågulligt faktiskt! Missade samtalet dock, så vi skickade sms istället. Nu har jag verkligen bestämt mig för att åka tillbaka i sommar! Bästa är att morsan litar på mig totalt, och jag har pengar. Såå - vem är på?!

Alanya i Augusti med massa turksvett liksom - låter inte det underbart?

fairytail

Livet är underbart... Jag kan inte förstå att jag måste lämna allt det här, om bara... 4 dagar?

Ja, vad ska man säga.. Igårkväll var precis lika vild som de andra vi haft här. AWESOME. Började med middag med hela gänget - vi blir ju alltid bara fler och fler! Jag, sis - våra mammor såklart! + en familj till som vi känt hur länge som helst & damdamdaaam Martin! Sedan blev det våran vanliga lilla barrunda för att hälsa på allihopa. Carisma, Garage, Casablanca blablaa... sedan tröttnade jag och Martin lite på Garage - så vi drog en snabbis till the doors och mötte K-ya också. Våran bästa receptionist! Stannade inte länge där, utan fortsatte våran lilla runda.

Jag var hemma sist som vanligt... sovit tre timmar i natt tror jag. Så det blev ganska sent till stranden - och uppenbarligen tidigt hem. Klockan är bara 14.30 liksom.. Men jag och sis vi orkade inte idag heller! Upp och sova. Hälsade på Durre (duracellduracellduracell) först på stranden, hade mys. mmmmm...

Så nu, blire till att ta den dagliga tuppluren för att orka med ännu en kväll! Eller kanske poolen.. har ändå bara badat i den en gång i år! Den som är så härlig. Hört att ni har bra väder hemma nu, skulle inte förvåna mig om ni blir bra mycket brunare än mig! Jag suger verkligen på att steeka. Nä, det blir film och sova.


alanya

JAAAAAAAAAAAAAA!
Jag är här!
Nu har jag och sis precis kommit från stranden och stekt sönder. Första dagen vi orkat ligga kvar... såå jädrans varmt. Sen så är det rätt svårt att komma upp på morgonen också, eftersom att... det är ju då vi kommer hem.

PUSS

jinx

Vill inte jinxa något, vill inte lova något...
Men så alla vet, så att folk inte behöver slösa upp pengar på obegripligt höga sms-kostnader.
- Imorgon ger vi det ett nytt försök. Mellanlandar i Frankfurt. Åttatusenfemhundranågonting fattigare... allt för en stor Chai latte med sojamjölk. Värt...

kvar i sverige

Jag visste det, kanske däför det inte riktigt kändes i hela magen att man skulle åka. För att jag är kvar i Sverige.
Ska berätta vad som hände här, så slipper alla fråga.

Planet skulle lyfta halv fem. Halv fyra, sitter vi på Espresso House, för att få i oss någonting. Flygrädd och laktosintollerant som jag är, tar jag en Chai Latte med sojamjölk. Bad idea. Där en timma innan planet ska lyfta, känner jag att det börjar klia lite i halsen. Men jag är ju van, brukar ju bli så när jag tar en skvätt sojamjölk i oboyen eller teet. Så jag tog en allergitablett och tänkte att det skulle försvinna. Tjugo över fyra, är planet fullt. Vi är också där, då kaptenen meddelar att vi kommer att lyfta ca 1 timma och 20 minuter senare än ordinarie tid, eftersom att någonting är fel på radarn i Antalya. Vid detta laget börjar jag få lite ont i halsen, men tänker bara: "Jaha, klart att jag som vanligt ska bli sjuk på planet. Jaja... " Men sen började hostattackerna - och jag kan inte sluta. Då säger jag: "Fan, ska jag få hosta nu också?" Ja, inte nog med det. Sen kom spypåsen i knät, jag fick flyttas fram, med syrgasen på. Andnöd. Det var svårt att hålla sig lugn, men jag kände mig hyfsat okej. Tänkte att det var någon blandning av lite allergi och min flygrädsla. Sen var allt tydligen inte okej... jag började känna hur det spände i hela kroppen, svårt att andas så jag började skaka. Tydligen svullnade hela jag upp. Jag förstod inte det, det bara spände överallt. Och klia, usch va det klia. Jag höll mig som sagt, hyfsat lugn. Men tillslut kunde jag inte se mer, jag hade svullnat upp så. Personalen kunde inte hjälpa mig. Det fanns en (ögon)läkare ombord, som kollade min puls och allt det dära... tillslut skenade väl den i väg, så han gav mig något lugnande. Ambulansen hade dom ringt för längesen, men det är krångligt för en ambulansen att komma in på startbanan liksom. Tillslut orkade jag inte mer, det lugnande gjorde mig helt knäpp i huvudet. Äntligen kom ambulansen. Sen så... ah. Fick stanna på akuten, eftersom att jag inte var stabil. Sen efter ett par timmar tror jag, flyttade dom upp mig till någon avdelning där jag fick ligga över. Mina värden såg bra ut hela natten, så vid lunch idag fick jag åka hem.

Kaptenen sa till mamma, när vi var kvar på flygplatsen att han antagligen inte kunnat nödlanda. Eftersom att det är jättesvårt att få tillstånd i öststaterna och dessutom brukar det vara väldigt fullt.
Ambulansförarna sa till mamma, att om vi inte kunnat nödlanda hade jag inte klarat mig.
Så, jag är glad att planet var sent.

Som läget är nu, mår jag brabrabra! Är bara väldigt trött i kroppen, särskilt när jag måste andas in djupt. Känns lite hårt. All våran packning är i Alanya, på vårat underbara hotell. & det ser ut som att vi kommer att missa en hel vecka - eftersom att fritidsresor inte har lediga platser förrän på lördag den tjugonde. 2 platser. Vi vill ju ner! Jag mår ju bra nu... får bara inte äta absolut någonting med nötter eller någon slags soja i över huvudtaget.
Mamma har pratat med alla som man kan prata med, och imorgon går två stycken plan till Antalya med anslutning till Alanya. Men dom är fullbokade. Men vi kommer sitta på flygplatsen, och hoppas att någon inte dyker upp. Så förhoppningsvis kommer vi dit imorgon. Men som sagt, ser inte så ljust ut.

Det spelar roll, men egentligen... jag lever! & nu tänker jag leva.

btw

Förra året gissade jag att detta skulle bli mitt favvisplagg i värmen...
i was right! dundersnygg bild också...

Hur som helst, här har vi en ny liten favorit!


Så vill jag bara lägga ut en liten bild på mig och min sis, som faktiskt är på hotellet om 24 timmar ändå.


dirty diana

dirty diana - michael jackson
har ni hört låten? aldrig funnits någon bättre artist, röstar jag!

Hur som helst, new shit hela tiden! Nu ska man flytta med mamma också, första augusti. Flyttar två gånger på två månader. Bra planering!!

Kommer säkert att hinna skriva lite imorgon också, eller jag vet inte... har de dära tusen grejerna kvar att göra.

HAHAHA! Måste ju berätta... igårkväll, var vi ju hemma hos mig hela gänget! Plus måånga fler. Tack allesammans! (särskilt ni som spillde öl på mattorna utan att torka upp, slängde tuggummi på golvet/bordet/diskbänken m.fl!) Jag hade i alla fall hur kul som helst, med hits for kids och allt. Hur som helst, lite för kul kanske... städade hela lägenheten, kom hem till huset vid fyra och gick och la mig. Upp vid åtta (ah okej, någon gång på natten också... vaknade i panik och trodde hela sängen var fylld av spindlar) för att jobba! Hej och hå... Som tur var mötte jag Julia (älskar att möta Julia!!) vid busshållplatsen. Hade jag inte gjort det, vet jag inte när jag hade märkt att jag fortfarande inte kunde prata ordentligt utan att tungan vred sig. Samtidigt som jag snubblade fram över mina egna fötter... Ja, så det höll i sig. Enda fram till jobbet. När Julia gått av bussen satt jag nämligen och fnissade för mig själv, gud va rolig jag är! tänkte jag. Nä. Men jag kom på, hellre komma till jobbet full och gla än sur och bakis!
Så there, det är min slutsats. Sup into the early morning boys and girls, as long as we're all haappiiii!

i've found heaven on earth

Äntligen!! Dagen är häääär!! Kvällen kanske... imorgon kväll är jag och sis i alanya! Så underbart.
VILL BARA SKRIVA MED CAPS HUR GLAD JAG ÄR OCH GÖRA MASSA GLADA GUBBAR :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D
fast gahh va jag är mätt... mumsigt med fasta i två veckor nu!

never think whats in our home

11 juni... Kan ni fatta? 11 juni är här!! Det är sommarlov! Det ironiska är att jag liksom aldrig varit såhär... likgiltig, på en dag som denna. Jag vet! - vi skyller på vädret. Inte på den halvfulla flyttkartongen som står inne på mitt rum, som snart är totalt överfylld. Inte på den fulla sopsäcken som innehåller alla mina gamla favoritkläder, som helt enkelt inte kan bäras bland folk längre. Ska tänka lite på den halvfulla resväskan som också står där inne, istället. Den packas ju för något roligt. Tillsammans med min blåa halvtrasiga resväska ska jag åka bort från allting.

Hur hårt det än är, att åka bort från sitt "normala" liv - och komma tillbaka till ett tomt - så kommer det nog bli skönt.. Det ska bli skönt att inte vara här när dom flyttar ut sängarna, sofforna, tar ner tavlorna, bär ner alla gamla... minnen från vinden. Det ska bli skönt att inte vara här då. För jag tror faktiskt inte att jag skulle klara av det. Genom att åka bort, vara så långt borta jag bara kan, och göra så mycket annat jag bara kan - är det okej att glömma bort lite längre. Eller rättare sagt, inte inse. Jag behöver inte inse förrän jag kliver innanför dörren på Högsboholmsvägen 12b, mina tre sista dagar här. De tre sista dagarna jag har kvar här i hela mitt liv.
Kom på en grej... Jag har idag, imorgon (om den dagen ens räknas, eftersom att jag jobbar nio timmar vilket innebär att jag inte är hemma på minst 11) och halva lördagen + tre dagar, kvar här.

Nu skiter vi i det! Det är sommarlov och luften är laddad. Hehe, nä? Men ändå! Ikväll, om jag hinner - blir det till att bada tunna hos Frids med tjejerna i klassen. Ska skynda mig med allt annat så jag hinner dit så tidigt som möjligt.
Senare ikväll, måste jag träffa er brudar - Amanda, Alex och Nina. Ni åker ju trots allt imorgon.

Ha en toppen sommarkväll nu!

say it right

Just kommit hem från Allum! Åhhh hur glad blir man inte när man har (mycket) mer pengar på kontot än man tror? Visade sig att jag fått mina skattepengar, vilket betyder att jag kan ta med mig mer ner till Turkiet + shoppa mera nu innan! Om jag får tid dvs... Tack världens helt insane underbara Maja för idag i alla fall!

Var tänkt att jag skulle köpa alla nödvändigheter till resan idag... men nä, blev en marinblå kjol från h&m som jag tittat på längelänge + en fashion for aids oversize t-shirt. Sedan blev det även en fin vit tubtop från Carlings! Bra att ha med sig sånna grejer också...

Sen skulle jag vilja säga en sak. & det är till Dig - och jag vet att du kommer förstå.
Vi försökte. Det som hände var att vi kände att vi inte fick någonting tillbaka, riktigt.. Alltså, klart fick vi tillbaka. Men det blev bara sådär när man frågar och frågar och får nej för många gånger. Sen blev det missförstånd. & aldrig menade vi att bli arga. Jag tror faktiskt inte ens att vi blev det... Det liksom bara hände, du kände dig mer hemma någon annanstans och vi trodde helt enkelt att det var bäst att släppa taget. För allas, men särksilt din skull. Inte göra det till någon stor grej utan... let the ones you love go. Så enkelt. Så om du tänker tillbaka litegranna, lite mer - så försök se alla de gånger som vi försökte. För jag kan inte minnas en enda gång då vi inte tänkt på dig. Men förlåt, om det inte kom fram tillräckligt. Verkligen.
Vi skrev brev och jag menade varenda ord.

Detta är någonting jag aldrig skulle göra annars, men eftersom att jag sett resultatet av mina handligar förut - så kanske det är dags för en förändring. Ännu en...
Jag mår inte bra, just nu. Och det är bäst att säga som det är. För er som inte förstått. Jag är långt ifrån botten, men jag är hela tiden rädd att sjunka. Jag vill att ni ska veta att jag kämpar med mycket, men framför allt med mig själv. Just nu är det fel tid i månaden och väldigt mycket fel över huvud taget. Så om jag är knäpp, eller säger dumma saker så... inte förlåt. Men så vet ni.

so many things to do

.. and so little time.
Ja, det är så det brukar låta. & det är precis så det är. Tuuuur x1000 att skolan är över. Fast lite mer officiellt på torsdag då.. har förstås en "redovisning" kvar, som ska spelas upp imorgon. Japp - teater. Ska bli kul! Är bara lika förberedd som jag är på allt annat... dvs NOLL.

På lördag åker jag och syrran till Turklandet med våra favorit mammor. Ska bli härligt.. där nere kommer också Amanda, Alex och Nina att vara. Grejen är att, jag kan fan inte vara glad. Eller jo! Jag är jätteglad att jag ska åka, och det kommer bli bäst där nere (charlie berättade ju att han ska också ner, jag och sis ska visa honom de bästa ställena!) har ju längtat som en apa. Men... jag har så sjukt mycket att göra. & nej, jag tar inte tag i det - och varför? För att jag vill inte. Jag vill inte packa ner mina kläder till fem olika slutdestinationer, jag vill inte ha ett tomt rum innan jag åker, jag vill inte komma hem till ett tomt hus, jag vill inte trängas i en liten lägenhet, jag vill inte jobba på fredag - bakisdagen som var den sista jag hade på mig att göra precis allting och jag vill inte känna mig såhär. Jag orkar faktiskt inte.
Det värsta med det hela är att till och med ni är borta och jag undrar varför. Har mina egna anledningar och aningar. Känns som att varje steg jag tar är ett längre ifrån er. & ni anstränger er inte ens för att hålla kvar mig. Så känns det. Men det är antagligen jag själv som hittat på, och det går väl över...
En sak är säker i alla fall! När jag kommer ner till solen, värmen och alla turkblickar - kommer jag nog tänka på annat...



 & nu till någon mycket trevligare!! *trrrrrrrumvirvel!!* DAMDAAAM KLASSRESAAN!
Alltså, det är så sjukt sorgligt att vi alla ska dela på oss. Jag älskar våran klass! Vi har alla kommit bra överrens från första början, men ärligt... sista tiden tillsammans har ju varit bäst! Att det alltid ska vara så. Inte så konstigt egentligen.
Hur som helst, vi gick upp jättetidigt för att inta Styrsö och utnyttja dagen till fullo. Vi kramade musten och tennisbollar ur ön vill jag säga! Spontana som fan.
Jag vill tacka alla.

Dagen då.. När man äntligen kommit hem (nog för att vi hade grymt kul men gah va alla behövde duscha typ...) dragit av mig alla lägerkläder, upptäckt 10 st enorma myggbett och slängt mig i sängen blev jag så himla sugen på en sån där Disneyklassiker. Jag kände för att se på något snyggt så det fick bli Aladdin! hehe. & ja, där låg jag ett par timmar och bara gottade mig. Blev inte att jag såg så mycket av filmen, eftersom att drickan från igår tog ut sitt och jag däckade totalt - men ändå! Roligaste var ju nu vid middagsbordet, där jag och brorsan sitter och cpar. Då berättar han att han känner för "Aaaraabiska naaa-aaaaaatt åh arabiska naaa-aaaatt....." Ja, då fick han gissa vilken film som sitter i min video!
Släkt eller vad? I love ma wiggahwannabegangstahlookinbro.

home sweet home

Äntligen hemma. Så jädrans trött... & tusen saker har jag att göra också.
Städa rummet
Packa (styrsö imorgon med klassen, wihu!)
Duschaaaa
Sova

Okej, sista kanske inte borde räknas... men ändå.
Tur att alla skolgrejer är över, avslutningen är ju trots allt på torsdag, för jag vill inte ens tänka på hur mycket annat jag har att göra den kommande veckan. & de två veckorna efter turkiet... gah.

Nä, dags att ta till reservkrafterna och sätta igång!

hard work work

Jobbetjobbetjobbet... sitter och håller verkligen, helt seriöst, på riktigt, ordentligt seeeriosly - på att kissa ner mig!!!

tie my hands

Ja, inte precis någon storslagen kväll igår inte! Även om saker man gått och väntat på en del, äntligen fick hända (he he he he he he he) Hur som helst, det var en lugn kväll! Blev precis lagom av allt. Trots att jag är lite emot just -lagom så blev det himla bra igår. Tack snälla Jennie för att vi fick komma, och Maja för att du är en riktig räddare i nöden din underbara filur.

Idag var jag inne en snabbis i stan med Nina som äntligen hittade bikini! Det var på tiden det, eftersom att dom åker om en vecka, busungarna. Ni kan ju stoppa upp nåt :)
Ikväll blir det ännu lugnare, ska umgås med de ovanstående brudarna dåvaa. Jobb imorgon.... MED SEBBAAAN. jaaaaaaa.

helg!

Ikväll blir det party! & herregud vad jag är taggad. Är på stört bra humör (ska man aldrig vara innan fest ju, då det hänt mig nästan varje gång att allting blir helt fucked up!) och känner för att dansa bort det lilla som skaver inuti!
Ha en bra kväll!

got to close

Så jävla långt borta, och ändå lyckas jag komma för nära. Jag... Jag öppnade mig och som vanligt får jag ångra det. Tur ändå, att du är långt härifrån. Jag borde inte gjort som jag gjorde. Jag borde inte klättrat upp till dig och stannat där bredvid. Jag borde inte kommit för nära. För nu putter du bort mig, och jag faller.

lady gaaahhhh

Lady GaGa är något fantastiskt. Ääälskar hennes vulgära och udda texter. Men konstigt är det. Vissa låtar- som Pokerface, Just Dance, Eh Eh och nyfavvisarna Love game och Starstruck är låtar som jag kan lyssna typ.. hur mycket som helst på. Nästan. Men alla de andra låtar, åtminstone nästan alla - orkar jag inte med! Bara klickar förbi.
Dessutom, har jag tänkt på hur lik hon är Gwen Stefani. Rösten och den speciella over-the-top stilen tänker jag på då. Lady GaGa är way-over-the-top i och för sig... (Like it rough är ju faktiskt bra också..)

Så idag - Brorsans Studentfest! Gud va skönt det var när alla gått hem. Haha. Well, det är sant. Jag råkar ha en ganska högljudd släkt. Man kan ju undra hur jag blev så normal.... hehehe.
Vi hade väldigt trevligt i alla fall! Jag tror att jag har hunnit med att vara ungefär lika mycket med alla. I alla fall bland barnen och mina vänner. De vuxna klarade sig fint själva. Kan bara inte förstå hur jag fortfarande blir så otroligt glad varenda gång jag ser vissa i min familj. Bland dom är det min moster (mer känd som min syster faktiskt!) och min farfar. Mm min älskade farfar. Ja pasim nos farfar....

student!!

Önskar jag kunde säga att det var jag, jag som var studenten idag. Men nix, det är min älskade bror. Min bästa, irriterande oerhört lata bror. Du klarade det! Borde tvekat, haft mina tvivel - men nej. Klart man visste att du skulle klara dig. Du är bäst brorsan (och detta skriver jag bara för att jag vet att du aldrig sett min lilla blogg) och jag älskar dig.

Så nu, borde jag verkligen inte sitta här och nerda. Fullt upp med alla förberedelser inför hans hemkomst. Allting tar ännu längre tid när man går runt och håller tummarna och ber till gudarna att det inte ska börja regna. Nu ska banderollen upp!
Tjing!

RSS 2.0