you got my heart on lock

Åh jag är så glad! & ledsen.. och ja.. allt. Alla talar om studenthumörsvängningar och jag är fan mitt i. När jag kom hem idag så väntade min studentklänning på sängen, hemskickad från nelly. Alltså.. DEN GJORDE MIG SÅ SNYGG! Gaauuggggghhhh. Den är så fin så jag vill gråta, dreggla... sen började jag lipa för att allt är så dyrt. Dåligt samvete. Både för min egen plånbok och för morsans.

Dessutom så svarade nelly även på mitt mail ang mina balskor, den här gången blixtsnabbt! Säkert för att jag hotade med konsumentköplagen heh. Får skylla på att man får vara bitter när det gäller ens bal liksom. Dom skickades tydligen idag, vilket betyder att dom borde hinna komma! Balen är räddad!!

Nu ska jag återgå till att vara en klassisk blivande student, när jag inte riktigt kan bestämma mig om jag borde äta middag idag. Men jo... har trots allt klarat mig på ett mål om dagen i snart en vecka. DUKTIG TJEJ!


Här är skönheten! Dock lite starkare färg i verkligheten, finfint. (amanda, köp inte en likadan nu;).....) Det här är ju då tyvärr inte jag......... men den satt nästan lika fint på mig! hihi

abracadabra

Nu har jag suttit i ett par timmar med mitt filosofiarbete. Gått så långt att jag istället för att skriva www.blogg.se skrev www.ekosofi.se... Sorgligt.

Men sorgligare blir det! Det här är mitt sista skolarbete någonsin. Eller nej.. förmodligen inte någonsin men åtminstone på gymnasiet. Imorgon ska den lämnas in men det känns som att jag kommer bli klar idag. Ganska.. okej att sitta och skriva idag, kanske just för att det är det sista jag behöver göra.

Imorgon är det nationella i Matte c.. som jag ångrar att jag inte bara nöjde mig med ett G lite tidigare i år! Gah. Men men.. det får bära eller brista imorgon. Har man ingen matteskalle så har man inte.

Nu ska jag gå och kolla om det finns något ätbart hemma. Något ätbart som är okej att äta, med tanke på att balklänningen numera passar ganska bra så har jag gått och blivit fet under den tiden jag var sjuk nu då. Så nu jävlar.. ingen mat på en vecka. ÅNGEST i hela mig annars. Ganska mycket ångest nu med, men det löser sig...



väldigt random bild, i brist på fantasi. fin liten sol där bakom berget (haha! jag skrev bärget!!) sent förra sommaren. gulligull

maybe i was meant to be left behind

Tiden liksom rinner mellan fingrarna på mig. Finns inget jag kan göra för att hindra det, samtidigt som jag fullständigt älskar känslan. Jag tror jag hade älskat, uppskattat känslan lite mer om jag mådde på topp liksom. Men kan inte riktigt säga att jag gör det. Försöker göra det, men då får jag bara mer ont. Frågan är vad som egentligen händer i min stackars kropp...

Nästa vecka är det bal och jag har inte hittat väska, mina skor verkar ha försvunnit och jag är ruskigt nervös över att trilla ur limmon på fjorton centimeters klack och med champagne i benen. Men det är problem med roliga lösningar liksom. Ett annat problem med något mindre rolig lösning är min spaning och mitt filosofiarbete som jag skulle behöva skriva typ.. igår. Eller nu. Men vad gör jag? Sitter och skriver obetydliga meningar ut i cyberrymden. Åh va jag älskar att jag är så proaktiv och sådär. Heja mig..........

everybody's bruising

Jahopp, då går man på penicillin. Det blev i alla fall bara en fem dagars kur i stället för 10, men infektionen hade ändå börjat sprida sig till njurarna så får ta det lugnt nu. Rackarns säger jag då! Kände för lite pub- (ja, pub!) häng i helgen med en cider eller två. Bara titta på folk som min fina vän alex kände för idag. Men är enormt glad att detta kom nu, hinner ju bli sådär perfekt frisk till studenten och allt tjohej!

Förövrigt känner jag mig tråkig.. Jag är ju ingen sån där som kan smink och grejer. När jag ska ut blir det lite extra eyeliner/kajal vid ögonfranskanten liksom.. Trivs inte med smink och hatar att tvätta bort det på kvällen när man kommer hem helt slut. & att lägga sig utan att tvätta bort det ger mig ren panik. Så jag har länge letat efter det perfekta läppstiftet! Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle vilja ha läppstift... känns som när man var fyra år och stal mammas ur sminkväskan, torrt och bläää. Men efter att ha lånat ett läppstift en helg är jag förtrollad! Lite färg på läpparna och jag slipper resten av kladdet - YEEEY!!

Detta ska jag snarast ha i min hand.


time is gonna take my mind

Nu är jag sådär tidig igen, bara för att jag inte vill bli sen. Dumt på vårdcentralen där man alltid får räkna med minst 20 minuter extra. Nåja.. Nu är det dags för helrenovering!

cuz you're as old as you feel you are

Idag känner jag mig sannerligen gammal.
Efter min avslutning med mina dansbarn, som gick riktigt bra (!!) så stannade jag kvar på ett träningspass. Jag orkade i n g e n t i n g! Okej, jo.. det gjorde jag. Men fasen va trött jag är.. Tror det är allergi och/eller tabletterna.. Eller så samlas alla år av skolångest nu dom här två sista veckorna. Men jag vägrar känna den. Jag ska njuta av den här sistasistasistasistasista tiden. Sen är det liksom slut, finito, finished. AWESOME!


en ung, nybliven artonåring förra sommaren.........

en liten mini bildboom

Men först en sak.. Ska Jessie J till P&L?!?!?! Lyckans ostar som gillar det där med festivaler...

Söndagen

Picknickmaterialet ser visst lite tråkigt ut på bild.. Men inte mycket slår kall coca cola på glasflaska och b&j.






Jessie J


och den sjunde dagen skall man vila.. eller?

Jag har haft en så slö och fantastisk underbar dag. Njutit av varenda ögonblick. En härlig, välbehövd och ganska sällsynt sovmorgon med min pojkvän blev till en långpromenad fylld av gamla minnen. Vi hamnade i naturreservatet på en filt med utsikt över forsande och stilla vatten med glass och kall Cola i glasflaska. Känns som att den delen av floda är mina minnens, gamla och nya, plats.. Hur underbart har jag inte haft det idag?! Jag har också hunnit med att övningsköra, omvägen förbi olofstorp och till lindome och tillbaka. Så nu har jag några mil i kroppen! Och en massa, massa kockmat i magen... Uhh. Mätt. Nä, får se om jag minns att lägga upp lite mysiga bilder från idag en annan gång! Nu tappar jag snart mobilen på näsan.. Över och ut

antingen eller

Jag kom precis i ett par byxor från sexan, xs från bikbok. Antingen var jag fet då eller så har jag blivit lite smalare åtminstone. Heh. Ett par xs då är sannerligen inte desamma som de är idag i alla fall, det bör understrykas.

Ikväll ska de få dagarna fram till studenten firas! Åkeriet för hela slanten. Byxhändelsen taggar mig lite i alla fall, nu är det dags att städa undan och leta efter en lagom chill/party outfit. Ni vet.. samma sak varje gång.

Ciao

houston we have a problem

Okej, snö? What?! Det är cirkus 29 dagar kvar till studenten och det snöade imorse.. what the hey?! Men.. nu ser det blått och fint ut igen. Universum tyckte väl att vi blev lite för bortskämda med över 20 grader och sol, gav oss en riktig kalldusch där.

Och the thing is.. jag provade min studentklänning nu i min ensamhet. Tänkte bli på sådär bra humör eftersom att den är så fin! Och äh.. den är för stor!! alltså... nästan ramlar av mig för stor.. VAD SKA JAG GÖRA?! Jag har liksom inte tänkt satsa på att gå upp i vikt till studenten, och helt plötsligt blir mina tuttar mindre för var dag och jag kommer flasha hela lerums gymnasium hejdå om bara en månad. ÅÅÅHHHHH

RSS 2.0