sjuk

Åh, jag orkar inte vara sjuk en gång till! Får typ börja äta vitaminer eller någonting. Hatar att vara sjuk, finns ju ingenting tråkigare!
Mina "symptom" är de som alla andra har. Blä. Plus att jag har sååå ont i mina axlar att jag inte ens kan öppna dörrar! Haha. Hm, jaja...

Igår efter att jag suttit med mina läxor i närmare tre timmar, åt hela familjen (hjälp) middag, vilket var mindre trevligt, och sen skyndade jag mig hem till J.. Vi pyssla omkring lite hos hans mamma, sedan såg vi på film tillsammans med Ida, Robin, Marie och Andreas. Mys!

Idag känner jag mig svinigt äcklig och vill bara försvinna genom jorden.
Önskar jag kunde få bara en dag.. en dag.

ups

okej, hälften av inlägget bara försvann. Men i alla fall, hoppas ni får en lugnare dag än mig, så ha det bra!
Hejs!

rainy days

Ne, seriöst. Alla är sjuka och vädret är grått. Deprimerande.
Nu har jag precis gjort mina gymnasieval! Jag gjorde det snabbt, så att jag inte behövde tänka. Usch.
Förstahandsvalet blev - Teknik Design i Lerum
Andrahansvalet blev - Estet Dans i Alingsås
Tredjehandsvalet blev - Samhäll Ekonomi i Lerum

Rätt olika varandra, eller hur? Måste vara den konstigaste ansökan någonsin typ. Hur såg eran ut?
I alla fall, idag är jag rätt stel och hängig p.g.a. regnet typ, men annars mår jag bra! Hur är det med er? Jag kände att jag har hur mycket som helst att göra idag, så det blev bara en snabbvisit här vid datorn.
Jag tänkte träna, men ärligt - det hinner jag faktiskt inte.
Annars måste jag sätta igång med NO läxorna som jag inte gjort, och den som är tills imorgon. Ligger rejält efter känner jag, vilket inte är så bra. Så det ska jag ta i tu med! Sedan hade vi tydligen Engelskaläxa också, men den ska jag nog göra klart ganska fort. Sen ska jag hinna gå till J

jobbeet

Nu är jag på jobbet igen.
Efterlysning:
Min pappa berättade att när han stod och väntade på 03.16 tåget med våra kollegor, så kom det en kille som var 16 som pratade med honom. Pratade om mig och Jesper, och mamma och massa! Vem kan det ha varit? :O Han rökte, var ungefär lika lång som pappa, ljusbrunhårig typ. vem? värsta gulligt.

OVER AND OUT!

helvetet

Helvetet är när man är fast i en kropp man inte vill befinna sig i. Fast i en rutin man hatar, men som kommer lika naturligt som att andas - tillslut. Fast i lögnerna för vänner, familj... för sig själv. Fast i att kritisera, hata, se och frysa.
Det är alltid någonting djupare än utsidan, men vad? Vad är det? Jag kan inte svara på det... jag är så ledsen, för att jag vill så gärna hjälpa dig. Du förstår inte hur jobbigt det är, för att nu är du mitt i det. Din hjärna kommer inte koppla.
Men jag kan säga, att när man ser tillbaka, vet man att det var helvetet.

Det är jobbigast i början. När folk börjar fatta och man vill bara vara kvar i det man börjat. Behålla sina rutiner, för att det var ju som att andas. Man vill inte, men man vill. Beror ju på. Sen blir det ännu lite jobbigare. Det blir tider till alla olika ställen som man verkligen inte orkar med. Man vill inte fortsätta. Men det måste man, och det ska man.
Det har aldrig varit såhär svårt att skriva någon gång. Kanske för att jag inte riktigt själv vill tro på det jag skriver. Jag ville ingenting av detta. Jag blev svårare. Jag blev lättare. Jag var svår, och allting blev värre. Hjälpen hjälpte inte. För att jag trodde inte på det. Jag ville inte. Jag stängde och släppte inte in någon. Men nu förstår jag att jag borde gjort det. Då kanske allting hade varit bra.
För hur länge orkar man vara fast i en kropp man inte vill leva i, man måste trycka bort tankarna, och komma på ett sätt så att dom aldrig kommer tillbaka igen. Hur länge orkar man hålla på med en rutin man verkligen hatar, man måste bara sluta - helt svårast, men enklast sluta. Hur länge orkar man ljuga för sina vänner, sin familj och sig själv? Hur länge orkar man kritisera, hata, se och frysa? Man ska inte orka.

Det är inte rätt sätt. Det är inte rätt sätt... det är inte rätt, hur rätt det än känns. Det är inte rätt sätt.

Jag känner mig skyldig,
Jag älskar dig, och jag ville hjälpa dig. Jag vill hjälpa dig. Men jag vet inte om jag vågar.

partajjjj

Partajset ägde rum hos sötis Johan. Stackarn. Men, hur kul som helst ju! Jag tog med min käraste vän Jannica och vi dansade hela kvällen! Okej, i alla fall nästan. En del tråkigheter hände förstås, men jag vill inte ta upp det.
En annan grej som hände, var att glädje/party dödarna (enligt min åsikt) kom och sabbade lite granna! Höhö. Oliver och Nicke och dom... fan alltså. Dom bara kommer helt oinbjudna, tjatar sig in och sen sätter dom sig vid bordet med sina stucked-up faces och bara drar ner alla. Skäms på dom.
Men lätt att början och mitten på festen var den bästa på läänge! Jag har faktiskt kameran redo nu, så jag har tagit (pytte)lite bilder!

Men tack till Jannica, Dogge, Cicki, Nisse för att dom gjorde min kväll underbar!
Och stackars Amanda och Jesper, som fick ta hand om olika saker. Men jag älskar er i alla fall väldigt, väldigt mycket.


Idag ska jag jobba! Jag börjar klockan elva, så jag ställde klockan på halv tio så att jag skulle ha åtminstone en timma att göra mig i ordning på, även om det inte tar så lång tid. Men istället vaknade jag halv nio! Haha, men det är faktiskt rätt skönt att vakna av sig själv liksom. Så att inte dagen börjar med världens TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!! Nej, det är inte trevligt.

oooh work, work!

Hejsanhoppsan!
Som vanligt är jag inte särskilt aktiv, men det beror ju faktiskt på att jag är mest hos min moder, pojkvän och i skolan.
Grejen är, att jag hemskt gärna hade velat lägga in massa najsiga pics på mina nya fina tunikor som jag köpte av ren impuls. Synd att impulsen kostade 500 spänn. Men som jag sagt har jag ju ingen kamera, hittar inte laddaren ><, så jag kan inte ta bilder. Förutom med mobilen, och den suger apa.
Jag får väl leta efter lite fina bilder på internet.

& vilken bra idé. För att just nu sitter jag på jobbet - och har absolut ingenting att göra! Lugnaste dagen på veckan, och också den kortaste. Istället för att jobba nio timmar med en timmas lunchrast ska jag jobba 6 timmar utan rast. Vilket betyder att jag inte kommer att ha någon chans att köpa Alexandras födelsedagspresent. Nina, du kanske kan fixa´t? Min tid spenderar jag med att svara i telefonen som inte ringer särskilt ofta ännu. (förresten, jag pratade precis med en dansk spanjorska som pratade svenska. rätt intressant faktiskt :p) Jag kan inte ta emot pengar idag eftersom att kassorna inte stämde, men jag känner mig tryggast bakom glasväggarna vid telefonen i alla fall. Annars tittar jag mest på det skyfall utanför fönstret.

Men nu ska jag väl leta lite bilder och låtsas få något jobb gjort!
Puss på er!

godmorgon! naaat

Okej, seriöst den här veckan. Suger apa.
Vet egentligen inte hur jag kommer upp ur sängen på morgonen, helt plötsligt är jag bara utanför dörren på väg mot amanda och julia. skumt.

Anyway.. idag ska världens sämsta flickvän vara med världens bästa pojkvän!
Jag känner mig verkligen som en riktigt dålig flickvän. Känns som allting jag gör blir fel. Men jag vet inte, kanske är det bara för att han är så himla bäst?
& mandisen, jag saknar dig ju. Ingen aning om varför, eftersom att vi ses varje dag. Men det gör jag.

För tillfället är jag utan kamera, vilket är riktigt synd eftersom att jag skulle vilja lägga in lite outfits och sådant, men det kommer.
Nu ska jag till världens tråkigaste skola, puss.

glömde

Glömde säga också - att tapeten är ju inte särskilt snygg kanske, så ursäkta. Men jag håller på att exprementera litegranna. Så hang on!

Mangakalas

Det jag inte kunde avslöja, ifall att det skulle vara en liten Manga som skulle läsa, så var det just att vi skulle överaska henne på hennes släktkalas! Så jag, Julia, Nina och Frida begav oss ut i skogen till Mangan för att käka lite tårta och grejs. Alltid lika trevligt! Paff blev du i alla fall, eller hur Mangis?

Dagen är busy-busy.. Nu måste jag ta och städa riktigt ordentligt. Det är galet stökigt på mitt rum! På senare tid har det fått en tendens att stöka ner sig själv, typ. Anledningen att jag måste städa, är faktiskt att älsklingen kommer hit. Inte för att han inte sett mitt stökiga rum, men detta är ju sjukt liksom.
Så han kommer i alla fall hit! Roligt änna, saknar honom ju!

Så fort jag hittat min kamera laddare ska jag ta att börja ta lite kort och sådära, men hey - detta är ju bara början på bloggen! Skoj med nya läsare också. välkomna!

superheelg

Tjabbatjenahallå liksom!
Helgen har varit super!! Fredagen var ju helt klart mandas dag, och den firades rejält på kvällen! Massa partiparti med favvotjejerna hemma hos Kylen! Hehe, riktigt nice med massa nya människor och dans till Håkan Hellström!

Igår, Lördag - var jag bjuden på trerättersmiddag hemma hos Johanna Leffler tillsammans med Frida och Cicki! Myspys vare, sen köpte vi massa gott och såg nästan hela Dreamgirls filmen. Tack flickor!
Idag ska jag till Ikea, och sen kan jag inte avslöja mer. Hehee

Ha en bra dag, nu måste jag springa till morsan!

long time no seen

Hejsan Hoppsan allesammans. Roligt att så många ville ha lösenordet!
Så småningom skulle det vara roligt med lite kommentarer.

Var ett tag sedan jag skrev nu, för att jag har varit hos mamma. Datorn står ju faktiskt fortfarande hos fadern min. Men i natt sover jag här - saknade min katt.

Idag har varit en helt okej dag liksom. Skolan var väl lite tråkig, men sen hann jag bara hem en stund eftersom att jag, Nina och Amanda skulle in till stan på lite fika och så. (och hämta min mobil <33 ) Sedan skulle mandisen på öppet hus på Sebbes skola. Läste i din blogg Amanda, att den inte var något att ha? Får prata om det imorgon.
Imorgon är det heller inte vilken dag som helst, det är mandisens sweeeet sixteeen! Yääy! Grattis i förskott gumman. & du, har du lust att fixa designen?
Efter vi varit i stan i alla fall, överaskade älsklingen mig på stationen! Glad blev jag, så jag bjöd med honom hem till mig och vi hade det myspys.
Nu har jag faktiskt ingenting mer att skriva.

Men jag skulle faktiskt vilja be er om en sak. Om det är någonting ni skulle vilja ta upp, och det är bara tjejer som läser, så kan ni inte berätta det för mig då? Jag vill träna mig på att skriva, och jag älskar att få framföra mina åsikter. Det hade också varit kul att höra om vad ni tycker och tänker om olika saker. Men det kommer väl. Säg nu hej till mig.

Godnatt och puss på er.

film

Good Luck Chuck är en film jag såg första gången för en vecka sedan, med älsklingen. Ungefär då alla andra såg den. Jag hade i alla fall hört att det skulle vara en jättedålig film, men tur hade vi! För att både jag och Jesper tycker den var jättebra! Den är rolig, charmig, "spännande" och sexig - romantisk komedi a la classic. + på den überschnygga postern.



Nästa film jag såg var just en annan med Dane Cook, som sagt. Employee of the month. Ja, vad ska man säga. Jag är inget Jessica Simpson fan direkt, men hon spelar ju inte dåligt. Så varför inte? Kanske inga svåra roller hon får, men i alla fall. + på att Zack och Vinces "partner" gör hela filmen.

    


nummer tre

Okej, puckot som jag är glömde jag nämna det mest ovanliga som hänt på hela dagen. - Anledningen att jag började skriva om dagen egentligen.
Amanda och jag var ju på audition!
Alltså, egentligen är det ju verkligen ingen stor grej. Det är ju inte så att man kom dit med en massa förväntningar. Men roligt att prova!
När vi varit på Angeredsgymnasiet i alla fall, så åkte vi vidare till stan. Amandas mamma hade nämligen sett en annons i tidningen om en öppen audition, där dom letade efter roller till kommande filmen I taket lyser stjärnorna, från den boken ni vet? Utanför trappuppgången var det i alla fall inte mycket folk, och det gick snabbt att komma in. Vi tänkte att det skulle väl ta cirka en timma. Såå fel. När vi kom in tog vi en blankett med nummerlapp på. Vad som väntade var en stor sal med 400 personer i. Det tog ju lite längre tid alltså. Vi hann fika och grejer, innan dom ropade in oss tio och tio. Där berättade en kvinna med kamera, att vi skulle berätta kort om oss själva och sen skulle vi bli riktigt förbannade på henne. För att hon var ett syskon som inte ville gå ifrån ens rum. Det gick ju okej! Konstigt kändes det, men det var riktigt roligt. Jag älskar verkligen skådespeleri. Men det var runt tusen människor där, så jag förväntar mig ingenting förutom att jag fick lite erfarenhet i alla fall.

Kvällen med Nina och Julia var lugn och mysig. Vi var så trötta allihopa. Älskar när flickorna är runt omkring mig i alla fall. Så puss på er, och tack för att ni finns. 

nummer två

Dagen började förjäkligt... tidigt. Tidiga mornar är inte min grej, alltså. Men ärligt, jag lyckades hålla humöret uppe, enda tills jag var tvungen att prata. Starkt jobbat.
Dagen var i alla fall planerad på ett sådant sätt, att först skulle jag, Amandis, hennes mamma Sofia och min mamma åka till Angeredsgymnasiet - för att kolla in det. Tyvärr, så gillar jag det galet mycket. Många resurser, bra lärare, många roliga folk och mysiga lokaler.
Går man där väljer man en passion. Min skulle såklart vara dans, eller också faktiskt teater - för att utveckla lite skills sådära.
Problem nummer ett dåva: jag orkar inte pendla. Jag hatar nämligen att åka tåg av många olika anledningar. Hade i alla fall inte pallat det varendaste dag. Så nej. Men, det kanske är värt det?
Problem nummer tvåå: min pappa skulle sälja huset direkt. & det är så, att jag vill faktiskt verkligen inte flytta ännu. Speciellt inte eftersom att om vi säljer huset, och pappsen flyttar - så flyttar han till stan. Där vill jag konstigt nog inte bo.

Lerumsgymnasiet då? Mysigt, nära hemma.. många man känner. Bra skola! Men roligt? Nej, det verkar inte så....
Men egentligen kanske jag borde tänka lite mera på vilken linje jag vill gå?

Men -
igår såg jag som sagt Employee of the month! Mina förväntningar var mycket låga, vilket betyder att betyget blir högre. Jag fick mig ett par äkta, godis skratt och Dane Cook är ju ett sådant satans ögongodis!
Efter den filmen var slut, hade jag ännu inte fått nog av Dane, så jag slog på Good luck Chuck, som jag såg på bio med älsklingen. Vilket resulterade i att jag somnade mycket sent, och därav den trötta morgonen!

Men moore to come. Nina min sötnos och Jullis-gullis kommer hit ikväll för lite film-mys. Tycker synd om dom dock, mitt rum looks like hell och det gör jag också.
Men puss i alla fall!


nummer ett... fem



Hejsan hoppsan! Då var man där igen.
Nu har jag åter fallit in i en sådan där bloggperiod, blev så sugen när jag sitter ensam hemma med tom mage och hjärna. Så varför inte? Men, vi får väl se hur det går!
För er som inte vet så har jag ju haft en sisådär, fyra stycken bloggar innan. Men det har alltid slutat med att fel människor läser, eller inga alls - för att jag inte längre har någonting att skriva.

Nu har jag suttit här en stund och försökt ladda upp bilder, men det går inge vidare. Så bloggdesignen och allt det dära trixet får jag väl vänta med tills senare! Nu ska jag se på Employee of the month, bara för att snyggingen från Good luck Chuck är med i den.
Den ska jag förresten se en gång till senare.

Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0