JÄVLA FAXMASKIN

SATANS BANANER va irri jag blir... sitter på jobbet och faxmaskinen vägrar sluta... låta?!

Phhhuu.. Haft en tidig, men än så fin morgon med min man. Tänk va mycket svårare det kan vara att gå upp ur sängen när man delar den med en så varm och go kropp. Men så härligt det är med lite sällskap när man öppnar jobbet så här på morgonkvisten. Ja, fina grejer.

Nu ska jag gå och dra ut alla sladdar jag hittar bakom helvetesfaxen! Min fascination av dessa skapelser är från och med nu över...

P.s. **funtar på att dra igång den här bloggen på allvar! minnen och grejer.. kan va bra å ha en vacker dag!

EMPLOYEE OF THE MONTH

Ha Ha Ha. Där ser man.. När jag av ren slump, och rätt så påtvingat läste Månadsbrevet från företaget för någon vecka sedan, såg jag där att en av våra extra chaufförer blivit "månadens anställd". Har vi ens sånt? Varför blir inte vi det här på kontoret, det är ju vi som får ta all skit... men HEJA för när jag kom hem till min papps igår så sa han: "Ja, lite roligt att samma månad som jag blir sparkad så blir dottern månadens anställd!" WIHIH jag?! Kan man skriva sånt på CVt eller? *stolt**

Passande gammal bild från arkivet...


make you feel my love

Okej.. första natten ensam i den stora sängen. För ja, va smidigt det gick att få hem sängen från hanna! Med hjälp av min man så hade vi nya madrassen och en hel bunt nya grejer från ikea, klart samma dag. Så här ligger jag alltså, i en säng jag får plats i åt alla håll. Har inte provat än dock... hur tråkig är jag? Erik sover hemma inatt, så lite ensamt och läskigt känns det. Nu fick jag allvarlig skrivkramp också... ville nog mest skriva av mig och meddela att mitt rum känns helt nytt och härligt and it freaks me out!!! Gillar jag förändringar? Ja jag gillar förändringar.. gör jag? Näää waahhhhh..

Tur... brorsan studsade precis in och tog lite plats. Phu..


WAITING ON THE WORLD TO CHANGE

Imorse var jag fast besluten att något skulle förändras. Jag är en sån som inte gillar allt för mycket förändringar.. i alla fall inte om de inte sker på mina villkor. Men imorse så kröp det i hela kroppen. Så jag tänkte mig först en ny hårfärg! Blir nog något nytt nästa vecka hoppas jag... Men istället så slutade det med ett helt om-möblerat sovrum! Så jäkla fint blev det och jag har gjort allt själv! Älskar att göra sådant själv... ih! Riktigt härligt. Imorgon kommer förmodligen en större säng levererad också! Ska bara lista ut vad jag ska göra med den gamla.. Yes, det här känns bra!



close up


don't think second best - be number one

Känner mig måttligt förvirrad. Splittrad.. ja, ni vet. Har en sån kväll när jag inte riktigt vet vart jag vill ta vägen eller vilken väg jag vill gå. Som tur är finns bara en väg, åtminstone imorgon, och det är till jobbet. Bra häng så länge får man väl erkänna.. rätt oskön stämning dock. Matchar mitt humör på pricken. Nåja.. än är jag ju trots allt en liten tonårsskit så det är la helt okej att känna sig lite confused. Någon som inte är tonåring - det är HANNA! För hon fyller halva 40 idag! Grattis bästis.

Ikväll får jag nöja mig med ett glas kall cola och massa vänner avsnitt på tur. Man kunde ju haft det värre *klyschig**


liten emobild (dock inte tagen för allt för längesen pinigt nog) passar väl perfa in?


never in my life have i found someone like you

you know how the time flies..
only yesterday was the time of our lives.

Vill bara citera alla kärlekslåtar i hela världen. Både dom som får det att pirra till och dom som gör ont..


forgetting sarah marshall

Ligger ensam i min säng, för första gången på nästan en vecka, och småkollar på en av älsklingens favoritfilmer som rubriken lyder. Passar även på att synda... har nämligen gått och blivit ett riktigt fashionvictim. Drömmer om lädershorts, röda-transparenta skjortor och sparar pengar till Jeffrey Campbell skor istället för att betala in för Halkan. Passar på att drömma mig bort ordentligt nu när jag inte har mannen bredvid mig som distraherar på alla möjliga sätt.

Idag har jag träffat sisådär 100 femteklassare. Var vi verkligen så små? Började man inte bli rätt cool i femman... smsade i smyg på skolgården och drömde om att få hångla? Hm.. Yeahwell! Imorgon blir en liknande dag. Fast ännu mer dans och lite bästis-hanna på det. ÄNTLIGEN. Som jag kan sakna den tjejen.

Är rädd att det snart kanske kommer upp världens kärleksbrev här... och nej, inte till alla höstkläder utan till min underbara man. Han borde få ett kärleksbrev varje dag. Det förtjänar han och mycket mer än så.


RSS 2.0