- LAZY SONG

okej, nu blir det mer och mer inlägg av ren uttråkan. strax ska jag till jobbet! och det är tänkt att jag ska ta mig till gymmet efter stängning, om jag kommer ifrån dagiset vid 18 det vill säga. tycker faktiskt lite synd om de barnen som ibland är kvar till halv sju.. hur kul är det om man är tre små år? då är det rätt ner i sängen när man kommer hem. och nästan detsamma för mig haha.

men nä vettetusan om jag kommer orka idag. men det ger ju mig lite mer tid med älsklingen i alla fall! ska väl vara stark och åtminstone ta med mig gymkläder... eller? jag som inte ens orkar bädda sängen just nu. eller ta på mig kläder.. VAD ÄR DET MED MIG?! SKÄRPNING!

okej.. update: jag skiter i det. jag är lat och tjock helt enkelt. kommer ändå inte vara på gymmet förrän strax innan sju, och då är väl pojkvännen klar typ. så säger vi.


- HELLO KITTY

känns som att jag blir yngre och yngre. nöjd är jag för det! här i min nya, röda, fina hello kitty pyjamas. hur länge har jag inte velat ha p.js braller med nån söt figur på liksom?!


- TOMTEN, HJÄLP

... älskling, blunda nu.

Jag har ju lite smått panik över vad jag ska ge större delen av min familj i julklapp. Kan inte låta bli att bli lite sur när andra säger att "julen handlar inte om paket...blabla". Nä, visst inte. Men hur kul är det inte att ge bort en present, och se att man lyckats göra någon sådär glad? Finns ju ingen bättre känsla! Nu låter jag som en liten disneyfigur, kanske mer är en liten tävlingslis inom mig jag vet inte, men jag älskar att ge bort sådär superbra presenter - vem gör inte!

Hur som helst så sitter jag här och funderar... älskling, du är svår. Nej egentligen inte. & du är värd varenda krona jag nu funderar på att spendera på dig. Men ändå.. hm. Vad ska jag välja. Från att inte ha ett endaste litet förslag mellan öronen, så snurrar massa bra idéer runt.

& min önskelista då? Den finns inte riktigt än... och eftersom att ingen i familjen verkar intresserad så kan jag väl låta bli att önska mig nåt! Förväntar mig kol i julstrumpan. Jag som varit så snäll i år....

den här bilden passar ju utmärkt! eller inte... den var inte igår?

-

Tisdag 29e november.. och världens höst ute. Inte sån där gosig och fin höst heller utan den där sorten som borrar in kylan under skinnet, tar tag i hjärtat och vrider om tills man är helt nere på botten. eller hur?

nä, jag är rätt nöjd som det är. känner mig äntligen som mig själv i kroppen igen, särskilt efter första träningspasset igår på väldigt väldigt länge. är dock lite deppig på att julkänslorna verkar längre bort än nånsin. jag som är en sån sucker för allt som har med julen att göra. och nu när man jobbar på världens mest julvänliga plats så fungerar det fortfarande inte. nåja.. återstår att se om jag kan hitta tillbaka till julen igen.

Veckan ser rätt så tråkig ut. Jobb som vanligt, och förhoppningsvis lite mera träning. Till helgen jobbar jag min första dag (eller går bredvid rättare sagt) på mitt nya jobb som hotell-receptionist på Hotel Comfort..! & sist men absolut inte minst - min och eriks 1års dag!


- INKED

 

Okej.. enda sedan jag gjorde min lilla tatuering i nacken, med "Kovacevic" så har jag varit sugen på nästa. Rättare sagt så valde jag mellan dessa två... nu återstår det bara att välja typsnitt innan jag bokar tid. & denna gången funderar jag riktigt ordentligt, eftersom att jag inte är helt nöjd med det i nacken. Så nu då.. hjälp? Det står ju definitivt mellan 1an och 2an.

- TRADITIONS COMING

Någon som fått lite julstämning ännu? inte jag inte... Imorgon vankas jobb på ca 10 timmar, hjälper inte direkt till med stämningen även om man kan tro det med mysiga barn. Men är inte riktigt lika mysigt när det är kaos. Hur som helst så ska jag allt ha hittat min awesome jul-spirit lagom till helgen i alla fall! Då ska väl alla adventstraditioner (+ ullared) fram, med yatzy och juleskum.

Nu, dags för en annan tradition!


- SING THIS SONG FOR ME AND I WILL BE YOURS FOREVER



Visst sjöng han den här för första gången på konserten i London älskling? Fantastisk är den i alla fall..

- INTO THE WILD

Okej.. att sova till halv tolv med min man bredvid var inte helt fel idag. Att sedan ligga kvar i sängen, efter en riktig brak-frukost, till kl två var inte heller så dumt. Men när pojkvännen sedan åker vidare för att sparka boll och röra lite på sig, så ligger jag kvar i soffan och degar resten av dagen. Visserligen var Into the wild på tv, en av dom bästa filmerna enligt mig. Så den ursäktar ju något.. den kan man inte slita sig ifrån. Så nu, efter lite yatzy med morsis, jimmy och carro så får det vara nog! Nog med all den här vilan. Nu är jag tamejfasen frisk!

Som tur är vill världens bästa kajsa dejta lite ikväll! Så nu står valet mellan att stanna kvar i mjukisarna, eller göra sig i ordning för en gång skull, inför denna taco-kväll! Ska bli så härligt att fnissa lite med lille kajs! <3


Vill upp och röra på mig, vill dansa! Nu är jag frisk!

- IT'S EASY TO BREAK, BUT HOLD ON AND WAIT

okej.... vart ska man börja?! JÄVLAR i helskotta va bra filmen var igår. (tydligen så bra att jag inte ens märkte själv när jag lipa högst i hela biosalongen) Oroar mig inte ens för att höja någons förväntningar för att... den kommer leva upp till dom allra högsta! Nog för att böckerna alltid är bättre. Men dom andra filmerna har jag liksom sett mest för att man vill se hur lik boken filmen blir, eller om dom lyckas få med allt osv.. men den här! Jag skulle lätt kunna gå ikväll igen och se den! ÅH! Vilken ren lycka.

Själv känner jag mig mycket bättre! Gör jag visserligen alltid när jag äntligen får resa på mig från ett liggande helvete, men ändå. Ser slutet liksom. Så nu är det nog bara en lugn och härlig fredagskväll kvar innan jag mår riktigt bra.

Snart kommer min käre storebror hit och håller mig sällis.. tror att jag ska förbereda lite supermario för hans ankomst.

På återseende folks!

Jag och Jimmy förra julen hos moster!



- PS

Kom på att jag faktiskt aldrig gillat första Twilight-filmen...
Visste ni att dom hade en jätteliten budget när dom spelade in den? Så tänker man efter.. så ser man faktiskt att den är ganska dåligt gjord från time to time. Lite nördig info sådär! Jag drömmer mig tillbaka till boken sålänge.. det är ju i alla fall fina ansikten att se på. Mm.. Bella är för vacker.

- BREAKING DAWN

Sådär ja! Då har man varit på vårdcentralen... igen. Det var i alla fall inte lunginflammationen som var tillbaka och spökade, utan ett helt vanligt sjukt irriterande liknande virus. Så nu har jag laddat upp med godis och cola för 61sveaspänn och ska vila med några bekanta vid namn Bella Swan och Edward Cullen. Orkar jag blir det nämligen breaking dawn ikväll med mina tjejer. Så nu blir det maraton!

hur vacker bild?

 


- I KNOW THAT WE CAN CHANGE SOME OF THE THINGS THAT ARE BEYOND OUR CONTROL














har jag det bra eller? idag börjar jag 12.45 så har hela morgonen till att lata mig med massa serier och glass. och självklart ska jag passa på att städa lite... jag skulle väl inte kunna missa ett sånt ypperligt tillfälle att städa bort lite av varje. faktiskt så tycker jag att jag förtjänar en sån här morgon lite. natten har varit ett konstant hostande och nässprayen är ju misshandlad efter all användning inatt. fräsch tjej, jag vet. men vad gör man inte för att orka upp!

& just det, igår hade jag min första arbetsintervju ever. grillad. närå, jag tror det gick fint! nu har man en del att ta tag i bara. får bli en annan dag... idag är inte min dag.


- kär och galen

Det ny(gamla) programmet Kär och galen är ju bara too much. Men ändå så får man en liten sån där kärleksfull klump i halsen...

Nu, efter en halv pizza, med en snorigare näsa än någonsin och en hosta som snart får sitt eget namn - så är det Deperate Housewives!


- WE MAY NOT HAVE ALL THE ANSWERS

Har lite att tänka över...


- FATHERS DAY

Som ni vet så har jag väl ett... ganska komplicerat förhållande med min älskade pappa. Upp och ner i alla fall. Men de här dagarna har bara varit upp. Har hunnit sakna honom och nu har jag fått krama lite på honom. & för första gången någonsin betalat något för både honom och mig - en fika. (han sparade kvittot, så fantastiskt är det)

Känner mig sliten till tusen. Den här förkyldningen tar kål på mig. Kan ju inte direkt påstå att jag kände mig stark efter lunginflammationen, om den ens är över liksom... Men är rätt så glad för det. Vad har jag att klaga på? Jag är kär efter nästan ett år tillsammans med min pojkvän, jag vet att jag har fantastiska vänner och framför allt så har jag en familj så underbar som inte många har.

Ska alldeles strax gå och möta min fina mamma som har jobbat hela helgen, åka hem med henne i bussen. Ska bli skönt att komma hem. & ha nära till jobbet.

Jessie J kommer till Linköping på fredag, till idol-kvalet. Även om jag inte är så pepp att se idol live så bara vill jag inte missa Jessie J. Här ska det letas biljetter!


- 11.11.11

Idag är en bra dag. Fastän jag precis insåg att klockan är över 00.

Jag som så många andra har varit helt i extas över att idag är dagen. Jag satt och väntade (kom dock på det 2 minuter tidigare) på att klockan skulle slå 11.11 tidigare i förmiddag och klockslaget firades med en facebook status tillsammans med mina nya arbetskompizar. Jag förväntade mig nästan fyrverkerier utanför fönstret, eller något storartat i alla fall. Sen tog det bara slut... Är lite butter över att jag inte fick göra något storartat idag. Jag gifte mig inte, jag fick ingen liten bebis och jag har inte ens tagit en trisslott. Fy skäms. Men ändå är det en så bra dag.

Jag började dagen med en fredagsmys-frukost på dagis (jag kommer bli så grymt tjock.....are efter all dagismat), som följdes av en mysig promenad med lagom massa ungar. Rasten kom alldeles lägligt när lungorna började göra ont och tårna kännas om isbitar.. och till 11.11 förstås. I personalrummet fanns inte bara massa fina människor det fanns också en stooooor låda med massor av choklad och chips och lite annat. Tog faktiskt till och med min första klunk julmust!

Idag när jag kollade min mail, som känts fullständigt onödigt och hopplöst i jakt på jobbsyfte den senaste tiden, så fanns där en förfrågan. En förfrågan om jag vill komma på arbetsintervju på Hotel Vasa på tisdag. Mhm.. nu börjar dagen bli riktigt bra. & inte nog med det, så släpptes jag iväg hela 2½ timmar tidigare från jobbet, på en fredag och allt!

Väl hemma spöade jag mamma totalt i yatzy över en mysig middag med tända ljus. & som pricken över i:t, fick jag ÄNTLIGEN min kväll med min älskade vän Nina. U n d e r b a r t. Visst sa jag att idag är en bra dag?

Tyvärr då.. så avslutas den med lite feber.


en väldigt gammal bild på min fina tjej. hittad på den äldsta sidan här i blöggarkivet. kommer alltid ha så otroligt mycket kärlek för den här bruden.



- MEN BARA NÄR DU INTE HÖR

Mina naglar är fortfarande tokfina. Känns som att jag tjötar om mina naglar rätt ofta, irl iaf (<333 förkortningar), men för er som inte vet då - så är jag bara lycklig över att dom är så fina. Jag har nämligen genom hela mitt liv tampats med ångest och komplex över mina händer, och aldrig lyckats få långa starka naglar. Jag tror att naglarna lite berättar hur kroppen egentligen mår. Inte bara om man har kalciumbrist eller så utan lite längre in.. Vilket betyder att jag helt enkelt mår jäkla bra! Egentligen.. efter dom åren jag har haft - TACK. På tiden att jag får vara en av dom där sprudlande, fnittriga småskuttande brudar som man ser lite här och var.

Nu ska jag och morsis mysa lite framför Halv åtta hos mig. Vi kanske är lite efter, men det har numera blivit lite av en tradition!


MIN KLOCKA HAR STANNAT

FRISK! Eller ja.. i alla fall tillräckligt för att ta mig till alla barn. IH! vem kunde någonsin tro att jag skulle bli en sån barnnörd? så glad att jag skutta upp ur sängen imorse, efter att jag legat och njutit av att jag faktiskt kunde ligga kvar efter att älsklingen hade gått. hann i alla fall till och med att fixa naglarna! bara för att dom kommer vara pajj när jag kommer hem igen... satans söta små rackarungar.

hej hå!




NU ÄR JAG FÄRDIG MED DET HÄR

okej ärligt.. hur hett är det att vara sjuk? jag vill inte meeeer!! nu när jag faktiskt känner mig riktigt bra och har lärt mig kväva hostan till döds och det där, så får jag höra att det är nog inte bra att gå till jobbet iaf. WHAT? om ni inte visste det så ÄLSKAR jag mitt jobb. det gör jag verkligen. och nu tvingas jag ligga hemma resten av veckan också?

hur farligt är det egentligen att gå lite tidigt till jobbet? dom är säkert ok med att jag inte riktigt orkar göra allting särskilt fort. eller? iofs himla lätt att bli smittad av nåt annat på dagis.. med alla små söta barn. men ÅH jag vill jobba..........

se, lyckades till och med nästan skriva ett helt inlägg utan en endaste liten hostning. *FRISK*


joy to the world she's just an ordinary girl

Jag klarade mig genom natten, HEJA!
Måste ju säga att det är en underbar dag. En sådan utan feber! (tror jag...) Är fortfarande helt gaaaalet trött, men har skakat mig upp ur sängen och satte på lite julmusik. Nu fattas bara lite friskare lungor och snötäckta träd utanför!


suddig liten bild från förra julen. mys!

EN NATT UTAN IPREN

(man vet att man varit sjuk länge om man skriver in www.ipren.se ist för www.blogg.se......)

Fingers crossed! Ligger fortfarande på liiite lite feber, så inatt går jag och lägger mig utan femton tabletter i lilla maggen. Har höga förhoppningar. Men håll tummarna för mig i alla fall. Kanske till och med kan hoppas på lite mindre hosta! hosthosthost Kanske inte...




Lite smalare, lite bättre!

OUT OF MY MIND

börjar äntligen känna mig mänsklig igen med en temp på jordlig nivå. phu.. kanske är det all sömn jag fått idag, utan allt för många avbrott av total lungförstörelse. tror att mina lungor är så trötta så att hostan liksom orkar inte komma fram. känns rätt tungt faktiskt men glad är min hals!

vad gör man på en söndag som den här? mitt rum ser ut som ett rent och kärt bombnedslag, utan tvekan. inge bra att bli rå-sjuk efter en stresskväll påväg mot maskerad. kläder ÖVERALLT. men sånt är livet.. kunde inte bry mig mindre. men faktum är att efter en hel vecka nu sängliggandes så har man ju för fasen nästan liggsår. liggsår av uttråkan. har fått order om att inte anstränga mig alls osv osv och tror inte jag hade orkat det heller. men vad gör man då?! ge mig styrka!!!!

blogga är ingen bra idé när man helt enkelt inte har någonting annat att göra. hjärnan verkar liksom tagit lite skada den med.

hoppas ni mår bättre kompisar!

LUNGINFLAMATION

Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är över att jag har någon som kör mig till akuten, baddar min kokande panna, kramar om mig och vågar pussa på mig. Tack älskling för allt.

Nu ska jag hosta mig vidare. Börjar göra förjävla ont.

RSS 2.0