true story

älskar att mamma sitter ute i soffan med mormor på besök på i ett par dagar, och försöker förklara att kylskåpet är kallare nu eftersom att termometern stod på 12 grader och inte 13 grader som förut.. "vänta nu! hur blir det.. så tretton är ju...... varmare än tolv?" ja vad ska man säga. lucky me som lyckades bli så klok som jag är.

älskar att mormor gastar borta i vardagsrummet helt random; "du skyddar dig när du är ute va, lisa?" "ehh jaa, mot regn eller vadå? jag snodde ett paraply från jobbet igår..?" "aah det är bra för p-pillrena skyddar inte som en kondom!" dääär trilla femöringen ner. skyddar mig. för det pratade vi om ju..
på tal om det. någon som har en karta cerazette liggandes någonstans? jag har liksom glömt ta ut nya.

älskar att morsis och mormor rensat ut min fancy walk in closet så att man faktiskt kan walka in. tack!!! och tack för att de knappt nämnt det gömda och bortglömda vinet och cidern och allt det där andra som man gömmer inne i en garderob.. och för att de städade hela mitt rum. och resten av lägenheten. och hade cola hemma.

nu ska jag och min älskling (läs katt) kolla på en romantisk komedi, nämligen VALENTINES DAAAYY, och busa lite. kom förbi mitt jobb imorgon och tjingsa kompisar, saknar er.

puss och pill




varför fungeraaar det inte

Heeej hopp äntligen börjar mobilen fungera som den ska (jag börjar lära mig lite..) fan va långsamt jag skriver.. Nu ska jag och mitt tunga huvud gå och lägga oss, fett lång dag

trädgårn och ögoninflammation

hej kära blogg!
är det inte underbart att jag verkar ha åkt på en fin ögoninflammation nu också efter snart tre veckor av härlig hosta. röd i ögonvrån och öm runt hela öögat. ontontont.

har en dejt ikväll med soffan. ser redan fram emot det. whaa ska bli skönt med sömn.

sneakpeak smögen












mixad skit

jag har så himla mycket mixade känslor i kroppen. atm: glad. men om fem min så kommer jag förmodligen vara nere i golvet av depp. eller nåt..

for starters, så var dagen på jobbet hemsk. ingenting gick egentligen snett - lyckades lösa allt (bla jaga fram en chaufför eftersom att han som skulle kört var ute och gick med hunden hemma i lugn och ro, etcetc. intresseklubben antecknar jag vet jag vet..) men - telefonkö och samtal hela dagen gör en körd i huvudet alltså.
väl hemma stog middagen på bordet vilket kändes ganska awesome. och för en gång skull satt alla tre (jimmy, pappa och jag) och åt tillsammans så det var fint. vad som var ännu finare var att pappa nämnde en MYCKET ROLIG GREJ som jag bara verkligen inte vågar skriva ner. jinxa ni vet. men hoppas på att han tänker på det mer och bara kör på det!!!! ih.

men allting har påmint mig om bosnien idag. jag längtar ner och hem så sjukt mycket. kan låta knäppt och allt med tanke på att jag inte är uppvuxen där men kan tänka mig att det kanske är lite därför jag kan känna en sån enorm längtan att få vara där.
saknar min fina familj nere på balkan. hahah. hatar att säga balkan.. men that's what it is! saknar balkan här uppe i skandinavien.
pappa ska åka ner. med henne. tre freakin veckor. det är nog det som gör mig sur och bottennära ikväll egentligen. för att jag har varit  tvungen att umgås med henne hela dagen och sen få reda på att dom ska vara där nere tillsammans i tre hela veckor. fanskapsrumpa.

jaja, nu blire simpsons och cola.
ciao

skulle döda för en glasflaska med iskall cola

.. gärna serverad på en solstol med parasoll på överkroppen och benen i solen, fötterna i sanden. yao.

ja majsi, jag stannade hemma. och ser ut som att jag får göra det ikväll igen.. buhuu. vill ärligt talat gråta. finaste veckan på hela sommaren typ, och vem är sjuk? gahh.. klart att det blivit värre idag också. och hela helgen och kommande vecka ska jag jobba. ser ljust ut!
ringde min fina moster i hopp om lite sällskap och tröst. det gav hon mig, tills hon var tvungen att ta hand om sin son. "vilken son?" sa jag.. haha. sen försvann hon med sina tre småttingar. men innan hon la på sa hon nåt klokt som jag inte har tänkt på; drick vatten. TADAAHH. kroppen är så koncentrerad på att hålla sig sval och kyla ner sig i denna värmen att den kanske inte kan ta hand om infektionen i kroppen. så ja, vatten. så enkelt är det säkert. varför har jag inte tänkt på det tidigare?

nu ska jag ringa mamma, och berätta om mina cravings för kall coca-cola.
ciao

dancing

im dancing in the room as i was dancing in the woods with you

fan va jag älskar att dansa.

jag har bestämt mig

imorgon är jag frisk!! det har jag bestämt mig för.
imorgon är det torsdag. visst är någon med på utgång?? (hatar det ordet men vad ska man säga tell me!!!)
sen är det jobb hela helgen plus halva veckan. men lite benny benassi på trädgårn på torsdag ska vi allt hinna med. najsnajs.

sååååå... ut imorgon då. då bestämmer vi det. friska och glada. heja!


en liten bild från min födelsedag, på trädgårn med australi..... ähh.. killarna från australien.

ja det finns egentligen inte så mycket att säga

.. inte när man är sjuk. HATAR DET. jag svettas, jag fryser och sen svettas jag lite till. fräsch bryd. duschar iaf en gång varannan timma ska ni veta folks. dööööör.
jag vill vara ute och bada. springa runt och skutta i solen. inte vara för trött och hostig för att ens orka dra upp rullgardinen.
men nu har jag bestämt mig för att bli frisk. så inget mer ut och spring i onödan nu. nu ska jag ligga hemma och plågas och hoppas att det går lite snabbare och att jag blir lite friskare. whää..

idag var jag hos sjukgymnasten. gick upp 06.30, dog nästan. trodde jag skulle vara där klockan 8 men var visst en halvtimma tidig. smart tjej som inte skriver upp tider å sådär på sommarlovet men whatever jag kom iväg i alla fall yeyah. hon var snäll. hon gav mig övningar och funderingar. börjar tro att det här kommer bli mer terapi än sjukgymnastik. men yeahwell, min huvudvärk kommer säkerligen bli bättre i alla fall så jag bugar och bockar.

nu ska jag gå och sörja över att min planerade svenska sommar på västkusten med jordgubbar och bryggdans inte blev som jag tänkte. med ett glas cola och en lång kall dusch kanske... hm

paus och hemligheter

Det blev en liten mer eller mindre ofrivillig paus härifrån och lösenord och hemligheter där..
Skulle vara pretty omöjligt att få ner på ett par rader vad som händer och fötter just nu. så jag bara kör igång..

Sitter hemma just nu, med vad som känns som både öroninflammation och halsfluss och hela skiten (hanna lysell, i blame you!!!) och känner att det är liiiiiite sorgligt att sitta inne och se hur värmen bränner där ute. Ja, jag ser värmen... men jag kanske har mig själv att skylla lite också. efter artonårs dagen har jag hunnit med 5 utekvällar inom loppet av en vecka. men ey, man tycker ju att man borde vara ganska fit för fest och dans efter två veckor i alanya, men jag är freakin sluuuuut. men fuck it man fyller bara arton en gång. och jag har haft turen att ha firat det typ.. 3 eller 4 ggr. och fått grattis enda fram till igår av vakter och affärssnubbar.

anywaayy, fick finaste presenterna av min familj och mina vänner. bland annat hela körkortet. känns ganska underbart iom att jag har sparat pengar till just detta (ok, egentligen en sista minuten resa men lite körkortspengar också) som nästan tagit slut den här veckan pga.. eh, ja. fest.

bilder finns på fejjan men om så önskas, och för lite trevligare blogg-miljö, så kommer en liten (tinivini) bildbomb soon.

ciao!


RSS 2.0