riverside

hej bloggen!! <333333 :*:*:))

haft en jäkla nice helg måste jag säga. fredagen bestod av årets första dansklass med daniella och det moderna gänget! så underbar koreografi. och så fruktansvärt (och awesome) ansträngande uppvärmning. efter det gick jag bara hem till pappa för att bli serverade god middag av brorsan och hans girlfriend. mysfaktorn hög med andra ooord.
hela lördagen satt jag här på jobbet och skämdes över alla stålar jag cashade in genom att bara sitta här och göra ingenting. förutom gå med lite sopor, fylla på GP... sånt där nödvändigt ni vet. men sen! damdamdaaaam. promenerade jag hem till fridis som skulle ha sin 17års (mini hihihihihi) fest! hade det ruskigt trevligt med fina människor osv.
nu sitter man här på jobbet ännu en dag. tagit igen för igår iaf, idag har vi haft upp till öronen och göra. jävla snöoväder i malmö ställer till det för oss här uppe. booohh!
nä, finns egentligen ingenting vettigt att säga. detta är ett sånt här "brist på annat att göra" inlägg.
sorrii för kass uppd. och att jag suger på att ladda upp bilder. I'LL BE BETTER.

puss och pill................

save your soul

alltså.. får ångest på mig själv. varför är jag så jävla dum i huvudet? jag vet ju bara att paniken växer efter sånna där grejer. måste vara masochistisk eller nåt.

& imorgon ska vi simma. ångest + depression är roligt.

twisted feet dance acadamy

heeeeeeeeeeej allihopa!
jag är första reserv på MTV-fusion kursen - happy happy happy!

FAN!!!!

DANSKLASSEN PÅ TWISTED ÄR FULL! rrrrrrröööööööööööööööööööv

so mothers be good to your daughters too

jag: känner för att krypa under en sten och lägga mig där ett tag..
m: glöm inte ta med dig täcke..
tidigare idag när morsan kom hem pratade vi lite. älskar mor min så fruktansvärt mycket ju. there! i said it.

egentligen vill jag bara säga här att jag är extremt nervös och taggad inför veckan. stannade ju som sagt hemma idag, men känner mig lite mer laddad nu i alla fall, och kan stolt säga att jag kommit uppåt igen.
imorgon blir det mycket. tar tåget med majs imorgon och möter resten inne i stan, vi ska på rättegång! ska bli riktigt intressant faktiskt. vet inte vad gruppen kom fram till att vi skulle se, men fanns bara intressanta saker att välja mellan så jag är inte orolig. senare blir det jobbet för att skriva ut mitt tal så att jag kan jobba med det. får springa hem till pappa och plugga en stund! en hel del packning får jag bära med mig imorgon... sedan är det nämligen dags för träningen med småtjejerna - kulkulkul!! älskar att se deras små happy-faces! sen ska jag försöka hem till papi och plugga lite till (är jag nörd eller?? som om jag kommer följa min studieplan för morgondagen...) och sen mina damer och herrar..................... ska jag dansa på twisted feet dance acadamy!!! om inte gruppen redan är full dvs. jag är sjukt nervös!!! dels för att det finns råheta boyz där. och AWESOME dansare! vad fan ska jag göra där?? jag hoppas att min bror kan hålla mig i handen tills elin kommer. hon får försöka hitta nåt sätt att stötta mig medan hon dansar omkring som en gud...

torsdagen kommer se lite annorlunda ut - men fortfarande en del att göra. slutar halv fem, sen direkt in till stan för att köpa presenter till en del födelsedagsbarn! sen ähhh.. juste, då är det meningen att jag ska ha hållt mitt tal och hela köret. aja, då blir la torsdag rätt soft!

för hypad för att gå och lägga mig.. ska försöka utnyttja mitt tillstånd och hänga in kläder i min garderob eller nåt. (INTRESSANT - ANTECKNA)
pözzzzzzzzz

friends, lovers or nothing

wow...
en vibration från mobilen längre bort på nattduksbordet. det är som att jag går och oroar mig över något fruktansvärt. förbereder mig på att något hemskt har hänt. hur som helst så har jag fortfarande inte fått tillbaka min normala hjärtrytm.
stört

perfectly lonely

idag är jag hemma. hatar att jag är så emo. emotional that is.
huvudvärken gör mig jävligt deprimerad. den bara tränger sig på och gör mig efterbliven. och trött.. jäkla trött är jag hela tiden. jag är sån sucker för john mayer alltså.. han är den enda som kan få min hängighet att gå lite ifrån oskön. bli lite bekväm med den. åtminstone idag. har lovat mig själv att inte trilla dit och bli världens vrak. behöver bara lite tid för mig själv. jag och min huvudvärk.
dessutom. jag var ju awesome igår som skrev klart ett helt freakin tal på en timma.. kan ju finslipa på det idag. plugga lite i böckerna mitt undermedvetna bar med sig igår? oroa mig för handpenning på två resor kan jag också göra.. och anmäla mig till danskurser jag inte har någon aning om hur jag ska betala.
yeyah


people think what people see

skulle vilja tömma min kropp på känslor. planer. rubbet.
sprida ut allting på golvet och plocka tillbaka det absolut nödvändigaste. allt i tur och ordning. fixa det som behöver fixas. trixa med det som behöver trixas.
framför allt alla känslor. kanske är det för att jag inte gjort ett piss (förutom ätit - å n g e s t) idag. så har man haft massor av tid att samla på sig (extra kilon haha) olika sinnesstämningar och inga tillfällen att bli av med dom. så det jag känner bubbla i hela kroppen nu, runt i blodet och i huvudet och överallt... det är också allt. jag känner mig glad och ledsen på samma gång. stressad och upprymd. jag känner mig chockad men med förståelse. jag känner mig pigg och rastlös men oändligt trött...
jag vågar inte sätta på musik för jag vet att vad jag än väljer att lyssna på kommer den röja runt i min hjärna och fylla mig med minnen om allt och inget och det är inget jag orkar med nu. så jag sitter i tystnad. nackdelen med tystnaden är väl att man hör sig själv tänka så mycket tydligare. skulle väl inte vilja kalla det tydligt visserligen.. alla ord bara åker runt utan någon som helst mening för mig i huvudet.

jag är förvånad. förvånad över hur människor resonerar kring olika saker/händelser osv. jag är förvånad över hur mycket fördomar det finns runtomkring en hela tiden. självklart skulle jag själv aldrig kunna förneka att jag har fördomar. det har jag. men jag är ganska stolt över att kunna säga att dom är mycket få. när jag fick frågan en gång, att svara ärligt och anonymt på - vad jag har för fördomar. jag kom inte på någonting. så jag sitter och tänker igen... vad har jag för fördomar? tycker inte att det är någonting att skämmas över, att man har dom. men jag tycker att alla borde sträva efter att få ner fördomar till så liten mängd som möjligt. kan inte vara hälsosamt annars. varken för en själv eller ens omgivning.
fjortisar. fjortisutseende. det är någonting som jag drar alldeles förhastade slutsatser om. eller folk rättare sagt. jag kan döma om jag ser någon som går klädd som en "fjortis" eller vad man nu väljer att kalla det. så som jag anser att de klär sig. fast när jag tänker efter är det väl oftast det typiska beteendet som fångar ens uppmärksamhet. men nej. jag ska inte döma någon förrän jag själv hälsat och blivit bemött av personen i fråga.

så, nu har jag åtminstone fått det ur mig. kanske vågar jag sätta på lite musik nu. eller åtminstone en nice film..

cambilder in my <3

jag satte mig precis framför datorn, i bara handduk i väntan på att lotion och uppsatt hår ska torka. så var camen på... äh, borde bjuda på en bild hahah. halvnaken och skallig-look-alike. riktigt hett

the way you make me feel

äälska att pumpa MJ innan man åker till brudarna för en härlig kväll!
bråttom - tjing!

snabba cash

jag planerar att spara ihop en jädrans massa pengar för att kunna leva livet i sommar. men.. jag kan ju fan inte tacka nej till tjejerna och snabba cash en tredje gång. så bio blev det! lätt värd film att se! lite blandade åsikter om filmen, men för en som mig - som inte läst boken - var den lätt sevärd! sådär sitta-på-nålar, bita-i-läppen spännande enligt mig. snygg man att se på. (ja, joel kinnaman ofc) men helt fuckat slut, verkligen. hade man inte haft amanda bokmalen engberg som förklarade boken hade jag ju aldrig förstått. helt oavslutat slut, vilket jag är starkt emot. när en film är slut ska man också fatta det. annars går man ju runt och grubblar på hur man själv skulle avsluta den på bästa sätt, eller lever sig in i filmjäkeln och är där ett tag. tills man kommit till slutet...

vart en bra dag idag. jag är helt freakin slut i hela kroppen.. min, cornelias och amandas uppvärmning på idrottslektionen skulle jag kalla lysande? jävligt taggat. sen följt av tusen andra uppvärmingar.. uhhh jag dog. + en spurt till tåget nu då, bara godis i magen, och alla backar hem.
men gött som satan att lägga sig i sängen nu.
pussar & peace


hazel eyes

jäkla choklad med spår av hasselnötter...

inglourious basterds, var det visst..

så stavades det.

blev aldrig ulricehamn, vi åkte till hestra (tror jag det hette) i stället! faaaail. eller, jag vet inte hur det är i ulricehamn men här var det typ, fem backar exklusive barnbackarna då.. men det var ändå nice att åka lite! riktigt mysig och fin helg har jag haft. med min familj. känns bra.
ehh, och jag tog inte ens med mig grymmekameran till backen.

har verkligen inte ens någon lust att skriva! see ya

skistar

fett ovärd dag att skriva om.. inte hänt ett skit, ärligt talat. bangade fest med klassisarna med flera för att sitta hemma i stan och se på inglorious bastards (stavning på den, orkar inte?) hur som helst.. gissa vem som ska sno med sig den lånade, feeett grymma systemkamerangömdiendigitalkameraform till ulricehamn och fota skön skidåkning imorgon? eller ah, ska ge snowboard en andra chans. så det där med skön skidåkning blir nog mer skön rumpåkning ner för backarna, om jag känner mig själv. eller vad säger jag?? kommer ju pajja mina knän lite mera såklart!
värt.
nightynight!

nästan så att man skäms...

ja, för här sitter jag och jobbar. eller liksom, det finns ingenting att göra. skulle kunna sitta här och porrsurfa och ändå tjäna stålar samtidigt... feelin' lucky!

maja, din dröm var inte sann. jag är övertygad! och jag.. jag känner mig inte lika påverkad längre. det var skönt att bli arg på honom, för sen lämnade han mina tankar ifred. så att ni vet.
på tal om drömmar... igår låg jag och hånglade med edward cullen en hel natt och kände mig som lyckligaste flickan på jorden en hel dag. i natt drömde jag att pappa blev kidnappad av ett gigantiskt troll.... och lite till

i'm good, i'm gone

känner mig jävligt utnyttjad. för jag vet ju att varenda gång han kontaktar mig har han någonting i baktanke... och inte alltid vad alla ni tänker på. nej. någonting som stänger ute mig precis när jag tror att jag är välkommen tillbaka in i hans liv. lyckas alltid bli lurad, varenda jävla gång.. ett år sen, igen. och jag förstår inte varför man fortfarande dras till sån skit, när man har så mycket annat bra runtomkring nu. hur som helst så har jäveln lyckats igen, bara första ordet jag läste ifrån honom. första ordet kunde varit vilket som helst, och jag hade varit lika förbannat jävla fast som jag är nu.
så kan jag inte heller låta bli att undra, varför? varför i helvete locka mig dit, försiktigt lägga mig ner för att sedan sparka på mig... fan i helvetes jävla piss röv säger jag bara.

så finns det ju andra.. som känns som hela ens värld just nu. men känner mig ganska utnyttjad där också - om jag ska vara ärlig.

om jag kunde drömma

jäääklar va duktig jag är! idag har jag skött mig hela dagen. stannade hela dagen i skolan, gjorde så mycket jag kunde på fotolektionen till och med, pluggade när jag kom hem, hjälpte mamma med middagen (ytterst lite men mer hjälp vill hon inte ha...), städade mitt rum och nu pluggade jag igen! så jäkla grym.

och så har jag varit fruktansvärt klantig hela dagen. morgonen började med att jag bestämde mig för att ta tåget, efter att tagit en titt på den fulla 37:an, och gick och ställde mig. ett par minuter innan tåget skulle gått utropas det inställt. suuuuuuuug. som tur är mötte jag maja och frida. eller, var det tur att jag mötte maja? haha. vi gick och väntade på nästa buss, så säger maja: "men lisa, stäng jackan det är ju jättekallt! " "aah.. ah det är det ju.." så stänger jag jackan och zzzzip så fastnar min blus i dragkedjan, vilket resulterade i ett hål mitt på magen. snyggt! men hela dagen vände när vi kom till skolan, och vem står inte och blockar mitt skåp om inte cornelia?!? WINWINWIN! efter det flöt allting på och idrottslektionen ägde ju sönder.

nu mitt i allt mitt duktiga här hemma, vill jag bara säga att min klantighet hitta tillbaka till mig. gick in i dörren!! sån klassiker. hahah, riktigt roligt måste det sett ut.

nu ska jag gotta mig i min duktiga-flicka-glans!

svävar på freakin moln

som pricken över i:t hittar jag en oöppnad (ica)cola - min favorit *generad som förrädare* i kylskåpet! fy fan va livet é gött

how it feels to fly

idag känns allt... jävligt bra.
jag vet inte om det beror på bilresan tillbaka till mamma och allt vad den innebar, eller att både mamma och pappa tycker det är en strålande idé att åka med tjejerna till portugal i augusti.
hela kvällen igår var jag med min jannica. jag tvingade stackarn att lugna ner sig, eftersom att jag var så fuckat trött. ska hitta sladden till min mobil och lägga in alla sjuka, spontana filmer jag lyckades få på den underbara människan. haha, stört hur bra man kan ha det.

jag har tänkt på det. hur jävla lyckligt lottad jag är. jag har många bekanta som jag trivs tillsammans med, och jag har dom allra bästa närmsta vännerna någon kan begära. jag har alltid någon som gör mig glad, någon som ställer upp, någon som lyssnar och någon som pratar och får mig att tänka på annat. några, kanske man skulle säga. men the point is att det alltid finns någon vid min sida.

kanske har jag sån härlig feeling i kroppen för att jag har börjat läsa "om jag kunde drömma" igen. eller för att jag har ett mentalt läxberg (borde finnas en riktigt hög av böcker....) i huvudet. nä, det är nog inte det. det känns faktiskt mindre bra. tänkte precis skriva vad jag tänker satsa på i veckan. men så fort man uttalar det eller skriver det så svart på vitt lyckas man fan aldrig. så nä, det får vara oskrivet.

sitter här i jeans, för första gången sen i somras... fett oskönt. ska strax plocka undan på mitt rum. när jag kom hem och slängde grejerna på golvet, såg jag nämligen att morsan handlat massa fina underkläder till mig och placerat dom fint på min för en gång skull bäddade säng!! efter det ska jag gömma alla mina jeans i en hemlig låda lååångt in i min garderob, och slänga mig in i en lååång dusch. kanske borde man solat eller nåt... imorgon kommer gabbi till skolan. gabbi som varit i thailand i två veckor... pax för att inte gå bredvid henne!! naaa, saknat lilla gabbs.

hoppas ni haft en fin helg i alla fall era små möss. talk to you latero.
puss och pill vart ni vill


jag och min fina mamma

tinivini

när alla andra planerar att åka skidor och snowboard och stila ner för vackra berg på sportlovet, funderar jag på att åka till jönköping. dans. verkar så soft. åka iväg fem-sex dagar och bara dansa. där man inte direkt känner någon, och inte behöver tänka på folk runtomkring och bara andas dans. låter inte det lite fint? jag ska nog fanimej satsa alltså..

just nu sitter jag som ett riktigt proffs och bloggar på en mini-laptop. känns lite wanna-be (atm: jannica ringer, jag kastar telefonen i golvet.. va fan??)
hur som helst så kommer sis hit ikväll så ska vi bara chilla med våra töntdatorer och vara allmänt tjejiga och nördiga. ska bli mys! förhoppningsvis pajjade inte min mobil nu...
alltså jag har blivit så jävla klumpig!! ville jag bara tillägga. så om någonting händer, går sönder eller sådär... ja, då är det förmodligen jag som har varit i närheten. keep a safe distance!

och så måste jag få ur mig. bara sådär random och så att ingen förstår.. att du blir bara bättre för varenda jäkla dag och det är zcaary. säger ord i den exakta ordningen jag tänkt dom, uttrycker dig precis som jag alltid velat men aldrig lyckats med. håller med och har åsikter om saker som är viktiga för mig. hade inte precis blivit ledsen om du tyckte något annat än jag. men detta är ju bara ett plus i kanten. *golden star*

heal the world

MJs konsert igår, från.. 2003? grym i alla fall.

bästa dagen i skolan på hela året idag!! (hehe fattar ni??? det har ju bara gått 2 dagar hahahahh) frida är sämst på att dissa och därför ska jag publicera alla våra under-bordet-sms-på-spanska-lektionen.
Började med att någon sa att korta människor lever längre än långa, och ja....... då påstår frida att jag är kort?!?!?!!?!
F: Värt att leva när alla andra e döda
L: Jag kommer leva så länge att dom uppfinner återupplivarmaskiner och då kommer jag väcka alla till liv utom dig! hahhahahahahahha
F: Du är redan rynkig
F: Ser lite ut som min analöppning
L: Jag ska bygga ett slott på din grav (okej, den var dålig.....)
L: Tittar du in ännu djupare kommer du dö ännu tidigare
F: Dvärg
här tjuter jag av garv. allt verkar lite mindre roligt när man läser det nu :p men ändå
L: Så som jag grät nu är mer än på din begravning
F: Mina ögon är lika torra som saharas öken på din begravning
L: Bara för att du valde att kremeras på din eller?
F: Vad har det med saken att göra.. du kommer inte ens in i kyrkan. Gud älskar mig. Inte dig.
L: Alltid varit nåt skumt med Gud.
F: Synd att du är så torr att du kommer torka till ett ännu större russin än vad du redan är innan du begravs
L: Du är lika långsökt som lång
F: Du är lika kortvarig i allas liv som du är kort
L: Bara i ditt du som har ena ditt gigantiska ben i graven
F: Bättre än att drunkna i sin egen kista. SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST

jag tror att vi alla kan hålla med om att jag ägde sönder frida här ja... med min extremt kittlande humor. juste.
här har ni förloraren <3


nu måste jag för sjuttsingen göra mig i ordning! what to weeeaaar????

sassy

oooohohho jääävla tunga tjejer.
LÄNGTAR!!!


when it hurts the most i push a little more

eller... inte!!
jävlar va lat jag har varit idag. kunde inte minnas att man kan vara det, även när man haft en skoldag? kom hem från skolan, som för övrigt inte var sååå jobbig, och ja.. vad gjorde jag? SOV. bra när jag ändå lyckats vända tillbaka på dygnet lite att jag sover typ fyra timmar... awesome! bara jag som är så förbannat trött hela tiden? inte precis som att jag är uppe och håller på hela tiden eller tränar 4 timmar om dagen så jag förtjänar att vara sådär trött. jag är bara jävligt slapp och det äcklar mig.

läxor har jag också. fortfarande inga nycklar, och fortfarande ett rum som behöver städas.
well, jag kommer väl ha ett par timmar att döda i natt när jag inte kan sova!


Här har ni en liten favorit i repris. Heidi och Travis. om jag inte minns fel så är heidi ballroom-dansare, och lyckas se ut sådär? titt på hennes fina linjer.. tänk vilken magi som kan skapas på en parkbänk. mia michaels igen, som jag tror vann en grammy för just denna koreografi.

mia michaels

ingen överraskning att mia michaels är min absoluta favoritkoreograf of all times eller? kvinnar är för fan en legend. satt och tuba henne lite nu, innan SYTYCD börjar. glömt bort en av hennes senare koreografi som hon skapade för Kayla och Kupono i sessong fem. Addiction.
Finns få danser, få koreografier som fått mig att känna så mycket. Mycket få som fått mig till tårar alltså... denna är en av dom.
Titta och njut...
(ljudet är störande lågt, höj!)


having troubles telling how I feel - but I can dance, dance, dance

sitter och lyssnar på lykke li. är inte det lite fashion?
så.. gulliga texter. blir helt flickig i hela kroppen och allt känns sockersött.

new years eeeeve då. ja, som vanligt stört överskattat. men jag fick den nyår jag velat ha hela året! med alla, verkligen alla mina närmsta vänner! plus många, många fler fina såklart. precis som jag ville ha det. så jag är nöjd och glad kexchoklad.

har sovit till cirkus halv ett varenda dag på lovet. så även today.. så jag sov bort en vinterdate med nina! sedan gick jag och brudarna på bio. vi såg verkligen den sämsta filmen. old dogs. om någon är så oskön och ens tänker tanken att se den - tänk om. men jag var den enda som var smart nog att använda CSNkortet, hehe. så helt klart värt för att spendera lite tid med tjejerna. särskilt eftersom att suparcorre åker tillbaka till london imorgon... buhu. men nä, det kommer gå fort. vi är på rätt sida av året nu!
så imorgon hoppas jag att någon kan väcka mig i hyffsad tid så jag får träffa mina kompisar och leka ute i snön.

nu ska jag se på TWILIGHT. har äntligen köpt den, så jag kan bota min abstinens lite.
men längtar till new moon kommer ut.
borde man läsa om böckerna ist kanske?
tänk att ta med mina fyra, fina favorit böcker och lägga mig i en solstol någonstans långt bort på en strand i solen. gaahh. jag behöver känna sand mellan tårna!! och jag behöver se haaaaaaavet. buuuhh. jag älskar vintern men måste längta bort lite i alla fall faktiskt.

RSS 2.0