battle

har bråttats med vad jag vill göra ikväll egentligen. fredag och allt. åka till angered och dansa lite, kolla på brorsan när han tävlar, hade jag velat göra. men liiiite tråkigt att åka själv. så nä.. synd faktiskt. london-snubben är där ikväll. hade ju vart kul att se honom! världen är så jäkla liten men det är ett annat kapitel.

men hur som helst så har jag och morsis ändå planerat en liten kväll för oss själva. snart är hon hemma och då ska vi laga tacopaj/gratäng, vem vet, och leta fram julpyntet. blir mysigt. men jag saknar något.. kanske lite dans i mina nya skor eller nåt.

jag är lite rädd för den här inbyggda webcamen.. den tar visst bilder när man inte vet om att den är på. hahah!



jul jul strålande jul

nu har jag haft körlektion i snön. han sa att jag kunde räkna med körkort innan jul! han tycker att jag är klar! strålade jul har vi där. men det är om jag pluggar teori dvs, vilket jag inte riktigt har tid med. så ser ut som vi ska boka veckan efter nyår. wihuu!

när jag kom hem fixade jag lite jobbsaker, skrev upp ännu mer i min skrikande almanacka och slängde i mig lite mat. nu ska rummet städas, och julpyntet fram. kör på julmusik och rysningar i hela kroppen så länge.

nåt underligt lyckorus i kroppen idag med. det började som en krypande, lite obehaglig känsla sådär i hjärtat. men nu glittrar allting på nåt konstigt sätt.
puss


ÄÄÄÄNTLIGEN!!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

jag har sett dom här skorna på bild, letat som en galning, levt i drömmarnas värld och trott att hoppet var ute. och så där var dom. på nelly.com. ynka 399 kr. nu är dom mina, och om ett par dagar ska jag hoppa omkring som världens lyckligaste tjej i mina underbara klackar! det fick bli en liten tidig julklapp till mig själv. och vet ni var det bästa är? precis innan jag tryckte beställ, sänktes priset. dom blev mina för 359 kronor. hejaheja!!

"GU VA JAG ÄLSKAR SNÖ!!"

jaaaja jag vet att min önskelista är kass och ser ut att tillhöra någon 40+ sådär. men jag har faktiskt ingen lampa. och jag snubblar liksom när det är mörkt. jag behöver en jäkla lampa så goddamn låt mig önska mig en!!!
heh, nä så allvarligt var det inte.. men jag glömde faktiskt skriva upp en riktigt cool grej. en pyjamas. en riktigt ful-snygg, go jädra pyjamas. med typ.. helikoptrar eller kaniner på.

och låt mig bara säga att jag är totalt förälskad i just detta ögonblicket. snön faller så himla fint där ute, katten är sjukt gosig och sådär gulligt jobbig i knät, mina fina vänner lämnade kvar chips och choklad... ja. jag har kanske tre och ett halvt skriftligt arbete att göra på sisådär 3 veckor, och allt annat ni vet. men fan. kolla snön. ibland är livet fint.

plus att frida lämnade kvar en hel pepparkaksdeg (som hon köpte som fredagsmys då...) så nu blir det pepparkaks bak med lill-pluttan imorgon vill jag lova. åh. finns lite jul kvar i mig trots allt.

en liten puss i snön ni får
låt mig bara ställa mig på mina tår

winter wonderland

vi hade nationella i svenska b idag, uppsatsskrivning. eller ja.. skriv-vad-du-känner-för skrivning. för mig blev det en skittrist artikel. på 2 och lite till a4 papper. erik, du skrev tio sidor. jag räknar med att jag är körd.

anyway, jag har lite julkänsla i kroppen. förmodligen för att jag skuttade omkring som en liten husmor när jag var hemma så tidigt. diskade, plockade undan och gjorde i ordning lite mysigt i lägenheten. med julmusik på i bakgrunden. + att nu luktar det gott. jag smög ner pyttelite vaniljsocker här och var tipstipstips* så himla påhittig är jag. sen fick jag manligt besök en snabbis också. mysigt.

men nu då.. har jag roat mig med allt annat utom tagit tag i mina läxor. för vem orkar sånt en dag som denna. istället kladdade jag till mig en superduper önskelista till jul. jag glömde iofs lite saker men detta var vad jag kom på..



cuz i'm bigger than my body gives me credit for

så mycket känslor på samma gång. och sen tillbaka till noll. jag vet inte vad som händer och jag vet inte vilken känsla som är starkast. funderar på att stanna på noll. klistra på en mask och simma omkring på botten.





























RSS 2.0