tradition

anna bergendahl gick inte vidare och sverige suger. men likväl så äre eurovision song contest ikväll, och vad betyder det? TJEJTRÄFF. jag är så sjukt bakfull att jag tror jag ska gå under. tryckt i mig massor av mat. frukost och lunch i alla fall, i hopp om att den ska göra mig friskare men det ser mörkt ut. nu är min sista chans för kvällen taco och en sjuhelskottas massa godis och gott. fast.. godis känns inte så jädrans lockande ikväll. men å andra sidan, natten är lång och tjejerna är awesome.

på tal om tradition så börjar ju det här likna något. att du lämnar mig menar jag.

18

18 dagar kvar tills vi åker. hej hå. måste ju skriva det nu liksom, när jag ändå börjat räkna ner här på bloggisen. och snart är jag 18 hörreni!! 181818.
vet egentligen inte vad jag vill skriva. förutom att det har varit en bra dag med mycket att göra. bra det. för börjar komma tillbaka lite saknad. fiske och fika är sånt som putter bort saknad och sånt dära ganska bra. så heja för det!

nu ska jag fortsätta kolla grey's.
ciao

twitch

hej hopp!
nedräkningen är fortfarande igång och idag är det 19 dagar kvar tills vi reser! så idag kom lönen. åkte med morsis in till allum och shoppade lite. bland annat resväskor! whooff tusen kronor fattigare bara sådär. tusen kronor mindre att ta med sig och köpa piña coladas för, buhuuhh :(( hehe, nä då. dom behövdes! våra är pinsamt utslitna efter vårat stressiga reseliv haha, om det var så väl.

wha. känner nästan för att börja packa. och jag vet att jag är jobbig ju, allt jag tänker på! men jag längtar enda ner i tårna ska ni veta. dom gatorna är som hemma för oss, och ska bli så skönt att få ligga och dreggla på en solstol vid havet.
såå. min alanya-budget ligger framför mig. nerkladdad bredvid min engelska-artikel. kanske borde tänka över mina prioriteringar lite..

och en grej! trodde jag skulle bli underkänd i matte b, men vad fick jag?? VG. störtstörtstört. tur skulle jag väl nog vilja kalla det också. men det ska man väl också få vara med om! peppad är jag i alla fall nu. kanske tillräckligt pepp för att ta mig i öronen och skriva klart engelskan.. kanske.
eller kanske lite simpsons först.

20

Hej.
tänka sig att idag är det bara 20 dagar kvar tills jag sitter på flygplatsen och väntar på att få åka till värmen. som om det är så mycket att klaga på här.. nä. äre la inte. men ändå. vem saknar inte att få promenera på stranden med havet upp till knäna lite?

Nu ska jag nog fasiken sätta mig på balkongen och ta tag i alla last-minute saker som jag skjutit upp. och alla som är lastlastlast-tooo-late saker också.

ut i solen med er!

GÖTEBORG I MITT <3333

vilken feeling. göteborg en härlig vårkväll.
efter att ha käkat chips sen klockan sju släpar julia ut mig vid elva för en spontan-tur och fika på stan. varför inte! kände mig som en riktig bonde när jag kom in på avenyn. varje vår förundras jag över hur underbart göteborg är. hur allting kan blomma upp som om vintern aldrig varit här. åh. åhåhåhå. liksom, kliver av vagnen och börjar promenaden uppåt, och vart man än kollar så ser man somriga klänningar, bara ben, snygga killar och neonskyltar med massor av dans under. innan regnet kom, utan att förstöra min kärlek till världen just nu, så var det så kvavt i luften att alla fulla brudar (och oh so cute kompiskompisar) och kullerstenen gav mig världens utomlandsvibbar. alanyakänsla.
vilken feeling. göteborg en härlig vårkväll!!

forget me not


Forget me not, I ask of you
Wherever your life takes you to
And if we never meet again
Think of me every now and then

We had just one day to recall
Now all I want is something more
Than just a fading memory
Left wondering what could have been.

Isn't it a shame, that when timing's all wrong
You're doing what you never meant to,
There's always something that prevents you.
Well I believe in fate, it had to happen this way
But it always leaves me wondering whether...
In another life we'd be together.
We should feel lucky we can say... we've always got yesterday

And as I leave it all behind
You're still emblazoned in my mind
And for that very special day
Nobody loved me in that way

Forget me not, I ask of you
Wherever your life takes you to
And if we never meet again
Think of me every now and then

att rekomendera:

om du är riktigt arg, ledsen, besviken eller liknande över någonting - skriv ner exakt det du känner just exakt när du skriver, i brevform till personen eller händelsen i sig. även om det ser ut så här:lakjfklajfklajfklajslaijrlakjrlakjflakjf. bränn sedan upp brevet och var glad.
hej hopp

-

kommer inte på några roliga rubriker nu för tiden.. så ni får hitta på egna

ännu en söndag jag bara vill ska vara över. ännu en vecka som jag bara vill ska börja. känns bra i tårna.

igår var en galen kväll! tack the host simon och tjejerna för att ni gör mig så glad. och till min bror som är världens bästa också. haha, rubriken kanske ska vara "veckans tacktal".. och TACK TILL MINA UNDERBARA FANS!!! peace out








vampire diaries

.. fungerar inteeee

-

kan inte förstå att det kan göra ont på så många ställen samtidigt. trots att jag egentligen bara pajjat knät..
jag är för stolt för sånt här. ingen är värd sånt här. men ändå gör det så jävla ont. känns som om allting är över. jag orkar inte börja om.
dom där orden. hur.. jag fattar inte. känns som om det är det enda folk sagt till mig det senaste. "måste tänka på mig själv.." my ass. vi vet ju hur bra det gick sist någon sa det till mig. du vet. för du vet allt. och nu spelar allt ingen roll

-

ont i exakt hela kroppen

wii



nu blire käk och spel med dom här fina!
awesooome.
puss och pill

dance like nobody's watching, scream like no one can hear

så freakin otaggad på allting.
fast imorgon kommer bli en bra dag. jocke på stan och wii-kväll med bästa brudarna på kvällen.
nice!


ljubav

 

en lapp på badrumsdörren när man vaknar kan verkligen göra hela ens dag

-

och så är man lycklig igen..

så skönt att vara hemma. hos pappa. i min underbara säng. och känns skönt att det är måndag imorgon. för första gången på hundra år. en ny vecka, förhoppningsvis med lite mindre strul och otur. jäklar. sista söndagsstrulet... glömde ringa mami och kolla hur anna mår. va jag är sämst!

men i alla fall, måndag imorgon. skönt.

i better keep on walkin

iihhh vilken mysig helg jag har haft! kvällen hos natha var fin, tack för den goda maten och allt!

igår jobbade jag hela dagen utan rast, så mycket att göra. men najs att jobba med brorsan så man får gratis energidricka och grejer heh. när jag äntligen kom hem så väntade lilla nea hemma hos mig, premiär för övernattning hos oss! så fin är hon. så go!! inte det minsta lilla gnäll, inte det minsta lilla problem. somna som en stock tillslut den lilla godisen. och nu sitter man på jobbet här och längtar efter henne, haha. mysigt att ha massa leksaker överallt och en liten tjej i hälarna hela tin.

nu ska jag jobba vidare.
SHALOM

as many times as i blink, i'll think of you tonight

inget går som jag vill!!! teknisk väg alltså.. ingen idé ens att radda upp alla otursmoment som it-världen har bjudit på idag, och senaste veckan. (västtrafik inräknat där också) SKIT!!! men samtidigt... om man inte har sånna här dagar, så skulle man väl inte uppskatta de dagar som åtminstone mobilen fungerar. *possitiv***

men med något ont följer något gott! tåg var inställda och grejer så jag hann inte till dansen idag. men detta resulterar i att jag kan åka hem till natha och käka mat och hinna med välkomstdrinken! yeyaa. plus att jag faktiskt lyckades hitta en finfin present by myself till nathisen. eller ah, haha. en present! (eftersom att några *hhrrrrrmmm* tog min januari idé) frågan är hur jag ska slå in det... hm.

jaja. skiter sig kommer ännu en liten sak göra ikväll, men det är väl bara att bita ihop och hoppas på imorgon. upp med tuppen och jobba.

ha en fin kväll allesammans, puss och klem

och just det, så fin.
The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

- owl city då

run this town

alltså, huge news.. allting kommer gå bra.

idag är vi lediga! så sjukt bra timing så det är inte sant. strax ska jag ta mitt pick och pack och tralla ner för att köpa lite avslutningsgodispåsar till våra små gymnaster. efter avslutningen ska jag springa hem till lilla linnéa och passa henne. och ringa anna. måste prata med anna. allting kommer gå bra.

alla mina foton har kommit! dom är så sjukt fula och härliga att jag dör. var annorlunda att hålla alla minnen i handen sådär istället för att stirra på datorskärmen. höll på att pimp (pee in my pants HAHAHA) för att jag skrattade så mycket när jag kollade på alla bilder.

min mobil är fortfarande trasig, kan inte ta emot sms. eller jo, om jag vill starta om den every five second så går det ju. men annars får alla ringa! trevligt va :)) den är snart fixad hoppas jag.

nu är det cirkus en månad kvar till sommarlov och semester. dör lite på det..

spendin my money

ska åka och kolla på en platt-tv i veckan. tog mod till mig och ringde upp en annonsör på blocket. hoppashoppas att tvn är nåt att ha.. orkar inte med min stora, silvriga gamle sak. funkar iofs riktigt bra gör den, men pajar rummet litegrann. om man ska vara sådär ytlig och flashig då menar jag, heh*

förresten! någon som vågar följa med mig? angered.. haha

rude boy

whalla, är orolig..

.. och excited!! massor av saker som har med det att göra, men bland annat för att jag har skickat en massa kort på framkallning. något jag inte brukar göra - som det ska bli ändring på. vill fan se hur jag och mina vänner såg ut när jag blir nittio bast.


en av bilderna jag framkallade! sen ska man bara organisera dom lite najs också... får bli när jag sitter där och är 90

VAAAAAAALBORG

rubriken är lätt större än va kvällen blev. men efter ett tequilarace och vodkasvep (det var då inte jag!) och med mycket trevligt och annorlunda sällis så blev kvällen riktigt värd. hemma klockan ett som på den gamle goda tiden. men känns bra i fötterna. stog och tjöta med alanya-caroline osm höll mig sällskap på centralen en stund. spank you för det!!

imorgon är det första maj. typ min favvisdag ever. och den ska äntligen firas precis som den ska!! hem till farbror med släkt (och nobody else thank yiou very much!!) och kött. gott ska det bli. och på kvällen vankas fest hoppas jag, med vänner och ickesläkt.

nu ska jag och min hemmafrill tvätta bort mascaran och hoppa i säng med galna katten. hon och jag det.
tack för mig!



RSS 2.0