Jag har det bra idag!

Naglarna växer, låren krymper, huden blir brunare och solen skiner. Kan det bli mycket bättre? Ja, det kan det!
Idag har jag blivit klar med massor av strunt i skolan, haft ett awesome danspass med mina barn och tränat själv. När jag kommer hem väntade min studentklänning i den där efterlängtade nelly-påsen - och den satt som en dröm! GLAD TJEJ!!!

 

Suddig bild, men iaf.... 35 DAGAR KVAR!!!

Får lov att citera allas vår kära Ulrik från lilla melodifestivalen - jag har det bra idag!

första lediga dagen på tre veckor kan se ut såhär....

Jag upptäckte precis sjukt fräcka effekter på denna datorns webcam.
kolla!



och så blev jag så glad när jag insåg att jag kunde se ut som Toothless i min favvisfilm How to train your dragon.



HAHAHA. jävlar vilken tönt man kan vara.
så kan det gå när man väntar på hannis. Vi ska ut i solen. Jag kanske går ut nu förresten....... börjar bli rädd för mig själv.

vilken dag!

Cp dag... jag är så jävla upp och ner. Just nu uppuppupp! Kan bero på energidrickan, eller att jag äntligen berättade att jag saknar någon, eller att jag gjorde fetaste kapen på lindex idag. Eller att jag hittade mitt var jag trodde var förlorade filosofiarbete... (vill väl inte påstå att det egentligen var så jäkla mycket som försvann men ändå)

HÄR MINA VÄNNER! kommer kavajen som från början kostade 499 kronor! Och vad fick jag den för?
dumdumduuum........










49KR!!!!!!

dags att deklarera!

Oj vilken töntig rubrik.. men vad gör det när man får tillbaka 10000 någonting i skattepengar sådär vid midsommartider?! YEEEEEEEEEEIIIII!!!!

out of the doubt that fills your mind, you finally find -you and I collide

Sitter och lyssnar på fin musik som jag aldrig tycks tröttna på. Solen skiner fortfarande tappert där ute och jag sitter, inte lika tappert, och försöker skriva en filosofisk dialog mellan "skeptiker-sara", "emperist-emma" och "rationalist-rebecca". Går sådär måste jag erkänna. Både när jag försöker vara partisk och ta ställning - känner mig lika splittrad som dessa tre hitta-på människor är. Alla i en. Inte bara på det filosofiska planet heller.. åh nej. Känner allt på samma gång. Stressad och harmonsik. Glad och.. inte lika glad. Vill och vill inte... Jag trodde jag var för vuxen för sånt här nu?! Jeez, man går ju ändå ut trean. Tar studenten! *stor tjej***

Ett ypperligt exempel var idag på väg hem från bussen. Där går jag och bär på min fina balklänning och min studentmössa. Jag kände mig så jävla lycklig rent ut sagt samtidigt som det känns som att skräcken/stressen/alla-obehagligt-man-kan-komma-på rann genom blodet. WAH!?




RSS 2.0