en vän har gått förlorad

Jag ska skriva på som om jag gör det varje dag, bäst så.

I helgen var det efterlängtade Eurovision songcontest! Inte för att själva programmet är jätte omtyckt, men traditionen att träffas allihopa hemma hos bästismanda gör det bättre än självaste julafton. Jag tycker om er så mycket tjejerna!

Dagen efter, när vi faktiskt sovit mer än vanligt - Nämligen en sisådär... 4 timmar kanske? så var det ju morsdag. Jag måste erkänna att jag faktiskt inte köpte någonting till morsan. Kände mig ganska dum. Men å andra sidan gillar jag inte sådana dagar, och som ni vet gäller det även alla hjärtans dag till exempel. Det är bara dagar som man kommit på för att kunna sälja varor. Reklamskit. Detsamma har man gjort julen till.
Jag har bott hos min mamma, kramat henne, älskat henne. Det räcker.
Vi åkte i alla fall till min lilla mormor och hälsade på och fick fika. Det var väl som vanligt.
När vi sprang över till moster la jag mig på soffan och sov tre timmar. Sen sov jag lite till.

I morse gick jag upp i tid och var så duktig! Förutom den lilla detaljen att jag gick och la mig igen. Sen sov jag till tre med gott samvete. Är helt slut hela tiden, på ett riktigt gott sätt! Eftersom att jag hela tiden lyckas somna så himla mysigt. Hoppas på det i natt igen!

Förövrigt händer inte mycket. Eller jo, egentligen så gör det faktiskt det. Men det tar vi en annan dag!
Night folks!!

9 maj

äntligen fredag.
Veckan har gått långsamt, trots att det varit en del skoj att göra. Men nu så, nu är helgen här! Så härligt är det när man bara har kunnat gå och lägga sig på (i mitt fall) taket och softa lite i solen efter skolan. Nu ska morgonen lätt börja där! mums.

Ikväll planerade jag först en hemmakväll. Men kom på att det fungerar inte. Inte när vädret är som det är. Såå, amanda ringde och berättade att det var korp-match kvart över sex! Najs, dit kunde vi dra. Men näe, det var tomt.
Så då föreslog jag att vi skulle dra in en sväng till alingsås och överraska min pojkvän i skateparken! :D det gjorde vi! och himlans vad förvånad han blev... haha


aja, jag känner att detta blir totalt misslyckat. nu är jag i alla fall hemma! mätt och nästan glad!
Ha en trevlig kväll!

7 maj

Idag är det onsdag. Vi hade praktiskt hemkunskapsprov och jag stressade halvt ihjäl mig. Det är sån jag blir när jag vill nå högre än vad jag gör! Illa...
Jag, Amanda och Sara dansade sedan. Vi blev depp, eftersom att efterlängtade dans-dm är inställt!!! Såå tråkigt. Men vad du än säger Amanda, så var vi inte riktigt förberedda ändå. Men jovisst, vi kunde blivit.

Om fem dagar har jag och min älskling i alla fall varit tillsammans i sju månader. Jag är glad för det!

6 maj

Detta blir ett sådant där "idag har jag gjort" och "idag ska jag göra" inlägg.
Jag är ganska stolt över mig själv! Svenska uppgiften skulle för övriga klassen vara inne igår, men det var väl typ hälften som lämnade in. Jag själv och Nina fick typ, två extra dagar på oss. Man tror ju att jag åtminstone borde börjat med arbetet igår, eller förra veckan då. Men nä. I stället hände massa annan skit, som jag inte kommer att tala om för någon.Men jag gjorde det idag, och jag gjorde klart det! Weei.
Efter maten skulle jag ringa Jesper. Det tänkte jag också, för att jag saknar honom. Men mamma sitter i telefon med en familjerådgivare. Det handlar om mig. Mig och min pappa. Det är ganska sjukt att dom inte har tider förrän i höst. Det bevisar verkligen att alla har problem.
Men vadå, ska man ringa ett halvår innan man får problem då?
Nu ska jag försöka rycka telefonen ur handen på morsan, och sedan springa iväg till Jesper och faktiskt plugga lite till.

Hejs igen!

6 maj

Vem är du, "R"?
Ja, blogga ska man göra om man känner att det ger någonting. Det håller jag med om. Men mer förstår jag inte vad du försöker säga, om det är något mer?
Jag var bara ovanligt less på all blogg-noja. & jag är fullt medveten om att min blogg inte är bättre än någon annans. Den är lätt tvärtom! Men som säkert för alla de andra som jag anser har tråkiga bloggar, så ger det mig någonting. Kanske inte någon annan, det ger mig något.
Men jag gör inte reklam för den, eller någonting i den så att folk ska läsa. De som är intresserade av mina tankar dyker upp, de som inte är det - kan stanna utanför. Jag själv läser inte längre de bloggar jag klankade ner på. Men gött om dom fortsätter skriva då, som vi märker genom all reklam de gör för deras små kryp in.

Tack & hej för denna gång!

när kommer du förstå?

När ska du förstå att sakerna du säger sårar mig?
När ska du inse att det är du! du, och inte jag som alltid förstör?
Jag vet mycket väl att jag inte är perfekt, och att jag inte räcker till men jag lovar dig att jag försöker i alla fall.
Jag kämpar! Någonting som du inte gjorde tillräckligt.
Jag gav dig ett val, tidigt. Sedan sa jag det igen. & igen.
Du valde fel! Du valde bort mig! Du valde bort mig & hela familjen för någonting som du behövde!
Du har valt att glömma våra minnen, strunta i nuet och valt bort vår framtid tillsammans.

Jag gav dig ett val, och du valde fel.
Gång på gång sårar du mig, mamma och jimmy.
Gång på gång får du mig att sakna dig, älska dig och hata dig.
Gång på gång får du oss att sakna dig, älska dig och hata dig.
Du valde fel, pappa.
När ska du förstå att du förstör mig?

4 maj

Alltså helt seriöst jag är världens sämsta bloggare!!
Berättade precis för Alissa, min kusin, att jag har så svårt att skriva blogg när jag vet att folk läser den. Kommer inte på något som är det minsta intressant att läsa om ("idag såg jag en med rutiga byxor, wooaah), eller skriva om för den delen.
Vem är intresserad av att läsa om vad man gjort en helg liksom? Om det inte hänt något förvånandsvärt intressant och spännande. Om alla fortsätter att skriva om sina intressen kommer det inte finnas någonting att prata om längre.

Så, antagligen kommer jag att fortsätta ha en negativ inställning till detta misslyckade försöket till blogg, och skriva i lite då och då i min äldsta, som jag åtminstone kan låtsas är hemlig.

Anyway.. kanske ska jag satsa på att bli as personlig istället? Haha, hade varit skoj. "Igår hade jag världens goaste sex!" Eller... "pappa har presenterat fittan för hela jävla släkten."
också ooootroligt intressant läsning. Nä. Bloggar gör mig illa

1 maj

Näe, nu sitter jag här på jobbet och vi alla snackar bloggar! Jag kan ju inte låta bli att kika in och skriva något litet i mitt snygga lilla kryp in.
Jag har i princip inte skrivit sedan jag och Amanda skulle åka till Österrike. Finns ju inte en chans att jag skulle kunna berätta, ens det mesta, jag har gjort under denna tiden - eller vad som har hänt.
Well, jag kan ju berätta lite kort om veckan då - som har varit soft.

Okej, måndag: Hemma och rensade garderoben & storstädade rummet. Fick hundra spänn till skolan. Agendadag.
Tisdag: halvdag i skolan. Sedan tog klassen tåget in till bion. Vi hade det riktigt mys.
Onsdag: valborg. jobbajobbajobbaöver. sedan träffade jag älsklingen. somnade där och vaknade mitt i natten, då jag kom på att jag skulle jobba idag!
Torsdag då: jao.. har bara jobbat hela dagen.

That´s all! Hope to see you again! pözz

hej!

Här skriver jag aldrig. det är synd. puss

RSS 2.0