her morning elegance



Awesome. Tog mig ett par sekunder innan jag förstod vad som egentligen hände.. Tänk hur lång tid den här videon måste ha tagit att pussla ihop! Fast med tanke på att en animator gör ca 4 sekunder animerad film på ett år kanske inte detta är en så big deal.

TILLBAKA

Hej alla!
Såå mycket som har hänt... veckan i alanya var rena rama kaoset. & inte på det där underbara sättet som man kan älska kaos på en utlandsresa utan lite mer tvärtom. Men vi hade vårt goda... Jag har ändå aldrig varit så lycklig över att sätta mina små fossingar på iskall svensk mark - och att dessutom mötas av mitt dreamteams ansikten (pojkvännen, bästis-hannis och brorsan) slår ju allt! Nä vänta... min överraskning som väntade hemma på sängen slår allt. Av min pojkvän -- som slår allt! (BRUNO MARS I LONDON!!!!) Ja, vad kan jag säga.. jag är grymt lycklig!

Denna veckan skulle vart vår vuxen-vecka. Jag och E skulle jobba tillsammans och bo ensamma. Men så vart det inte! Blev lite arbetslös i veckan, men fick ändå tusen saker att göra. Hade bland annat mitt första vuxenpass i dans, på Actic, igår! AJ min kropp. Men värt för nu är man officiellt gym/grupptränings instruktör! Låter så hett. Imorgon vankas jobb på gbb i stan, och sedan en vipkväll på Make up Store. Så nice! Ska färga fransarna och slösa lite av lönen på tjejgrejer.. Torsdag och Fredag ska jag leka instruktör återigen! Denna gången för ja sisådär ett par hundra barn... Lördag hoppas jag på Ikea!! Vill överraska mami med lite grejer och få åtminstone en vuxendag med erik..

Nog om det!
Idag köpte jag skor! Men jag är fortfarande på jakt efter dom perfekta pumpsen. Svarta eller röda... men ist hittade jag ett par väldigt perfekta Jeffrey Campbell lookalikes på nelly.com. Hur underbara?


GREETINGS

GREETINGS FROM TURKLANDET.
Ja, men just det. Fınns ju faktıskt ınternet aven om man e utanför sverıges granser! Fınns tıll och med bokstaven ö.... Dagen tıll era/ara.... nı vet.. e jag övertrötta allan. Inte sovıt mkt ınatt, och mın daglıga powernap verkar vara en dröm langt bort ıdag. Idag ska det föras med unga norskar och tre mınst 6 lıter sprıt har en dryg vecka pa sıg att blı mınnen blott. Mycket festande att ta ıgen med andra ord.

Veckan har namlıgen bjudıt pa langa sjukhus besök och langa dagar pa rummet med ac. Helt enkelt för varmt ute. Men nu jeklar!

Jag saknar mın babe sa att jag sprıcker.. men blır sa pırrıg och glad av tanken att komma hem tıll honom sa jag klarar mıg förhoppnıngsvıs.

hörs snart ıgen, akta era kalla fossıngar hemma ı svealandet!
over and out


HICKUPS

Godismorgon!
Inatt/imorgon (??), jag har noll koll - så åker jag i alla fall iväg igen! Alanya denna gången med. suck... Fast nä, ska bli riktigt fint med sol och bad med massa trevliga människor, framför allt mina fina vänner. Så har lite att fixa idag. Ska in till stan för att växla pengar, köpa en almanacka.. ähm.. kanske lämna tillbaka skorna jag har inte bestämt mig. Träffa pappa ska jag hinna med också, och kanske möta älsklingen! Sen ska vi hem till mig och mysa som aldrig förr.

Det jag har att hitta till packningen idag är mitt andra minneskort till kameran, hemskt störande att det är borta! & mina solglasögon.... dom har jag säkert lagt på nåt jättebra ställe. Typ i nån affär....

Hörs om två veckor!

en katt för sin hatt

mja jag vet inte... hiss eller diss? hett eller ovett? hot or not? keeper eller sweeper?


cravings

Vad skulle jag inte göra för att kunna knäppa med fingrarna och vips så står min bf här framför disken med en ros och en chokladask i handen? Utan hasselnötter då... suck. Ska fortsätta dagdrömma här ensam på jobbet.

to love you more

Jag har precis lärt mig att kärlek är när du vågar vara sårbar, vågar kasta dig bakåt och lita på att någon är där för att fånga dig.


we are the colors of the rainbow

 

Hej kompisar! Vet ni vilken underbar kväll jag hade igår? Erik hämtade mig på jobbet och sen åkte vi hem och lagade mat, och köpte massa massa gott. Chips, choklad, godis och nötter och ja... you name it. Det mesta är kvar i mitt köksskåp för tillfället. Där får det vara kvar, för ikväll ska jag hem till honom istället. Efter en varm dag på jobbet, vilket är att förvänta, så hoppas jag på bad i poolen!

Åh. Jag hoppas ni har det lika fint som mig. Fast kanske ännu lite bättre, lediga ute i solen... Nu är det dags för mig att gå till jobbet!


Puss!


smooth criminal

Här har man det gott. På balkongen med en smoothie (gjord med min nya mixer, tack mormor!) och massa Vänner-avsnitt. Halsen känns bättre och inget syntes på proverna jag gjorde idag på vårdcentralen. Så det är bara att shape up! Behöver nog vila mig imorgon också dock.. men sedan blir det jobb resten av veckan och helgen!

 

 


RSS 2.0