thank you for the pain it made me raise my game

känner mig skapligt äcklig.. att duscha fjorton gånger räcker inte. det blir nästan tvärtom faktiskt. det är nämligen mina gamla tankar som styr nu för tiden. inget jag kan säga att jag är stolt över. man märker inte av dom när man är på väg åt "rätt håll". men så fort dagar som denna kommer ikapp så vet man att man är där. välkommen tillbaka! fuck.

ja, och några alanya bilder har jag inte lagt in på datorn heller. dom rullar på i min fina digitala fotoram som jag fått av min kära moster. den sattes stolt upp igår på mitt redan överfulla nattduksbord. tanken var att jag och älsklingen igår skulle fått upp åtminstone en hylla på väggen så att jag kan få lite ornding på alla mina fotoramar och minnesgrejs. men icke sa nicke. vi fick i alla fall upp min spegel på väggen. men erik han får fortfarande inte plats i den.. min långe, blonda best. hihi.

denna veckan väntar massor av mys med ovannämnda. åtminstone så ska vi försöka få till en massa mys. för att på söndag åker han iväg till sthlm för att flyga vidare till NY på måndag. usch. vakna ensam på min nittonårs dag. jävligt deprimerande...
hur som helst, så är det massor inplanerat redan! idag blir det tacomys med bästa tjejerna. imorgon drar jag, amanda och alex (?) till skövde för picknick. haha. onsdag väntar mini-roadtrip med amandas familj, och en fin middagsdate på kvällen med älskling. torsdag vettetusan och fredag ska vi ta och fira min dag! får se hur många som joinar mig i år. ska bli kul att träffa alla! en rejäl jävla brakutgång vill jag ha. lördag är min sista dag med min fina innan han åker, så då stannar telefonen och all annan kommunikation med omvärlden utanför sovrumsdörren. haha.

JÄTTEROLIGT inlägg.
lovar att bjussa på lite bilder snart. men just nu är jag för opepp för allt. förutom livet med alla mina fina. det fortsätter vara fint det.

puss och kjam


bild från kläppen i vintras!

longing for adventure

jag vill inte vara den här tjejen. tjejen som ligger hemma i pappas enorma lägenhet med en tom b&j glass på bordet, filten om de bara benen och fjärrkontrollen slappt hängande mellan fingrarna... fy fan. jag är så jävla sugen på äventyr så att jag spricker. imorgon kommer säkert osäkra lilla lisen inom mig fram och är alldeles för rädd för stora världen och håller sig gärna bekväm i den gamla staden ett tag till. bara ett tag till. men ikväll.. jag kan inte drömma mig långt bort nog. jag googlar alla möjligheter som flyger runt i huvudet på mig, mailar folk och frågar, kollar bilder och bara önskar att jag kunde, både ekonomiskt och modmässigt, bara dra iväg någonstans. känns som att alla stora städer skriker mitt namn, samtidigt som mina kalla fötter längtar efter varma stränder... jag vet inte vart jag vill hamna men jag vet att jag inte vill vara här.

det konstiga är att allting är bra. jag har åtminstone ingenting här hemma som jag vill komma ifrån (bortsett från svenssonsvensson livet som väntar runt hörnet... åldersnojja hej) - tvärtom. jag har mycket som jag kommer sakna, som håller mig hemma. ändå är jag så jävla pepp på att spara alla mina pengar för att kunna göra vad fan jag vill.

jag tror det är precis så här jag ska göra. ha det roligt några kvällar i veckan i det här annars så skittråkiga, avlånga land - och vissa kvällar sitta och uggla och nästan dö av uttråkan för att längtan ska bli så stor och omfamnande att jag sparkar iväg mig själv till andra sidan jorden.

ju längre jag skriver på detta inlägg desto närmare verkligheten kommer jag dock. mina drömmar får vänta. alanya händer i augusti (och jag är faktiskt taggad, igen! saknaden av min bränna tar över den kommande saknaden efter pojkvännen lite tror jag.. hah) och pengar växer inte på träd. det återstår att se hur mycket jobb jag får i höst eller om jag hittar något annat inkasserande. rosenlund? naaaaaa.

hur som helst vill jag bara skriva av mig lite. sist men inte minst vill jag säga att jag önskar detta blogg-inlägg var skrivet i någon skitliten lägenhet delad med en riktigt hypad, heroin-chic brud, i new york. med en trång och schleten cambild på slutet.

MEN AJRÅ. här är jag i gamlestan liksom.

nåja, glad midsommar på er kompisar.

i need to tell someone, anyone who'll listen and that's when i seem to fuck up

Mycket nytt! Mycket som har hunnit bli gammalt.. ja, ibland kommer liksom livet mellan blogg och dator och ståhej. Jag lever nu och jag älskar det.


för att lindra denna satans ångest

en ATT GÖRA LISTA! wihu!

  • ehm.. packa?! alla tänkbara shorts, klänningar, mysiga strandkläder, ipod högtalare, mobilladdare, kamera och kameraladdare, pass, tömd plånbok, pengar, hattar, solkräm, bikinisar!!!, handduk, kudde... ja ni vet..
  • kanske köpa solkräm och det där då.
  • växla pengar
  • ringa till tre och för det första säga att HAHA nu har jag ingen mottagning hemma heller så låt mig reklamera för fan!! men så länge spärra internet och mobilsvar.
  • hm, det var något mer..
  • jag svär det är något mer man måste göra innan man åker iväg?
  • SKRIVA UT BILJETTER! men det gör amanda...
  • fixa skjuts till planet. älskling?
  • städa mitt rum nu, göra mig lite fin för min underbara som kommer hit och kramas ikväll. krama på honom är i alla fall det viktigaste.

den blev änna klen.. men det var värt ett försök.
ALANYA SNART KOMMER VIIII


ont i magen men glad ändå

... tror jag.

jag började med värsta entusiasmen att skriva på ett inlägg fyllt av skojigheter från bal och student! (kan inte skriva om min student utan att lägga till att det var den bästa dagen i mitt liv!) men istället får det bli ett litet mini-inlägg om mina humörsvägningar och beslutsångest gällande resor och känslor. en resa är numera bokad - till käraste alanya med käraste amanda! vi bokade idag och åker på onsdag. nice! eller ja.. jag är livrädd för spontaniteten men intalar mig själv att det är sånt här jag ska göra nu när jag är ung, fri och dessutom har lite pengar över. något jag dock inte är fri ifrån är min fina pojkvän - OCH TACK GODE GUD FÖR DET!! - honom kommer jag sakna ihjäl mig efter. fy fan. men han har tappert fått mig att inse att jag gör rätt i att åka, inte för att det kommer få mig att sakna honom mindre men hjärtat känns i alla fall lite lättare. min far kom även han och sa till mig att det är klart som fan att jag gör rätt i att åka, trots vissa komplikationer som jag inte tänkte på. nåja! ett inlägg om den bästa veckan i mitt liv får komma när det kommer. nu ska jag packa, krama på min mamma, och gråta en skvätt av resfeber.

puss och kjam!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0