say it right.

tack julia. och grattis julia!

OCH HALLÅ. HOCKEY DM IMORGON TJEJER :D:D:D:D GÖTT SOM FAN MED MASSA BLÅMÄRKEN! :D
önska oss lycka till va faaajn

say it right.

1984 mördades en 4- årig flicka, hon blev strypt av sin styvpappa. Om du inte kopierar denna texten och lägger ut inom 30 minuter kommer hon sitta på din sängkant och stirra på dej med hennes mörka ögon fulla av sorg, och den trettonde natten kommer hon att strypa dej långsamt till döds. Sov gott

var bara tvungen. lezkigt ju.

say it right.

Ikväll ska pappa servera lamm till middag, vilket passar mig alldeles utmärkt eftersom att jag hatar det.
Senare ska jag supa ordentligt tills allting känns riktigt jävla bra!! :D:D

PUSS PÅ ER MINA KÄRA VÄNNER.

ont.

Jag önskar att det kunde sluta göra ont.
Ont i magen, och lite högre upp på vänster sida.

say it right.

jag vet att jag inte är bra nog. jag blir påmind om det varenda dag. precis som att jag blir påmind om att det är mitt fel, och det är på grund av mig.
inte nog med att jag blir påmind av dig, varenda dag längre, nu har det börjat igen. den jävla onda cirkeln. så många gånger jag har sagt att nu vet jag hur jag ska göra. nu är det slut, och nu är det en ny början!!
jag vill klara det denna gången. för att jag vill vara bra nog på någonting. hjälp mig med det.

home

idag är jag hemma för att jag känner för det. och jävla skitfan att jag fick mens. den får mig inte att må bättre precis.

jag som behöver bus.

things will never be the same again.

Nu har jag lugnat ner mig. Jag har tur som har min bror, och jag vill inte att han ska gå.

Allting du har gjort mot oss, och ännu är det inte över. Jag har inte längre ord att argumentera med emot dig, för att de sätter sig ändå inte i dig. Jag är alldeles för trött för att ens kämpa mot och med många saker. Jag önskar att du valt så annorlunda många gånger, men mest från början.
Du är inte den du en gång var, och därför kan jag inte heller säga att jag älskar dig.

sweet things

Sista dagen på lovet är alltid deprimerande, men jag känner faktiskt att jag har lite mera krafter nu för att orka tre veckor i skolan. Sedan åker nämligen jag och Amanda!!
Helgen har varit riktigt fin. Allting ordnade sig bra mellan mig och älsklingen, så ingen behöver oroa sig eller så men tack ändå, eller nåt. <3
I alla fall, igår så planerades och handlades det hela förmiddagen. Jimmy blev iväg lurad och så bjöd vi hit alla vänner och familjer. & sååå SURPRICE/GRATTIS/ÖVERRASKNING!!!! Hahaha, han blev ju i alla fall riktigt glad och överraskad! Mysigt hade vi det!
Sedan körde pappa mig och Jesper till Mathias. Där var det... okej! Jag menar, jag saknade många, många folk! Men dom som jag tyckte om mycket var också där. Sedan blev det ännu trevligare när även Lisa kom! Åh, sötnosar är dom dära.
Nåja, Jesper och jag bestämde oss i alla fall för att inte dra vidare på efterfest utan vi gick hem till mig istället och hade det mysigt. Nu är det redan idag, och jag ska plugga. Blä.
Får i alla fall träffa älsklingen sen för att han har glömt massa saker hos mig! Jaaa :D:D thihihi.

Amanda min. Saknat dig nåt så grymt detta lovet alltså! Krya på dig <3

Hoppas alla har haft ett finfint lov. Puss på er.

jesper.

Jag önskar att han vore här nu. : (

different kinds of love

all I wanted, was for you to fight for me...

jimmys dag & alla hjärtans dag

Igår blev världens bästa bror seriöst arton år! Helt sjukt är det, men sant! Dagen blev enkel, och firades med middagsmys och lagliga drinkar för brorsan.
Grattis på honom!

Idag är det alla hjärtans dag. Vilket jag ger blanka fan i eftersom att det är en dag som bara hittats på för att affärerna ska ha någonting att sälja fram till påsk - då alla hjärtan byts ut mot ägg.
Som pricken över i:t ska jag inte vara med min pojkvän idag eftersom att helt plötsligt blev allting konstigt igår, vilket resulterar i att jag fasen inte tänker ge mig - och jag tänker vara ensam.
Därför har jag kommit fram till att alla hjärtans dag, suger. Dagen hade inte varit alls lika jobbig om den bara hette torsdag.
Jag saknar honom redan ju.

4 månader

Idag är det dessutom min och älsklingens 4 månadersdag. Kan inte förstå det!
Älskar honom verkligen.
Efter jag har varit och tagit min sista spruta så ska jag vandra hem till honom, där han lagat fin middag och grejer! Ååh, hiih! mysigt!

image34

GRATTIS TILL MIG <3

LOV!!

Weeeeiii det är loov!
Det är till och med andra dagen på lovet! Yääy, jag är rätt dålig på att vara en aktiv bloggare, men har inte orkat för det har hänt rätt mycket liksom!

Kan börja med att berätta att det var inte min moppe, och att moppetjuvarna visst är smartare än mig och min pojkvän. Skit också, säger jag då. Nåja, jag vill hellre ha en cykel!
Annars har dagarna varit rätt basic med mycket pengaslöseri. I fredags dansade jag och amanda, inget slös där. Lördags shoppade vi! Inget slös där heller för allt jag köpte var ytterst nödvändigt! Typ. (En väska, skor, två par tröjor, mat) Söndags... just det! Kalas hos mormor typ. Inte skoj att vara på och inte skoj att läsa om. Igår- måndag, åkte jag in till allum med min älskade moster Anna för att kolla present till min snart artonåriga bror! Fast först fick jag vandra omkring där i nära en timma själv, och vänta på Anna.. och självklart måste jag hitta massa jag vill ha.... det där, var slöseri! (armband, två par örhängen, solglasögon, lotion mm.) + att jag hittade vrålsnygga jeans på Bikbok för bara 299:- som jag tänker köpa på lördag, och en finfin vit skjorta!
Men sedan i alla fall, köpte jag en liten present till brorsan, han får mer en annan gång. Efter det hängde jag med moster hem litegranna och hälsade på min älsklingskusinvitamin linnéa! ååh, finns ingen sötare. Så roligt när dom börjar lära sig massa fula ord! Det är ju det kusiner är till för ;)
På kvällen blev det lite tjejkväll! Mötte nina och alex och så köpte vi gott, sedan kom amanda hem till mig också. Ni är bäst tjejer!

Bilden är ett tag gammal ju, men det är min favoritbild!

image33

fredag i skolan

Hej!
Har stulit amandas skoldator lite för att säga tjena!
Dagen är bra! Jesper älsklingen tror att han hittat min stulna mopppe! Weeeii, jävla suckerrrrsss som tror att dom är smartare än min pojkvän!

nu ska vi härma kissie :D puss!

.

Dagen har varit bra, teatern var bra, allt är bra! Kom och hämta grejer här hos pappa bara, läxor och sånt dära.. så nu ska jag skynda iväg till mamma igen. Avskyr detta. Nåväl, finns inte mycket man kan göra.. Bara le och se glad ut!
Sen ska jag ringa min moster och planera en överaskningsfest!

hejs!

you never know

Vet inte om jag nämnt det, men jag fick ju mig ett ryck i... måndags? Då jag i alla fall möblerade om mitt rum! Har tagit lite bättre bilder, men man ser lite bakom mig här i alla fall! Ni som vet hur det såg ut innan, ser ju skillnaden i alla fall.
image32
Otroligt ful cambild, men i alla fall! Vad tror ni? :)

blää

Tjolahopp!
Dagen har varit rolig och slitsam för fötterna! Den började med lite matte i skolan, och det är så härligt när man faktiskt begriper sig på matte! Det får mig att tänka att teknikprogrammet kanske inte är så fel för mig i alla fall?
Men senare i alla fall, trallade I-laget ner till stationen och tog tåget till ishallen! Weeeii. Det är faktiskt alltid kul att åka skridskor med skolan! Mest för att man suger, och har så grymt skojigt med Julia när man sitter och fikar - men idag också för att vi spelade hockey! ;D Haha, okej. Kanske inte så mycket spelade hockey, men jag höll i en hockeyklubba och putte på en puck! Alltid en början.
Anledningen att jag ens försökte var ju självklart så att jag ska vara riktigt taggad när det är dags för Hockey DM! Kommer nog bli en rolig syn!

När jag äntligen kommit hem i alla fall, efter en som det kändes huuur lång promenad som helst, gick jag in på mitt rum och hittade en mysig liten spya i min säng. Åååååh jag blev rasande! Hade lust att sparka ut katten och lägga huvudet under en stor, fet manglare. Jag hatar spyor! Ueek. Nu fick även ni en trevlig liten upplevelse, varsågoda! Hihi. Blä.

Senare i alla fall, ska jag med älsklingen på teater! Det är hans syster som bjudit in mig till hennes uppvisning, och det ska bli riktigt roligt! Älskar teater. Ännu bättre blir det ju när även Frida ska dit! Puss!
Men nu måste jag verkligen ta och plugga lite in i det sista. Känner mig faktiskt hyffsat duktig i alla fall. Hoppade över stan igår, vilket jag verkligen inte ville för att jag vill ha så mycket och bara måste köpa present till min soon-to-be artonåriga bror! Men jag var verkligen tvungen att göra alla möjliga läxor. Kom på ännu en nu. Ja, ja det löser sig!
Ha en fin dag, puss!

skooja bara

Okej, nje jag kunde inte gå och lägga mig!
Läste igenom lite bloggar och sådära och så kom jag till Amandas. Sötnosen, din blogg är min favorit.
Tänkte passa på att göra lite reklam för den!
(Min länkfunktion fungerar inte just nu, men ändå)

www.amandaalmius.blogg.se: man bara måste läsa. mandisen skriver härligt bra och det är kul att hänga med!
www.kissie.blogg.se: bloggen alla känner till, som man inte vet om man ska tycka är skitball eller skratta! Jag hejar nog faktiskt på det första! Okej, inte min stil. Men är det inte hur härligt som helst med en människa som vet hur hon är, och verkligen står för det? Jag säger bara; keep it up!
www.kenzaas.blogg.se: bloggen som jag började läsa ett tag men gav upp. Men så började Amanda prata om den och då var jag bara tvungen att kolla tillbaka. Nu kikar jag in varje dag, men är inte riktigt besatt av den precis.

Sen finns det många andra fina bloggar som jag läser, men det är ni nog mindre intresserade av!
NU ska jag i alla fall gå och räkna matte! Med andra ord sova. Godnatt!

pinsamt stavfel!

HAHAHA! läste precis bikini-inlägget som jag skrev häromdagen och upptäckte världens jävla stavfel! haha, jag skrev ju cider med "s" i början! Hjälp!
Söta människor, jag är inte så efterbliven. Det ska genast rättas till.

streessss

Veckan är riktigt stressig, ändå utnyttjar jag inte min tid och jag slarvar och bli skaaabb. Aja...

Idag fick jag mig ett ryck och möblerade om mitt rum hos pappa! Konstigt nog kände jag att jag behövde en förändring, vilket är ganska knäppt. Jag är faktiskt nöjd, och lägger upp bilder någon dag!
Annars var det bara sånt där urtråkigt AEr-åds möte på skolan idag. Jag och Amanda gick dit för att få lite komp! Yeaah, värt det i alla fall, man fick ju godis!
Men så när jag kom hem blev det bara massa skriva, tog upp matteboken men började prata i telefon, käka ( uek ) och sen hem och göra klart rummet! Sedan kom Jesper en snabbis för att se hur det blev och pussa mig lite, det var snällt. <3

Nu ska jag räkna matte halva natten i min nybäddade sääng! Jag hittade nämligen en spindel i den igår, jävla katt, så jag fick bädda rent klockan elva på kvällen. hehee.. jag är rrrrrädd för spindlar alltså, i alla fall dom små.

Men jao, ses imorgon! Puss

"jätte fiffig rubrik"

Dååålig fantasi.
Okej, inte feberfri idag heller men har i alla fall inte haft feber nu på kvällen! Vilket jag ser som ett enormt framsteg! tackartackar. Även om jag inte mår bra imorgon känner jag mig tvingad att gå till skolan för fasen vilken busy vecka. Allting bara flyger omkring i huvudet, jag behöver en ordentlig planering!

Pappa kom precis hem i alla fall, har suttit och tatt ikapp lite med honom, så jag sover här inatt. (uppenbarligen eftersom att datorn är här.) Innan det har jag, mor min och Jimmy roat oss med massa sällskaps-spel. Hehee, jag äger. & lite innan det, kom Jesper och tog mig på en frisk promenad, och det var skönt med luft och lite pussar!
Men nu somnar jag snart över tangentbordet.

Ha en fin natt allesammans, hoppas vi ses imorgon!

tycka om

image31
Jag har funnit en söt liten artist. Lykke Li tycker jag om!

ge mig sommar!

image27 image28
image29 image30

Seriöst, kolla in va fina! Alla kommer dom från nelly.se och kostar runt tusenlappen. Satan. Hoppas att jag kan hitta liknande på typ H&M sen när det är dags att leta! Åh, vad jag längtar till sommaren!

Men först, så vill jag ha vår! Jag glömmer ju aldrig förra våren när jag och mina tjejer sprang runt i klänning och ballerina skor, slog oss ner på en brygga och drack cider och åt kakor, och hur vi sen frös häckarna av oss. Det vill jag ha nu!
Men när jag kollar åt vänster så ser jag en förvånandsvärt grön gräsmatta, och lite längre upp mot skogen och på taken - snö. Lite tråkigt sådära, i alla fall när vädret fortfarande är sådära grått.
Men om inte många veckor åker jag och Amanda till Österrike och får känna på riktig snö! Weeeii! Och tänk sen när vi kommer hem, har det kanske hunnit bli lite vår?
JAG LÄNGTAR!



lördag like hell

tack gullungar för the comments. <3 ^^

Okej, lördag ännu en gång. Jag fick feber även denna eftermiddag! Egentligen känner jag mig inte sjuk längre, och det är ju bra. Inflamationen i axlarna gör inte så ont längre, halsen är bra och så och febern inte lika hög! Gooood.
Men orkade inte direkt göra någonting ikväll. Bestämde mig för en härlig hemmakväll istället. Blev ju sådär förstås, lite roligare ute. Just nu känns det som att alla är hemma hos Dogge, men det kanske inte riktigt är sant. Dom tyckte att jag kunde komma, och oooh jag ville åka in. Men ne, orkar inte med feber. Dessutom, feber + dricka - hur bra är det?

Har en känsla av att det är fredag, så kommer ju bli besviken när jag vaknar imorgon och det är söndag! Men det gör ingenting. Ska försöka övertala min moster att jag får komma hem till henne! Annars blir det mys med J ..  :)
Det blev det igår också. Han är bra på att ta hand om mig när jag är sjuk. Hehe...

Nu ska jag lägga mig i sängen, kanske sätta på en mysig film och dricka massa Ica´s Passionsfrukt! Mums! Senare ringer älsklingen när han är påväg hem också. perfect.

& mandan... förlåt mig. men ah.. you know, jag liksom älskar dig alltid.

RSS 2.0