24e mars 2012

Ikväll ska suparcorre firas så det sprakar! Ska bli så galet kul med lite hemmafest!

Men först väntar alla måsten.... hemmet och särskilt mitt rum ser ut som hej kom och hjälp mig så jag bara MÅSTE städa, skura, damma och ja.. leka lite askungen helt enkelt. Vill hinna duscha och åka till lerum för att köpa en liten present till corre också.

Ja, that's about it. Ska supa skallen av mig idag (med sex st cider haha) och upp och jobba en tio timmar imorgon. Löser la sig!

puss och kjam partybanan

22a mars 2012

Längesedan jag tittade in här nu. Snart kanske detta är en au pair blogg. Knäppt va? Nä.. jag vet inte om jag kommer våga åka någonstans. Jag har i alla fall registrerat mig på en sida för au pairer till usa, där dom i princip garanterar en familj - sen är det upp till mig att välja. ÅH jag vill. Men jag vill också åka jorden runt. Vilket är minst skrämmande?

Idag har jag njutit av solen med amanda och massa hundar, med coca cola och piggelin. Rätt så nice. Om ett par timmar ska jag ta mig till vp för lite dans. Hoppas det kommer fler idag! Alla latmaskar ni är välkomna på mitt danspass på Actic vattenpalatset kl 19.30 varje torsdag, jag garanterar en färgsprakande och svettig timma full med skratt och skakande bakdelar.

Jag har fett ont i mina axlar. Den vänstra verkar smitta den högra. Jag kan inte lyfta armarna rakt ut utan en skrikande smärta aaaaooooooohhh låter det då. Hoppas det försvinner tills på lördag då jag tänkt att veva ordentligt på corres HEMMAFEST!

myskväll och körkort

Ja hej min käre lille blogg! som alla mina trogna läsare och kompisar redan vet så tog jag äntligen mitt jäkla körkort i onsdags! woh! känns inte mer än rätt. ÄLSKAR att köra bil haha. så helgen till ära har jag pappas bil och leker gärna lite taxi. hämtade bilen efter dansen idag, åkte och handlade med mandis och droppa henne hemma hos sig. så nu sitter jag här ensam hemma en fredag.... buh. nä rätt gött. men fy va the voice suger. får nästan bli en film ist till allt mitt mys som jag dukat fram till mig själv.

återkommer när jag har nåt intressant att komma med. allt är rätt tråkigt nu. förutom körkortet då.
över och ut

- POLIS POLIS POTATISGRIS

Igår var det någon slags polishelikopter-jakt utanför mitt hus i gamlestan. Strålkastare rätt ner på gatan och allt. Rätt coolt tycker jag och jag är så freakin jävla nyfiken på vad det var dom så frenetiskt letade efter/följde. Gp har en liten mini artikel där det bara står att polisen är förtegen och att dom bara kan säga att dom var ute och flög. VA FAN jag vill veta!


- LIFE ISN'T FUN UNLESS YOU'RE IN A GOOD FIGHT

Jag är så äckligt stressad! Men jag kan också tillägga hur duktig jag blivit på att hantera stress. Det är inte mycket jag har att göra egentligen, jag är bara galet nervös inför uppkörning och grejer för att när jag tänker efter känner jag mig inte ens redo. Hur som haver så lyckas jag bättre än förr, att tänka bort stressen. Jag tänker bort min förkyldning, prioriterar och blickar framåt - ser hur skönt det kommer vara när det lugnar ner sig. En liten sådan här period orkar jag ju faktiskt med. Klarar andra av tre gånger så många bollar i luften samtidigt, så klarar jag det här. Bra början tycker jag allt!

Morgondagen är stressigast av alla. Särskilt nu när jag även ska jobba ett par timmar men det får helt enkelt lösa sig imorgon. Jag ska somna till lite simpsons och vakna utvilad och förhoppningsvis lite mindre hostig. Visst låter jag vis och harmonisk??



- NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

INTE MERA SNÖÖÖÖÖÖ!!!!

- CALLETH YOU

HANNA LYSELL.

FY FAN va jag saknar dig. Har en grej som jag BARA kan berätta för dig. Riktig blogg cliffhanger.... mmmhm nu vill du allt ringa mig va?? Gör det, så tar vi en promenix i veckan? Du hårt arbetande brud.

<3


- BOOTLOVE

Stockholm har virat en liiiten liten tråd runt mitt arma hjärta. Såg inte jättemycket av staden denna gång heller, men blev faktiskt glatt överraskad av all dess ståtlighet. Låt mig kort säga att jag sitter här på jobbet och längtar lite tillbaka. Eller så längtar jag efter en solig promenad med pojkvännen bara kanske... Ska strax ta mig en rast, sträcka lite på benen och pressa ner fossingarna i ett par boots jag spanat in hos Zara. Ber till skogudarna att dom finns kvar, och helst lite rea på det efter som att månadslönen försvann likt smör i solen under helgen. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. Jag har bara (nästan) 2 cravings på min vår-lista, varav ett par snygga boots med överkomligt pris är ett utav dom.

Eftersom att jag inte kan spara bilder här på jobbet så får ni tjuvkika lite här, här och här om ni så vill.

- HOMECOMING

Hemkommen! Efter en riktigt fin helg i stockholm. Dock varit sjuk hela vistelsen men dansa kan man ju göra ändå. Nu står världen still där ute i mörkret, och jag själv ska åka till jobbet. Suck..

- MOT HUFVUDSTADEN

Idag fyller världens bästa mamma år!! och idag åker världens sämsta dotter på roadtrip! Killarna på avicii och amanda på arbetsintervju, och jag? jag är bara sällskapets sällskap!




RSS 2.0