feliz navidad, merry christmas, god jul och tjohej

Sitter tillsammans med mamma och småkollar lite på Bingolottos uppesittarkväll. Vem gör inte? Samtidigt försöker vi rädda julskinkan och komma på lite rim.. eller, rimmen är det väl mest jag som står för och skinkan får mamma ta hand om. Bäst så. Väldigt härligt har vi det i alla fall, jag i mina fina nya tofflor som jag fick av min fina bf. Som jag förövrigt saknar, trots att vi sågs senast klockan 11 imorse. Uh, jag har blivit så jag aldrig trodde jag skulle bli. Men än så länge känns det bara fint. Hur som helst så har jag lärt mig, efter mammas olycka i förrgår, att man ska berätta hur mycket man tycker om varandra, och ta vara på all tid man har. Fast det visste jag ju.. men fick en knuff där bak som påminde mig. Min fina mamma..

Nu tänkte jag bara säga GOD JUL och sådär till er mina underbara vänner. Vi pratas imorgon.. puss

smiling but we're close to tears

imorgon är det jullov! känner mig så töntigt jäkla glad i det att jag nästan spricker. önskar bara att jag inte hade plockat ut halva mitt sparkonto till överlevnad och överdrivna julklappar, då skulle jag kunna åkt till stockholm, med min elin.

hur som helst så kom jag precis på att jag inte kommer att kunna gå all in (tills det att pengarna räcker dvs och blabla) på juldagen tillsammans med tjejerna för att fira malin. jag jobbar ju annandagen! klirr i kassan men ändå tråkigt att inte få dansa natten lång, malin till ära. men att jag ska jobba nyårsdagen - det tar ändå priset.

på tal om utgång då! i lördags så var alla (väldigt många i alla fall) sista års elever från lerum på parken för att fira att terminen är slut. måste säga att det var riktigt lyckat! hade en amaaaazing natt.. hih.


mellanmjölk och medelmåtta

utan någon chans att få mvg i svenska b, så har jag bestämt mig för att skita totalt i uppgifter som ska in. känns underbart. lite konstigt såklart, att få vg... särskilt när den sista uppgiften var till för de som vill komplettera och höja sina betyg. nåja! ett problem ur världen.

så här sitter jag. med ett religionsprov imorgon och hemsidan och anteckningarna mitt framför mig. men på något jäkla vänster lyckas jag att inte plugga i alla fall. det är ändå ganska skickligt, skulle jag säga.

två dagar i rad har jag bara känt mig så jävla.. ingenting. depp, tom, trött.. nåt i den stilen. men tror jag börjar känna lite fniss i magen. kanske är längtan till jullovet jag känner. eller studenten. ÅH va jag längtar!!!!!

vilda djur och vilda flickor

igår var jag och tjejerna + några grabbs i klassen hemma hos daniel. jädrans vilket hus! eller ska jag säga slott..? underbart i alla fall. tusen tack!

och att jag har världens snällaste pojkvän. det vet precis alla. det får jag höra varje dag. hur lycklig jag ska vara. och det är jag allt.
min drömkärlek har jag visst kallat honom i tre år också. om ni minns kära klassisar, när vi skrev brev till varandra i ettan? hihi. ja, som det kan bli. puss och kram på er i alla fall!

hela världen är vit

visst är det underbart ute? men förbannat jäkla kallt. åh, ett långt varmt bad nu...

gick hem tidigare från skolan idag, ville inte att mitt huvud skulle sprängas på någon annan.. heh. nej men, idag har varit en sån dag. kände att huvudvärken kom redan på andra lektionen men var inte smart nog att dra hem förrän vid klockan ett. väl hemma har jag legat och halvsovit till nu klockan fem.. kände att huvudvärken äntligen är lite lättare. ändå har jag inte kunnat sluta le på hela dagen. varit en sån fin dag på något konstigt sätt! trots allt plugg så börjar man ändå se slutet nu. längtar!!!

hur som helst.. än är det inte över och jag har fortfarande 4 arbeten att skriva klart, och 2 prov att plugga till. wish me luck!


hemma hos min lilla sis någon gång i våras tror jag.. passar alltid på att bada hemma hos henne!

Fjärde December Tvåtusentio

Inte rätt datum, som ni ser.. men en väldigt viktig och fin kväll. Rätt datum för mig och Erik. Måste skriva här liksom att.. jag är faktiskt himla glad!


amandas bild, tagen i lördagskväll på Chez

TYPISKT

just snyggt. jag har sagt hela veckan att jag typ behöver bli sjuk så att jag kan ligga hemma och arbeta med alla skriftliga inlämningar som vi har att göra. vem vaknar med täppt näsa och spränghuvudvärk idag? är jag glad? nej. för kan jag åka och hälsa på min fina moster, födelsedagsmannen eller alla barn då? näääääj. fan.

som pricken över i:t har jag ärligt talat så ont i huvudet att jag knappt kan hålla ögonen öppna. lycka till att skriva på psykologin eller svenska talet då.. awesome dag.

hoppas ni vaknade på en bättre sida!
puss och kjam

RSS 2.0