döden smyger sig på och visar vem du är

gud.. jag vet inte ens vart jag ska börja. jag får låtsas som att.. som att ni är här och ser på mig. istället för datorskärmen rakt upp i ansiktet. behöver ha tystnad. klarar inte av ljud. varför ska jag fortfarande få lyssna? vill ha mörkt.. varför ska jag fortfarande se? varför försvinner dom finaste människorna... och varför är man inte där när man borde. varför kommer man på att man borde visat hur mycket man tycker om någon, när man hade chansen? nu är det försent. och du är borta. död.
den viktigaste personen i mitt liv är knäckt. och jag vet inte hur jag ska hjälpa henne. det var du som höll ihop henne.

jag grät ingenting igår. förutom när jag var tvungen att säga det högt. när någon frågade. men annars så.. skrattade jag. för linnéas skull. hon är så liten. hon förstår inte. hon var glad. gjorde mig glad.
idag gick jag och dansade fast jag inte borde ha gjort det. ville dansa ut känslor. eller kanske mer... inte tänka på vad som kändes egentligen. det gick inte, och jag bröt ihop. vet fortfarande inte om jag är riktigt hel.

allting har lett till att.. jag har sånt behov av att ha alla jag tycker om nära mig. och nu när jag inte har det, har jag ångest i precis hela kroppen. varenda liten nerv skakar av ensamheten, paniken och vetskapen att jag kan förlora vem som helst av er precis när som helst.
särskilt vissa personer. jag vet nu vilka som är dom jag verkligen behöver. jag har alltid klarat mig själv, men just nu längtar jag bara efter att få sitta bredvid någon av er och bara vara.

jag behövde gråta idag. så jag gjorde det. men nu räcker det. jag måste hålla ihop - mig själv och anna. tänker inte låta henne gå sönder bara för att du gjorde det.

tänker på ditt fasta handslag. dina hårda, sällsynta kramar när vi kom och hälsade på. hur du blev svagare. hoppas och ber att du kände dig stark och fridfull dina sista timmar. hoppas och ber att du känner dig stark och fridfull nu.
vi ses.

purple rain

nu ligger lite bilder uppe från jönköping på fejjjjjjan i alla fall, nästa steg blir våra grymma filmer!
och idag så beställde mami ett par skor till mig, som krya-på-dig present tror jag. och som förlåt-för-att-jag-inte-släppte-iväg-dig-på-dans-lektion-idag present kanske...
ska dansa brallerna av mig i dom här!


mys


vi har det ändå helt okej :)

speed dial

DUMMADUMMA HALS!!
pluggat som ett litet as till ett dumt marknadsföringsprov så har jag så jäkla ont i halsen och sån frossa att jag fastnade i sängen imorse. nåja, får väl ta och plugga lite till helt enkelt och vara tacksam för det...
men inte nog med det, jag kan ju inte vara sjuk imorgon?! träning med småttingarna och dans på twisted. sånt där jag inte kan missa, men sånt jag inte kan göra med den här hostan heller. bajs.

antar att det är dags för mig att lägga in alla förbjudna bilder och filmer från jönköping! drrrumdrumdrum* spännande

how it feels to fly

en vecka med invadering av töntar, dans, elin johnsson och överraskande dröm-möten.
helt jävla jönköping, som vi skulle säga.
haha, vad mer kan man säga egentligen? awesome.

woop woop

hoppsan, tappat 20 besökare bara sådär! woops. ska skärpa mig! kanske...
pendlar mellan att vara skitdeppig. och sen taggad som fan på helg och alkohol och ser fram emot tiden nu innan sommaren, för att sedan vilja lägga mig under täcket och vänta på att sommaren drar mig upp i näsborrarna... go feeling. eftersom att vädret utanför är ganska stillastående, bortsett från lite snöfall då och då, kan jag ju inte skylla på omväxlingen där.. så jag lägger all skuld på mina förbannade (och djupt älskade) tjejpiller.

VAD STÅR PÅ SCHEMAT DÅ?? 
jag vettetusan.. denna veckan är lugn och även det ger mig självklart lite panik. lugnet före stormen ni vet...
dessutom, när man har såhär mycket tid att tänka - har man också väldigt tid att gå runt och fjanta sig. oroa sig. bli nervös! är jättenervös inför andra dansdagen på twisted imorgon. tänk om jag inte sätter? är pinsamt nog inte särskilt nervös inför matteprovet eftersom att jag redan gett upp tanken att hålla mitt förra betyg. däremot, så är jag sjukt pirrig inför jönköping som väntar på lovet. är jättetaggad på att åka och tycker verkligen att det ska bli hur kul som helst! men kommer hela tiden på mig själv med att komma på olika sista-minuten-att-dra-mig-ur anledningar.. så typiskt mig.

feett meningslöst inlägg men ville bara säga hej

ITALIANO

vilken konstig dag!
haft jättemånga intressanta och råsnygga människor inne på jobbet idag. blivit erbjuden en blind-date (bokningstelefonen haha) och blivit kallad bella av den snyggaste människan jag någonsin sett och blev alldeles darrig i benen. var nära att jag föll den lilla biten ner mot marken för jeeez mannen va fin italienaren var.

och så har jag pratat spanska en liten del av dagen med en man som inte kunde ett ord svenska eller engelska. jag skickade honom till malmö haha! stackaren.. och en tant, som ägde ett annonsföretag i 40 år tillsammans med sin man stannade inne och höll mig sällskap, gav mig massa tips jag ska tänka på i framtiden när jag pluggar marknadsföring (jag nämnde inte att jag tycker det är skittråkigt, hon gjorde så det lät ganska spännande) vad mer vad mer...? ja, hänt massor här inne idag i alla fall! dessvärre inte särskilt mycket bokningar eller pengar i kassan men ändå.

nu ska jag snart stänga! yehaa så skönt. är hur trött som helst trots att jag sov typ 10 timmar i natt. hem och ta ne powernap kanske, sen vill jag ut.


awardblablaaaa

Du som får denna award ska:
1. Kopiera awarden på din blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv

4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta..

okeeeeej.. ähm. amandis gav mig den här skiten. heheh. jag ska göra så gott jag kan bara för att det var hon som gav mig den. för att jag tycker om henne.

ja vart ska man börja.. intressanta fakta är väl andra ord för konstig fakta.
1. jag har en ganska ovanlig fobi.. och halva klassen vet om den och utsätter mig gärna för skräck (johan nilsson!!!)
2. jag har ett jättebehov av bekräftelse men låtsas gärna tvärtom
3. jag blir jättelätt deppig, sårad osv. men är en höjdare på att låtsas oberörd.
4. med andra ord... bra på att låta bli att visa mina "känslor" eller whatever. vill åtminstone tro det. lärde mig som liten att "låtsas du vara glad/snygg/självsäker så kommer alla tro/tycka att du är det!" så gråter jag, då är det för att jag vill gråta osv.
5. jag är ingen si eller så människa. jag är lilla landet lagom i ett nötskal. ni vet.. vissa är sånna där: "ååhh jag gråter för allting!" eller "jag är så jäkla klumpig" osvosv.. jag gråter ibland. jag är klumpig och klantig ibland. jag fnissar ibland. jag är grinig ibland. jag är i kiss och bajs åldern ibland. jag är bäst i världen ibland.. ja, ni fattar.
6. jag längtar hem till bosnien väldigt, väldigt ofta.
7. jag älskar att vara ensam. men hatar att känna mig ensam

varsågoda!!
och som en liten extra ostskiva på mackan (hahahah fan va kul jag är) så vill jag meddela att jag är en sån där som inte direkt uppskattar förändringar - om de då inte sker på mina villkor. men kan ändå väldigt ofta känna att jag behöver någon drastisk förändring. liten eller stor. så alldeles nyss bestämde jag mig för att klippa av mig mitt hår. klippa lugg. jag är säkert snygg i lugg, tänkte jag. så jag klippte. tills jag halvvägs kom på att det är jag nog inte... snygg alltså. och jag älskar ju att kunna sätta upp allting utan spännen och skit i en ponytail högt på hövve. så nä.. jag får gå halvklippt ett tag till.


uppd.

håller på att lägga upp lite alanya filmer på utube. jannica har mer, så ska sno åt mig några.

alanya nostalgi

nu är man i alla fall fanimej på rätt sida av året. vintern ligger i men det går alltid lika fort så är man mitt i sommaren och lever sina bästa dagar.
jag gillar vintern. faktiskt. men man vill alltid ha det man inte kan få för tillfället - och just nu är det sommar. värme. sol. havet.
jag längtar verkligen tills jag och brudarna åker till rhodos. det ska bli roligt att se nåt nytt, och framför allt med de jag kommer uppleva det med. kommer bli fantastiskt!
men eftersom att jag ännu inte varit där, känner jag inte att jag kan längta på samma sätt som jag just nu längtar lite tillbaka till alanya och livet där. saknar kanske är bättre ord. särskilt när jessica har hittat resor ner för 48kr med gratis boende.. buhuuu.

så ja, därför kommer här lite pics. måste stilla pirret i magen lite.

vi börjar med juni 09



det får räcka från i juni så länge.. bjöd ju för tusan på pics never seen before! går ju inte att visa hur bra man har det ändå :)
här kommer lite augusti!

hahahahaha! skrattar fan ihjäl mig när jag tänker tillbaka på den här kvällen... mycket av resorna/kvällarna liksom smälter ihop men det här går fan inte att glömma.. SJUKASTE.
mami, jag, sis och extra-mami jessica <3



sista bilden är ju sötaste evehh.. haha. klumpiga är vi allihopa. roligaste var när vi gav oss fan på att bygga en jäkla BIG MAC. hahaha. en svensk satt i hörnet vid poolen och filmade alltihop. undra vart den filmen hamnade....


we're just ordinary people

okej, såhär känns det idag.
jag har alltid tänkt att det är någonting unikt med varje människa. alla är någon. jag har svårt att se det i mig själv, men försöker att se mig ur andras perspektiv och hoppas att jag framstår med någonting speciellt.
men idag.. idag är jag ingenting. ingen.
jag känner mig mindre viktig än alla. och jag saknar människor, men kan inte riktigt känna saknaden enda ner. den liksom bara ligger där. på ytan. ytligt.
känns som om någonting fattas. och jag vet inte om det är någon, något eller om det är jag.

we're just ordinary people

okej, såhär känns det idag.
jag har alltid tänkt att det är någonting unikt med varje människa. alla är någon. jag har svårt att se det i mig själv, men försöker att se mig ur andras perspektiv och hoppas att jag framstår med någonting speciellt.
men idag.. idag är jag ingenting. ingen.
jag känner mig mindre viktig än alla. och jag saknar människor, men kan inte riktigt känna saknaden enda ner. den liksom bara ligger där. på ytan. ytligt.
känns som om någonting fattas. och jag vet inte om det är någon, något eller om det är jag.

what you're made of

min ipod är lagad!! tack min kära far som pillade sönder den tills den blev hel och fin.

men hejhej hallå i stugan. STRESSAD är vad jag är. eller åtminstone vad jag var. just nu känns det som att jag inte har så fruktansvärt jäkla mycket kvar att göra... hm. då får jag lite ångest över att jag inte passade på att ta med mig nästa veckas arbeten hem. jaaaja, det får gå som det går. mina planer i övrigt går ju åt helskotta så varför inte köra allt i skiten? nu ska jag ringa min mor för att berätta att jag stannar här hos pappa ett par dagar till. alltid lika jobbigt. men vi överlever.

helgen fellas.. what up? jag behöver något att se fram emot och tänka på i stället för alla läxor som ligger på hög framför mig. eller första dansklassen på twisted imorgon. varför är jag så nervös?!?!
+ att det är faktiskt bara 13 dagar kvar tills jag åker till jönköping och dansar rumpan av mig! iiihh gör mig också lite sådär pirrig i magen.

HEJHÅ

RSS 2.0