utbränd, går in i väggen, går under, hoppar snart.... ja. what else?

haha, ne. riktigt så illa är det väl inte. men jag orkar fan inte mer!! asså.. sitter och försöker verkligen göra mina läxor men det bara... tar stopp. rinner liksom inget användbart skrivmaterial ur fingrarna. känner mig bara hopplös och kass. och det boostar liksom inte motivationen i en.

att göra lite snabbt
:
Engelska B & C - dagbok i engelska B som en karaktär ur Pride and Prejudice. Borde jag kunna fixa ganska snabbt. Tre skriv uppgifter i Eng C. Går mindre snabbt...
Svenska - måste börja brainstorma till artikeln vi håller på att skriva nu. Inte en aning vad jag ska skriva om.
Religion - måste göra en snabb Powerpoint. Men.. inte så lätt utan skiten på datorn.

vissa föredrar man att se bakifrån

eller inte alls.
blir så.. besviken. tyngsta ordet ever men det är verkligen vad jag blir. men man ska inte ta ner på hela världen bara för att vissa visade sig vara annat än vad man trodde. men jag är färdig med att vara naiv och godtrogen. trött på att alltid lita på fel människor och inte släppa in dom jag skulle behöva.
men måste ju erkänna att jag är glad över vissa beslut som tagits under dessa dagar iaf.
slut på det seriösa! slut på bloggandet. iväg och dansa med hosta, täppt näsa och ont i halsen. inge ovanligt med andra ord.
allt är som vanligt.

fredag + trädgårn = ledsen plånbok

tjabba tjena hallå och allt det där!
gårkvällen blev nicenicenice, så tacksi till amanda som tvingade med mig ut! men måste säga att det var väl behövligt och störtskönt med en kväll hemma tillsammans med mami och lilla linnéa här. nästa helg lutar åt samma håll! hemmakväll alltså.. mitt stackars bankkort fick ta stryk igår. uh. aldrig vart så pank!! men allt har sina ups and downs och att vara pank leder till mys. det är jag säker på!

annars finns ej särskilt mycket att säg. (rim*!! hih) mycket att göra i veckan. tre prov, dansen+gymnastiken. sen vill man ju änna hinna leva också. det är bara att BITA IHOP!

note to self då: inte glömma sjukgymnasten i lerum kl 8 på måndag morgon, när jag inte behöver vara i skolan förrän klockan 13. den är härlig.

nu ska jag kasta ner allt jag rivit fram från garderoben och lagt i sängen på golvet, och sova som aldrig förr.
ciao


var på trädgårn tsm med alex, amanda, erik, rosander, axel mfl igår. här är en bild från i somras!

RSS 2.0